- 13 Şubat 2012
- 785
- 4
ahahhaah Allah iyiliğini versin üst çubuktaki seçenekler kısmından abone olsana konuyaa:13:
darısı başına teşekkür ederimmm
ehuahauh evet ya abone olmak mantıklı şimdi aklıma geldi bir kaç konuya aboneydim neymiş ki onlarD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhaah Allah iyiliğini versin üst çubuktaki seçenekler kısmından abone olsana konuyaa:13:
darısı başına teşekkür ederimmm
kizlar ciddi ciddi kullanip faydasini goreniniz oldumu? uzatma konusunda?
konunun acilisi 2010 yili, haftada 1 cm uzasa, hadi bakimdi, boyaydi derken, 10 -15 cm kestirse , simdiye kkuru kullananlardan ciddi sonuclar alanlarin olmasi lazim..
bi zahmet el ativerin.. en hzili kiminki uzadi? ne kadar uzadi falan?
İlk bakım gününde sinamekiye yine başlıcam bugün kuaför saçlarımı v kesimden kurtarmak için çok kesti
Baya canlandı saçlarım ama 4parmak falan kısaldı boyu, biran önce uzatmalıyım sağlıklı sağlıklı
ohhh şifalı sinamekimiiizz hepimizii rapunzeel ediyooo buda bugüündenn bi futuuuraaafff kesince bunalıma girmiştiim ama düzleştirincee hala uzun oldugunu görünce kendime geldiimm önceki halini bilmeyenler için ilk halimide ekledim arada yaklaşık bin kerede kestim saçlarımı
Eki Görüntüle 360212 Eki Görüntüle 360211
canim kac ayda saclarin bu hale geldi?
Süper kesin denicem we sizinle paylascam. ama öncelikle uygulanısı ve miktarları hakkında bilgi almam gerek ?? ne kadar sinameki ne kadar badem yagı ne kadar ampul ve ne kadar sarmsak ?? sarmsak sıvı olmaz ama rendeleyince??
sinameki neden sizin saçınızı yumşacık yapıyor da benimkini yumuşatmıyor hatta saç bakım maskesi ve saç kremi kullanmazsam bayaa sert yapıyor?
karışım aynı ama acaba 1 tutam sinameki miktarını tutturamıyor olabilir miyim? benim aldığım sinameki şöyle 1cm boyunda yarım cmden biraz ufak eninde yaprak şeklinde.
bu yapraklardan şööle elimin ucuyla alıyorum 7-8 yaprak geliyor elime onu kullanıyorum. ama bugün öğrendimki bu sinamekinin birde kuru nane gibi ufacık olan şekli de varmış eğer kullanılan öyle nane gibi bişeyse onun bir tutamı benimkinin 2-3 yaprağı eder.
sizin sinamekilerin şekli nasıl?
pixiimmm hiç sıkma canını tatlım inan daha hızlı uzadıgını farkedıceksııın hem kesım gununude yakalamıısın ne guzeel
sinameki neden sizin saçınızı yumşacık yapıyor da benimkini yumuşatmıyor hatta saç bakım maskesi ve saç kremi kullanmazsam bayaa sert yapıyor?
karışım aynı ama acaba 1 tutam sinameki miktarını tutturamıyor olabilir miyim? benim aldığım sinameki şöyle 1cm boyunda yarım cmden biraz ufak eninde yaprak şeklinde.
bu yapraklardan şööle elimin ucuyla alıyorum 7-8 yaprak geliyor elime onu kullanıyorum. ama bugün öğrendimki bu sinamekinin birde kuru nane gibi ufacık olan şekli de varmış eğer kullanılan öyle nane gibi bişeyse onun bir tutamı benimkinin 2-3 yaprağı eder.
sizin sinamekilerin şekli nasıl?
benimki de yapraklı ve tutam hesabım da dediğin gibi :26:
çok kısa değil ki neden üzülüyorsun
bence bu kadar takıntı etme bu işiya benım uzun saç kavramımın manyaklığından kaynaklı bana göre saçın kalçana değiyorsa o saç uzundur haliyle depresyondayım çok kötüyüm geçen sene bu ayda kulagımın altındaydı bır sene geçti bu boyda işte :S