Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdi yapıcam sabah uyanıncada yıkayacağım :) bütün gece besleyeceğim saçımı.. saç gece uzar demi ama :)
o kadar uzun bekletme derim, yağlı bakım saçını dökebilir, sinüzite sunduğun davetiye de cabasıben şimdi yapıcam sabah uyanıncada yıkayacağım :) bütün gece besleyeceğim saçımı.. saç gece uzar demi ama :)
bence değiştir canım onu, kullanmaarkadşlr eşime söyledimde yanlş almış ampul yerine hap olurmu acaba lütfen cevaplarmsnz
o kadar uzun bekletme derim, yağlı bakım saçını dökebilir, sinüzite sunduğun davetiye de cabası
bence değiştir canım onu, kullanma
bende olmadı ama alnına akıtan bi kaç arkadaşta da sivilcelenme olmuştu, yazmışlardı burdakızlar aranızda hiç bu bakımı yaptıkdan sonra saç dipleriyle yüzünüzün kesiştiği noktalarda ve ensenizde minik minik pütürcük sivilceler çıktı mı?
Benim çok sık başıma geliyor bu olay, acaba başka birinde de oluyor mu merak ettim:44:
rica ederimmcevapladığınız için teşekkür ederim
gece saç uzaaar mıııı
gece gündüze göre yaz da kışa göre daha çabuk saç uzatır diyorlar ben ilk defa deniyorum. kontescim haklısın saçı döker yağlı bakım ama benimki gene beş saati geçmemiştir büyük ihtimalle saat bir gibi yaptım okulum var sabahçıyım beş buçukta kaltım yıkadım yani çok aşırı bir süre durmadı allaha şükür dökülmede olmadı ama ben kontese gene de soracaktım boş vaktim var bütün gün bekletsem bir sorun olur mu diye onada cevap almış oldum çok saol kontescim sanada
ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.. ilgin neden böyle acaba :26: bende bugün 4. kürümü yapcam uzama olduğunu hissedebiliyorum :18:
saçların güçlenme uzama beslenme gibi belli dönemleri oluyormuş oyüzden özellikle en çok yazın uzarmış saç benim kuaförüm diyordu sonradan internettede gördüm mevsimlik saç dökülmeleri gibi düşünüldüğünde mantıklı geldi bana bende deneyim dedim
Bende o kadar kokmuyor ya
saçtan saça değişebiliyor sanırım ben uyguladıktan sonra
sarıyorum saçlarımı strechle sende oyle yap istersen
kızlar aranızda hiç bu bakımı yaptıkdan sonra saç dipleriyle yüzünüzün kesiştiği noktalarda ve ensenizde minik minik pütürcük sivilceler çıktı mı?
Benim çok sık başıma geliyor bu olay, acaba başka birinde de oluyor mu merak ettim:44:
saçların güçlenme uzama beslenme gibi belli dönemleri oluyormuş oyüzden özellikle en çok yazın uzarmış saç benim kuaförüm diyordu sonradan internettede gördüm mevsimlik saç dökülmeleri gibi düşünüldüğünde mantıklı geldi bana bende deneyim dedim
Dogrudur canm.. :) suan 4. Kür başımda..kokusundan cok rahatsiz ev ahali bidaha yasak felan dediler ampul cok kokuyo ama uzadin yeter
Canım birşey sorucam benim saçlarım platin röfle acaba sinameki röflelerin rengini bozarmı bir bilgin varmı yada bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....