- 31 Aralık 2011
- 301
- 1
3. kürde yani 2-3 haftada 2 cm felan mı uzadı?
galiba ben öyle hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. kürde yani 2-3 haftada 2 cm felan mı uzadı?
Eki Görüntüle 363533
bunu bugün çektim arkadaşlar.. saçlarım çok cansız ve incecık duruyordu.. dünde 3.kürümü yapmıştım..
ilk hali yokmu. Gayet güzel gür görünüyor canım
ilk hali için bkatım resimlere ama net resimler yokdu bi daha bakıyım o zaman önceki halini koyarım..biraz kabarmış yeni kurumuştu teşekkür ederim ayrıca
tamam canım bekliyoruz merakla :) rica ederim
arkadaşlar en kolay rahat yapılacak ve en etkili saç dökülmesine karşıda diğer bakımlara göre en garantili bakım kürü sinameki.
o yüzden sinamekiden şaşmayın öbür bakımlar hiç kafanızı karıştırmasın bile benim sinameki ile tek tel saçım dökülmedi bile ve en etkili saç uzatma bakımı diğerlerinide denemiş biri olarak söylüyorum herkes kontes gibi birden sonuç alamaz ama diğerlerinide yapıcam diye saçlarınızdan olmayın en azından iki kat hızlı uzuyor sabredin canlarım emin olun sizde farkı göreceksiniz ama eğer benim saçımın kıymeti yok ben diğer bakımları da denemk istiyorum yeterki çabuk uzasın diyorsanız(ki ben öle demiştim) siz bilirsiniz ama ben pişman oldum herkese kontesin saçları kadar güzel saçlar dilerim ama önce herkes kontesime bir maşallah desin bakıyımm
kontescim sanada kendi adıma, olumlu sonuç alan arkadaşlarımın adına ve olumlu sonuç alacak arkadaşlarımın adına teşekkür ederim allah senden razı olsun...
cnm sana soruyum dedim,geçen de sen cvplamıştın çünkü,8 kür sonrası 2 haftalık aramdayım bakım yapmıyorum tabi dinlenme evresinde şu an..merak ettiğim bu ara evresinde sence sarımsaklı şampuan çam terebentinli şampuan ya da gliserinli bakım suyunu da hiç kullanmamak mı gerek acep ? o konuda net bişey yok yazılan...bu arada bu sinameki kürü kürünü esas veren ve konuyu açan japongüü adlı arkadaş..onun hakkını yememek lazım yani...easas kürün sahibesi o yani ki o ikişiyi de tanıdığım felan da yok yani...bu bilgiyi yaratan kontes değil sonuçta sadece paylaşmış arkadaşımız ilk sayfada da belirtmiş zatenn...
sarımsaklı şampuan ve çam terebentli şampuanı bundan sonra hiç bırakmamanı tavsiye ederim çünkü onlar bakımdan çok koruyucu yani saçımızı dinlendirmek için ara veriyoruz ama osüre içerisindede verdiğimiz emekleri korumamız gerekiyor açıkçası ben sarımsaklı şampuanın kokusuna dayanamadım ama çam terebentini önce de kullanmıştım şimdide devam ediyorum ve saçların dökülmesini durdurmak için bile en birebir yöntem saçı korumaya alıyor resmen o yüzden şampuanlarınıza saçınız istediğiniz uzunluğa gelse bile koruyucu madde yani sarımsak yada çam terebenti koymadan saçlarınızı yıkamayın zor değilki ayrı bir bakım gerekmiyor o kadar bakım yapıyoruz sabredip, bir duşta şişeyi çalkalamak mı zor gelecek bize bu arada evet japongülü arkadaşımıza da çok teşekkür ederiz ama inanın ben bu formulü kontesten gördüm ve resimleri görmeseydim eğer kesinlikle başlamazdım bile. denemiş test etmiş ve bizimle sonuçlarını paylaşmış bizim için dört yıldır emeği geçen biriyide yok sayamam o yüzden kontese minnettarım...
bu arada evet dalga geçeceksiniz benimle yada beceriksiz diyeceksiniz ama ben saçla ilgili çok konu araştırdğım halde japongülü arkadaşımızın sayfasını bulamadım bir tane çıktı karşıma o da bitkiyle alakalı bir paylaşımdı anlamadım yani ama genede bizi böyle güzel şekilde yönlendiren herkesten allah razı olsun
bak cnm sinameki yaz arama kısmına başlıklar çıkıyor,kuaförden saç uzatacak formül diee...ama japongülü çok yoğun olduğu için-kuaför yani-fazla giremiyomuş sanırım cvp alamamayabilirsin...ama bu kürü ilk keşfeden o..bir de rapunzel nick li bi arkadaş var o da süper şeyler paylaşıyo..onları da taki et derim,ben onun sayesinde çok güzel bi şampuan içereiğine ulştım,tüm yağları tanıyan bi arkadaş onu da bırak hepsini denemiş tek tek,güzel tavsiyeler veriyoo.
bir de ben bu sinameki kürüne test etmek amaçlı başladım biliyomusun cnm...bana inan ki benim 4 5 yıldır saçlarım hep belimde ki sana yemin ediyorum ki şampuan ve saç kremi dışında tek bi bakım yapmışlığım yoktuuuu..ama innaılmaz hızlı uzuyo ve bakımlı duruyo diodu insanlar,ki her ay bakır tona boyanan bi saç bnmkisi,düşün...yani sinameki olayını test amaçlı kendim görüp inanmak için yapıorum...ben çok innamıyorum çünkü 1 ayda 7 8 cm uzamalara böle dienler cm ölçümünü bilmiyo sanrsam,mesela burda gördüm bi arkadaş 2 haftada 4 cm uzadı dmeiş fotosunu koymuş,boyu aynı aynı fotodan da görünüyo,belki 3 mm uzamıştır ama bunu cm die ifade etmek reel değil,evt şampuanlarımı bende dediğin gibi hep çam terebentinli kullnıyorum kullanıcam da rapunzelden öğrndim bunu da sağolsun...
Burada yazılanlara bakıp ben de sırf deneme amaçlı bu kürü uyguluyorum. Fotosunu paylaşıp milim fark olmayan ama bunu 4cm olarak ifade edenleri görünce şevklerini kırmak istememek amaçlı yazmıyorum. 3 ay sonra öncesi-sonrası vs. paylaşmak istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Ama cm kararını fotoyu görenlere bırakmak istiyorum.
Merhaba kizlar uzun zamandir ugramiyorum buraya, uzun zamandir sinamekimi de yapmiyorum, kokusunu bile özledim..
Soguklar yüzünden yarim birakmistim, bemiksimi alip baslayacagim yakin zamanda.
Nasil gidiyor sac uzatma maceralariniz?
arkadaşlar size resim koymaya çalıştım ama koyamadım