Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kontes saçlarını her gördüğümde maşallah çekiyorum nasıl bir güzellik yahu :KK16:

Ben bu kürü daha önce denemiştim ama pek düzenli olmadığımdan sonuç alamadım. Dün yeniden başlamaya karar verdim, ilk uygulamamı da yaptım. Ay pamuk gibi oldu saçlarım ellemekten yağlandı resmen :KK53:

kizlar ciddi ciddi kullanip faydasini goreniniz oldumu? uzatma konusunda?

konunun acilisi 2010 yili, haftada 1 cm uzasa, hadi bakimdi, boyaydi derken, 10 -15 cm kestirse , simdiye kkuru kullananlardan ciddi sonuclar alanlarin olmasi lazim..

bi zahmet el ativerin.. en hzili kiminki uzadi? ne kadar uzadi falan?

kizlar ciddi ciddi kullanip faydasini goreniniz oldumu? uzatma konusunda?

konunun acilisi 2010 yili, haftada 1 cm uzasa, hadi bakimdi, boyaydi derken, 10 -15 cm kestirse , simdiye kkuru kullananlardan ciddi sonuclar alanlarin olmasi lazim..

bi zahmet el ativerin.. en hzili kiminki uzadi? ne kadar uzadi falan?

1562. sayfada var futuraflarım cnmm

İlk bakım gününde sinamekiye yine başlıcam bugün kuaför saçlarımı v kesimden kurtarmak için çok kesti:KK14:
Baya canlandı saçlarım ama 4parmak falan kısaldı boyu, biran önce uzatmalıyım sağlıklı sağlıklı:KK12:

pixiimmm hiç sıkma canını tatlım inan daha hızlı uzadıgını farkedıceksııın hem kesım gununude yakalamıısın ne guzeel :KK61:

Süper kesin denicem we sizinle paylascam. ama öncelikle uygulanısı ve miktarları hakkında bilgi almam gerek ?? ne kadar sinameki ne kadar badem yagı ne kadar ampul ve ne kadar sarmsak ?? sarmsak sıvı olmaz ama rendeleyince??

Süper kesin denicem we sizinle paylascam. ama öncelikle uygulanısı ve miktarları hakkında bilgi almam gerek ?? ne kadar sinameki ne kadar badem yagı ne kadar ampul ve ne kadar sarmsak ?? sarmsak sıvı olmaz ama rendeleyince??

tamamdr cevabımı ilk sayfada buldum :):)

sinameki neden sizin saçınızı yumşacık yapıyor da benimkini yumuşatmıyor hatta saç bakım maskesi ve saç kremi kullanmazsam bayaa sert yapıyor?
karışım aynı ama acaba 1 tutam sinameki miktarını tutturamıyor olabilir miyim? benim aldığım sinameki şöyle 1cm boyunda yarım cmden biraz ufak eninde yaprak şeklinde.
bu yapraklardan şööle elimin ucuyla alıyorum 7-8 yaprak geliyor elime onu kullanıyorum. ama bugün öğrendimki bu sinamekinin birde kuru nane gibi ufacık olan şekli de varmış eğer kullanılan öyle nane gibi bişeyse onun bir tutamı benimkinin 2-3 yaprağı eder.
sizin sinamekilerin şekli nasıl?

sinameki neden sizin saçınızı yumşacık yapıyor da benimkini yumuşatmıyor hatta saç bakım maskesi ve saç kremi kullanmazsam bayaa sert yapıyor?
karışım aynı ama acaba 1 tutam sinameki miktarını tutturamıyor olabilir miyim? benim aldığım sinameki şöyle 1cm boyunda yarım cmden biraz ufak eninde yaprak şeklinde.
bu yapraklardan şööle elimin ucuyla alıyorum 7-8 yaprak geliyor elime onu kullanıyorum. ama bugün öğrendimki bu sinamekinin birde kuru nane gibi ufacık olan şekli de varmış eğer kullanılan öyle nane gibi bişeyse onun bir tutamı benimkinin 2-3 yaprağı eder.

benimki de yapraklı ve tutam hesabım da dediğin gibi :26:

pixiimmm hiç sıkma canını tatlım inan daha hızlı uzadıgını farkedıceksııın hem kesım gununude yakalamıısın ne guzeel :KK61:

Evt canım bilerek kesim gününde kestirdim bugünde sinamekimi yapıcam, uzamaya katkılı olsun. Ayrıca ekstralarda katmıcam karışıma bu sefer kontesin tarifinden şaşmıcam bakalım dün çektim foto kür sonunda karşılaştırırım diye bakalım eskiye oranla ne kadar uzucak:26:

Benim sinamekem kuru nane yaprakları gibi ufacık bir tutam alınca baya çok geliyor elime
sen en iyisi avuç içini doldurucak kadar yap
çünkü gerçekten yumusacık yapıyor hatta elleye elleye ben kendim yağlandırıyorum saçımı:)

sinemaki ve şampuanıma kattıgım onca yağdan sonra saçlarım yıllardır hiç olmadıgı kadar yumuşak akıcı çok mutluyum :emir_bebek: özel saç bakım yağımı kendim yaptım :KK12: ama sanırım biraz şampuanlada alakası var kendime uygun şampuanımı da saç bakımlarını da yıllar sonra buldummm :81:

çok kısa değil ki neden üzülüyorsun:KK19:

ya benım uzun saç kavramımın manyaklığından kaynaklı bana göre saçın kalçana değiyorsa o saç uzundur haliyle depresyondayım çok kötüyüm geçen sene bu ayda kulagımın altındaydı bır sene geçti bu boyda işte :S

uzamasına uzuyor ama daha önemlisi
saçlarım resmen canlandı yumusacık ve pırıl pırıl

ya benım uzun saç kavramımın manyaklığından kaynaklı bana göre saçın kalçana değiyorsa o saç uzundur haliyle depresyondayım çok kötüyüm geçen sene bu ayda kulagımın altındaydı bır sene geçti bu boyda işte :S
bence bu kadar takıntı etme bu işi :KK19:

X