- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
yetmiyosa suyun miktarını artırabılırsınız demişdi kontess
bu kür ne sıklıkla uygulanıyor saça her günmü haftada 1 mi acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yetmiyosa suyun miktarını artırabılırsınız demişdi kontess
seninle beraber başladık, benim saçlarım daha çabuk uzayacak tamam mı?:13: umarım faydasını görürüz diğerleri gibi
HAyır benim saçlarım daha çabuk uzayacak Canım sen foto çektinmi ben bugün saçlarımı düzleştirip arkadan boynun fotosunu çektim seninle haberleşelim aynı zamanlarda yeniden foto çekelim en son uzamada çok fark olduğunda paylaşalım bizde:119::13:
ooo çok iyi uzamış valla Canım sarı saç ben çok severim ama siyah saç hastalığı var bende
HAyır benim saçlarım daha çabuk uzayacak Canım sen foto çektinmi ben bugün saçlarımı düzleştirip arkadan boynun fotosunu çektim seninle haberleşelim aynı zamanlarda yeniden foto çekelim en son uzamada çok fark olduğunda paylaşalım bizde:119::13:
moralim çok bozuk arkadaşlarr
bu kış çok şampuan değiştirdiğimden midir yoksa havalardan mıdır bilinmez
saçlarımda garip bir kaşıntı, diplerde pullanma ve dökülme sorunum var
çok fena moralim bozuldu, saçım azaldı mı diye anneme sorup duruyorum :26:
doktorumun verdiği şampuana geri döneceğim, hemen sipariş verdim netten
pufff çok üzülüyorum
benim eczacım da zigavus sarımsaklı şampuanı önerdi bana canım elimdeki çam terebentli şampuan bitsin bende onu alacağım çok dökülüyordu bir ara bioksin almıştım alma hiçbir faydası yok demişti bana kendisininde saçları dökülüyordu bunu denemiş çok memnun kalmış şiddetle tavsiye ediyorum dedi ilk beş gün hergün bununla yıka dedi saçların keçe gibi olcak tarayamayacaksın dedi sonra iki üç günde bir düzenli şekilde kullanmaya devam et beş gün sonra yumuşacık ve çok dolgun saçların olacak dedi onun dökülmesi tamamen durmuş şimdi yeni saçları çıkıyormuş kokladım hiç sarımsak falanda kokmuyor kendi şampuanım bir bitseydi bende alacağım hemen eczanelerde satılıyor canım bilgin olsun diye söyledim kolay gelsin
moralim çok bozuk arkadaşlarr
bu kış çok şampuan değiştirdiğimden midir yoksa havalardan mıdır bilinmez
saçlarımda garip bir kaşıntı, diplerde pullanma ve dökülme sorunum var
çok fena moralim bozuldu, saçım azaldı mı diye anneme sorup duruyorum :26:
doktorumun verdiği şampuana geri döneceğim, hemen sipariş verdim netten
pufff çok üzülüyorum
daha oncedende yasadınmıı kontesım bu durumu? Bu sene en az 5 kişiden duydum bu şikayeti :44: Nazar değmesin kontesiimm saçların gözede geliyooodur
haftada bir gün... hangi gün yptıysan diğer haftada o gün yapcaksın canım
hayır canım yaşamadımm
sadece başka bi şey için doktora gittiğimde saçlarıma da baktırmıştım.
pullanma çok az var demişti, yaz sıcağından olabilir, ketoral ve ducray kullan demişti.
ducray pahalı, saçım da uzun diye 1 tüp kullanıp bırakmıştım
3-5 banyoda bitiyordu çünkü tüp.
şimdi geri dönüyorum,en azından diplere kullanayım da saç boylarına başka bir şey kullanırım diye düşündümm
havaların garipliğinden mi ki :26:
malum bir gün yaz ertesi gün kar