kızlar o kadar sayfayı okuyamadım da yapan birisi bana bir tutam derken aslında bunun neye denk geldiğini söyleyebilir mi
sonunda bir tutamı da fotolatıp ekleteceksiniz bana heee
tutam işte, bildiğin tutam...:26:
evet evet evet
8 hafta yaptım 2 hafta araverdim,şimdi 2.kürümü yaptım.uzama fena değil ama sanırım sinameke yapmasaydım da bu kadar sürede yine bu kadar uzardı.ama boyadan yanan saçlarım inanılmaz canlandı,kendine geldi bu süreçte.ışıldıyor saçlarım.bu anlamda çok iyi geldi saçıma.
6 kür daha yapıp 8'e tamamlıycam yine ara verip tekrar 8 kür yapıcam,temmuza gelmiş olucam ve bırakıcam.yazın bemix kokusunu çekmeyeyim diye.zaten bu kadar zamanda da uzar herhalde biraz.
Ben de 5 kür yaptım geçen hafta 2 hafta ara vermeyi düşünüyordum ancak 8 hafta sonra ara verin yazıyor, ne fark eder anlamadım.bende 5 kür yaptım 2 hafta ara verıyorum uzadıgı kesin parlaklıgı sağlıklı durusu geri geldi sımdı bu arada yılan yagı badem yagı surucem :)
Ben de 5 kür yaptım geçen hafta 2 hafta ara vermeyi düşünüyordum ancak 8 hafta sonra ara verin yazıyor, ne fark eder anlamadım.
Ben de 5 kür yaptım geçen hafta 2 hafta ara vermeyi düşünüyordum ancak 8 hafta sonra ara verin yazıyor, ne fark eder anlamadım.
Mrb kızlar :80: bende aranıza katıldım bugün malzemeleri aldım yarın aksama ilk kez yapıcam sinemakiyi inş işe yarar ben eksta olarak enteleli şampuan kullanıyorm 1 bucuk ayda 3 parmak kadar uzadı saçım normal uzama mı iyi bi uzama mı bilemıyorum tabi :105: birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim inş rapunzel gibi gireriz bu yaza hepimiz :112: