Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Herkese merhabalar öncelikle konu dışı paylaşım yapacağım için özür dilerim fakat forumun en çok ziyaret edilern topiklerinde paylaşım yaparak daha çok insanın dikkatini çekerim diye düşündüm yanlışım varsa affola diyerek konuma geçmek istiyorum.
Arkadaşlar ben Hakkari – Yüksekovada görev yapan bir sinıf öğretmeyim. Okulumuz köy okulu ve bir çok eksiğimiz var milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğu için çocukların ve okulun ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyoruz ve bu da eğitimi aksatıyor bir çok yere başvurmamıza rağmen henüz olumlu bir cevap alamadık ve en son olarak kadınlar klubu geldi aklıma.Bir çok yardımsever insan vardır elbet aramızda.son olarak burayı daha fazla meşgul etmemek adına topiğimin linkini yazıyorum geniş açıklamaları orada paylaşacağım ve yardım etmek isteyenlere orada daha fazla bilgi verebilirm.

http://www.kadinlarkulubu.com/ogret...imeli-uzatmak-ister-misiniz.html#post23478844
burada detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu kür saçta kaç dakika kalıyor .?? bu aksam yapıcam kaç dakika durması gerekiyor.?

Merhaba biliyorum çok saçma ama bence kontesscim bir tutam ne kadar onu da tam olarak paylaşırsan sevinirim bugun aktar biliyorum o kürü bir avuç koycaksın dedi kafam karıştı aslında çok ta önemli değil belki de 5 gr fark olsa ama aklı kurcalıyo yani bir de sinameki kaç dakika kaynatıyoruz? Ağzı açıkmı kapalımı kaynatıyoruz?:26: son olarak kuaförden saç uzatacak formül başlığında 'bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim' diyor sen '1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin' demişsin arada ölçü farkı var kendinmi karar verdin öyle yada böyle yapsam fark edermi? öptüm

elimde sinameki olsa koyacağım inan ama bulamıyorum malzemelerimi bir tutamdan kastım; iki parmağını daldır poşete, kepçe gibi kap çıkar, gelenler senindir
yaklaşık 7-8 yaprak geliyor olmalı.
kaşık kısmını değiştirdim, yanlış anlaşılmalara sebep oluyor sanırım o kısım, şişesinin kapağı kadar koyun canım yağı

Son düzenleme:

ayy çok teşekkürrrrr ederim fakat atladığın sorular var canım hahaha kaç dakika kaynicak ve ağzı kapalımı demiştim bir de kuaför formülü sinamekiyi 1 çay bardağında kaynatın diyo fark edermi yarım ya da bir? Aktar da başka bir formül verdi başka bitkilerle yok ağzını kapa tam 10-12 dakika yok şu kadarı geçmesin falan o yüzden ayrıntılara çok takıldım!! lütfen cevaplarsan yakın zamanda ben de başlicam ve yeni bir duacı kazancaksın

canım belli bir dakikası yok sadece saç diplerine uyguladığımız için su miktarı da o kadar önemli değil açıkçası ben bir çay bardağı kullanıyorum çünkü ben çok dalgın biriyim genelde mutfakta işim varken kaynatıyorum unutu veriyorum su miktarıda az olunca ucu ucuna yetiyor öyle belli bir dakika kaynatmıyorsun kaynadığını gördüğün an kapatıyorsun zaten su az öyle dakikalarca kaynatmaya kalksak başımıza sürecek birşey kalmaz ağzını falanda kapatmıyorsun cezdevede kahve yapar gibi düşün kahve çok kaynarsa taşar buda çok kaynarsa suyu biter ben özellikle ocaktan aldıktan sonra soğumaya süzmeden bırakıyorum iyice özünü salsın diye soğuduktan sonra yağ ile bemiksi koymadan önce süzüyorum sonrada diplere malum uçalara çok akmasa iyi olur yani uzatmaya çalıştığımız saçların kırılmasını istemeyiz hadi kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir

Ayyyyyy çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki çünkü tam da bir soru daha soracaktım sadece diplere mi sürülüyo diye çünkü tarifte diplere sürün yazıyo ama saçımın rengini değiştirdi muhabbeti dönmüş demek dedim uçlara damı sürülüyo ama onun da cevabını verdin oh şuan tam beynimde hiç soru kalmadı peki sana işe yaradımı ne kadar uzama elde ettin? Çok teşekkür ederim tekrar yaaa

canım bu işi topik topik gezmek yerine, kazen'e mesaj atarak halledebilirsin
Bu kür saçta kaç dakika kalıyor .?? bu aksam yapıcam kaç dakika durması gerekiyor.?
bunun cevabı ilk sayfa ilk mesajda var mıydı sanki???

pardon.

dakika soruna yine bir garip cevapla yanıt veriyorum: bir kaç taşım kaynayacak.

kapalı açık farketmez.

saçına yarım yetmiyorsa 1 yaparsın.

bu kadar ayrıntıyı nasıl düşünebiliyorsun hey maşallah yap gitsin yahu

pardon.

dakika soruna yine bir garip cevapla yanıt veriyorum: bir kaç taşım kaynayacak.

kapalı açık farketmez.

saçına yarım yetmiyorsa 1 yaparsın.

bu kadar ayrıntıyı nasıl düşünebiliyorsun hey maşallah yap gitsin yahu
[/QUOTE]

hahaha ya çok pimpirikliyim kabul ettim ama şuan saçlarımdan özellikle uzunluğundan hiç hoşlanmıyorum ve hemen hemen uzasın istiyorum seni görünce heveslendim çok nazar değmesin neyse herşeyi tam yapmak istiyorum ki garanti olsun bisürü sayfa okudum beynim bulandı. Neyse ben senin cevaplarına baktığımda biraz kızmıştım ilk başta küstah geldin haha ama sonra fark ettim ki 1572 sayfa aynı sorular ve daha ilk sayfayı okumadan sorulan sorulara ben de açıkçası böyle tepki verirdim. Hatta çoğu insan uğraşmaz bile para almıyosun mecbur değilsin tamamen iyilik yapıyosun. O yüzden teşekkür ederim tekrar uzasa da uzamasa da şurdaki emeğin için!! Netim olmicağı için özel günleri takip edemicem haftanın bir günü düzenli yapcam inanmak önemli sanırım umarım hemen uzar ve sonucu birsüre sonra yazarım öptüm

kontes kadar mükemmel bir sonuç alamadım ama dört aya yaklaştı 8 9 cm uzadı canım benm için mükemmel bence ben çok memnunum

aa küstah dedi bana
ben de beni anladığın için teşekkür ederim
inanmak önemli evett, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

o kadar sayfa?
olay; ilk sayfa ilk mesajda yeterince açık.

sonunda bir tutamı da fotolatıp ekleteceksiniz bana heee
tutam işte, bildiğin tutam...:26:
valla yeni görüyorum ama bana kızılmış :)) tutamın ne olduğunu biliyorum canım sorum şuydu yani biraz fazla biraz az bişey olur mu çünkü sinameki bitkisi bnm aldığım biraz toz gibi falan ama neyse sağol kür tarifi için 2 haftadır uyguluyorum.

maşallah çok güzel saçların benim de böyle olsa keşkeee. çok beğendim süper

arkadaşlar en kolay rahat yapılacak ve en etkili saç dökülmesine karşıda diğer bakımlara göre en garantili bakım kürü sinameki.
o yüzden sinamekiden şaşmayın öbür bakımlar hiç kafanızı karıştırmasın bile benim sinameki ile tek tel saçım dökülmedi bile ve en etkili saç uzatma bakımı diğerlerinide denemiş biri olarak söylüyorum herkes kontes gibi birden sonuç alamaz ama diğerlerinide yapıcam diye saçlarınızdan olmayın en azından iki kat hızlı uzuyor sabredin canlarım emin olun sizde farkı göreceksiniz ama eğer benim saçımın kıymeti yok ben diğer bakımları da denemk istiyorum yeterki çabuk uzasın diyorsanız(ki ben öle demiştim) siz bilirsiniz ama ben pişman oldum herkese kontesin saçları kadar güzel saçlar dilerim ama önce herkes kontesime bir maşallah desin bakıyımm

kontescim sanada kendi adıma, olumlu sonuç alan arkadaşlarımın adına ve olumlu sonuç alacak arkadaşlarımın adına teşekkür ederim allah senden razı olsun...

kızlarrr dün üçüncü kürümü yaptim belli iki cm felan uzadı ve canlandi saclarm... kokusu kotu ama olsun yeterki uzasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…