Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar..ne kadar zaman uygulamak gerekiyor bu kürü...teşekkürler bilgi için...bende deniycem çok yavaş uzar benimkilerde umarım bendede işe yarar...

kontesss hocam söyledi, kızı saçlarını lavanta suyuyla tarıyomuş ve beline kadar saçları varmış. dökülmesini falanda durduruyomuş. bende günde bikere lavanta suyu dökmeyi düşünüyorum kafamdan aşşaa :KK70:

sence sinamekili küre bi yan etkisi olur mu?
ben bir ara çayını içiyordum,olumsuz bi şe olmadı kuşumbayanssulusmile

merhaba arkadaşlar..ne kadar zaman uygulamak gerekiyor bu kürü...teşekkürler bilgi için...bende deniycem çok yavaş uzar benimkilerde umarım bendede işe yarar...
saçlar istediğin uzunluğa erişene kadar kullan kuşum :ecrin_bebek:
bu arada hamilelikte kullanımının bir sakıncası varmıdr?

bi kaç bayan hamile olduğu halde kullandı ama bi danış yine de doktorunaopuyorumnanaktan

zararlı bişey yok gibi ama yinede acabamı diyor insan,çok sağol tatlım deniycem eğer bi problem olmassa...çok sağollll...

slm kızlar ben birşey sorcam bemiks ampul sinemaki ve badem yagını saça uyguladıktan sonra bekletioruzya sonra saçı yıkarken mi sarımsaklı kürü uyguluoruz ben 2sinide uygulayacagmda?:uhm:

slm kızlar ben birşey sorcam bemiks ampul sinemaki ve badem yagını saça uyguladıktan sonra bekletioruzya sonra saçı yıkarken mi sarımsaklı kürü uyguluoruz ben 2sinide uygulayacagmda?:uhm:
saçını ne zaman yıkayacaksan,ister sinameki uygulamış ol ister olma,sarımsaklı şampuan kullanıcaksın canım.rutin yıkamaların hepsiiii sarımsaklı ile olucak

kontess kuru saça çabuk yayılmıyo ya napcam şu anda açımda bu formüll var bee bir saatimii doldurmak üzereyimm

saol bebikkk hg aramızaa.s.alkisalkisalkis saçımın rengi dore altın kahve kuşum.3renk karıştırarak elde etmiş kuaförüm,öyle söyledikaydirigubbakcemile2

Hoşbulduk canımıniçi opuyorumnanaktan
Bayıldım vallahi saçlarına
Bende başlıyorum artık,bakalım seninkiler gibi uzayacak mı hihoyyyt

eskiden hep üşenirdim bu yağ bakımlarını uygulamaya, şimdi kolay bir yolunu buldum: sinameki karışımını fısfıslı bir şişeye hazırlıyorum ve onunla uyguluyorum saçıma çok rahat oldu :) üşenmicem artık bundan sonra. bir kez yaptım uygulamayı bakalım bir ay sonra sonuç ne olacak alkisalkisalkis

rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm

konunun sonunda sarimsakli sampuan icin bi oneri sunsam nasil olur acaba. diyelimki sampuana sarimsak ekledik birde cam terebent yagi eklesek. kokusunu basirmasi icin daha yogun kokuyor ya olmazmi acaba.ozelligini yitirirmi ki nedersniz....

rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm

konunun sonunda sarimsakli sampuan icin bi oneri sunsam nasil olur acaba. diyelimki sampuana sarimsak ekledik birde cam terebent yagi eklesek. kokusunu basirmasi icin daha yogun kokuyor ya olmazmi acaba.ozelligini yitirirmi ki nedersniz....
ben çam terebentin hiç kullanmadım bebem bilemicembilmiyorumkismile

Akşam işten gelip hazırlamak saat 19,30 oluyor saat 22,00de de yıkamak zorun da kalıyorum hiç yoktan iyimidir.Gerçi ıyi olsada yapıyom iyi olmasada napıyım vaktim bukadar erkenden uykum geliyor

canım ben de çalışıyorum o nedenle pazar günü sabahtan yapıyorum akşama yıkıyorum
senin öyle bi şansın varsa pazardan pazara yapsana sen de

Pazar günü de eşim dışarı falan çıkmak istiyor (yada başka birşey istiyor:) pazar günü hiç olmuyor yani

Kızlar ben 2 saatten fazla bekletemiyorum vaktim yetmiyor sizce yeterlimi

2 saat yeterli zaten bu tarifi bizlere ilk tanıtan bayanda yarım saat tutmanın yeterli olacagını söylemişti yarım saat tabi biraz az geliyor insanın gözüne
2saat iyi bence

X