Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

3 gün yeterli oluyor ama tabi ne kadar bekletirsenizde o kadar özlü olacağından eminim ben hep 3 gün beklettim bir kere toplu yaptım üç gün beklettim yarısını yaptım kalanını da bir hafta sonra yaptım arkadaşın dediği gibi altı ay kadar bekletebilirsiniz :) (toplu yapıyım ikide bir uğraşmayım diyenler yani ):KK1::KK1::KK1:

Tabii tatlım ben en son 2 yıl önce yaptım mesela, güneş altında beklettim, bekledikçe özünü salıyor... bekleme süresi bittikten sonra karanlıkta sakladığın sürecede bozulma problemi yaşanmıyor... Bu arada 6 ay değil kuzu 6 hafta:KK1:

Tabii tatlım ben en son 2 yıl önce yaptım mesela, güneş altında beklettim, bekledikçe özünü salıyor... bekleme süresi bittikten sonra karanlıkta sakladığın sürecede bozulma problemi yaşanmıyor... Bu arada 6 ay değil kuzu 6 hafta:KK1:

çok özür dilerim dikkatimden kaçmış arkadaşlar çok özür dilerim 6 HAFTA :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben arada kullanıyorum bu formülü, bende tavsiye ederim...

Ben direkt aktarda çektiriyorum böylece ezmekle uğraşmıyorum ve evet o koku tek kelime ile muhteşem, insan yesin mi sürsün mü kararsız kalıyor:KK1:

Yalnız normal bekleme süresi güneş altında 6 hafta...

Ben bir ara bu maceraya girişmiştim. Ama benim küçük cevizlerim çok keskin kokuyordu. Sanki sinüslerimi açmıştı toptan, saçtan çok ona faydası olmuş gibiydi.

Bu kürün (anneanne formülü) topiğindeki herkes de karışımının ne güzel koktuğunu anlatıyordu. Ben yanlış birşey aldım galiba ya, neyse. Şu an bitti zaten ne sürdüm kafama bilmiyorum:KK3:

Ben bir ara bu maceraya girişmiştim. Ama benim küçük cevizlerim çok keskin kokuyordu. Sanki sinüslerimi açmıştı toptan, saçtan çok ona faydası olmuş gibiydi.

Bu kürün (anneanne formülü) topiğindeki herkes de karışımının ne güzel koktuğunu anlatıyordu. Ben yanlış birşey aldım galiba ya, neyse. Şu an bitti zaten ne sürdüm kafama bilmiyorum:KK3:

Bende merak ettim şimdi ne sürdün kü acep:26:

:KK1::KK1::KK1: çok güzel bi maske ama ya gerçekten özellikle sarımsaklı şampuan yada sinamekiden sonra saçta kalan kokuyu çok güzel unutturuyor harika birşey saçlarında mükemmel oluyor ama ben onu yıkarken sarımsaklı şampuanla yıkamaya kıyamıyorum açıkçası kokusu bitmesin diye:KK1::KK1: denemeyen arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum :KK16::KK16:

selamlaarr 6.kürümü yapıcamm simdii birazdaann :KK70: belirgin bi uzama görüyorum 2 parmak gibiii ayy çok seviyorum saçlarımı şu ara bir gelsnde daha cok uzasınlaar :KK9:

Merhaba kizlar uzun zamandir ugramiyorum buraya, uzun zamandir sinamekimi de yapmiyorum, kokusunu bile özledim.. :KK16:
Soguklar yüzünden yarim birakmistim, bemiksimi alip baslayacagim yakin zamanda.
Nasil gidiyor sac uzatma maceralariniz? :KK1:

Son düzenleme:
2. kürümü uyguladım bugünn..... resmen saçlarım yumuşacık durularken şampuan bile sürmeden yumuşamış saçlarıma dokununca çok şaşırdımmmm
uzunluğa gelince henüz bakmak için erken sanırım ama faydasını görceğime çok inanıyorum:KK49:

Slmlar,bu hafta 8 kürümün ardından 2 hafta ara vereceğim..ilk sayfada verilen bilgilerde yazmıyor ve baya sayfa okudum ve denk gelmedim,sorum şu bu 2 hafta arada saç bakım yağı ile yaptığım rutin bakımlara da ara vermek şart mı,yani tamamen mi saçı dinlendiricez...saç bakım yağını ben haftada en az bir kez yapıorum da yıllardır alışkanlık bende,cvp veren olursa sevinirim,sağolun şimdiden..

Slmlar,bu hafta 8 kürümün ardından 2 hafta ara vereceğim..ilk sayfada verilen bilgilerde yazmıyor ve baya sayfa okudum ve denk gelmedim,sorum şu bu 2 hafta arada saç bakım yağı ile yaptığım rutin bakımlara da ara vermek şart mı,yani tamamen mi saçı dinlendiricez...saç bakım yağını ben haftada en az bir kez yapıorum da yıllardır alışkanlık bende,cvp veren olursa sevinirim,sağolun şimdiden..

dinlense iyi olur aslında ama illaki yapmalıyım diyorsan ilk hafta dinlendir ikinci haftada bir kereliğine yap istersen sen bilirsin uzama o sürede olduğu için hiç birşey yapmamak en iyisi bence ama uçlarına duş çıkışı yada normal zamanda yapabilirsin dipleri(kökler) dinlendirmen yeterli inş yardımcı olabilmişimdir...

dinlense iyi olur aslında ama illaki yapmalıyım diyorsan ilk hafta dinlendir ikinci haftada bir kereliğine yap istersen sen bilirsin uzama o sürede olduğu için hiç birşey yapmamak en iyisi bence ama uçlarına duş çıkışı yada normal zamanda yapabilirsin dipleri(kökler) dinlendirmen yeterli inş yardımcı olabilmişimdir...

Tşekkürler cnm cvbın için,yok sorun olmaz tabi ki hiç bişey sürmesem de olur ben doğru olanı neyse onu sordum zaten cnm..o halde hiç bi bakım yapmam..sadece duş sonrası ıslak saç uçlarıma gliserin ve menekşe yağı sürüyorum az bi miktar nemli tutuyo baya ve yumuşacık tutuyo bi sonraki yıkamaya kadar..o uygulamaya devam edebilrim sanırım...peki armayacm sen ne zmandır yaptın bu kürü 2 haftalık ara verdin mi mesela..ben uzama olup olmadığını test edicem bu arada...çünkü normal hızda uzadı diyen de epeyce çokk diğer başlıklarda vs...bakım yaptığı kesin ama uzama herkeste fazlaca olmayabilir...

Tşekkürler cnm cvbın için,yok sorun olmaz tabi ki hiç bişey sürmesem de olur ben doğru olanı neyse onu sordum zaten cnm..o halde hiç bi bakım yapmam..sadece duş sonrası ıslak saç uçlarıma gliserin ve menekşe yağı sürüyorum az bi miktar nemli tutuyo baya ve yumuşacık tutuyo bi sonraki yıkamaya kadar..o uygulamaya devam edebilrim sanırım...peki armayacm sen ne zmandır yaptın bu kürü 2 haftalık ara verdin mi mesela..ben uzama olup olmadığını test edicem bu arada...çünkü normal hızda uzadı diyen de epeyce çokk diğer başlıklarda vs...bakım yaptığı kesin ama uzama herkeste fazlaca olmayabilir...

canım ben 2 ay boyunca her cuma yaptım kürü, toplamda 8 kere...
2 hafta ara vericem, bu süreçtemi uzuyo yoksa 2 haftadan sonra bi 8 kere daha mı yapıcam

canım ben üç ay oldu yapalı kontes kadar sonuç alamadım ama en az beş altı cm lik bir uzama elde ettim ara süresinde uzama bakım yaptığım günlerdeki gibi devam etti aşırı bi uzama görmedim ama saçtan saça değiştiğini düşünüyorum o yüzden ben aşırı bir uzama elde etmedim diye sende etmiyeceksin diye birşey yok bu senin saç yapına bağlı uzama elde etsende etmesende saçın o dinlenmeye ihtiyacı var çünkü ben aradan sonra çok güzel bi uzama gördüm saç ne kadar dinleniyo o kadar iyi olduğunu düşünüyorum bir dahakine üç hafta dinlendireceğim sende dinlendir bence en az bi iki hafta :) kolay gelsin:KK1::KK1:

canım ben 2 ay boyunca her cuma yaptım kürü, toplamda 8 kere...
2 hafta ara vericem, bu süreçtemi uzuyo yoksa 2 haftadan sonra bi 8 kere daha mı yapıcam

iki haftada yaptığın zamanlardaki gibi uzamaya devam ediyor ama o aradan sonra saç dinlendiği için ve daha öncedende bakımlı olduğu için daha güzel bir uzamayla karşı karşıya kalıyorsunuz tabiki ara yaptıktan sonra devam edeceksin iki hafta sonra sekiz hafta daha yapacaksın tekrar iki hafta ara vereceksin istediğin uzamayı elde edene kadar ama yok bana bu kadar yeter dersen zaten ara vermek değil de o bırakmak oluyor biraz da sen bilirsin istediğin uzunluğa gelene kadar böyle devam et :):KK1:

bende 5 kür yaptım 2 hafta ara verıyorum uzadıgı kesin parlaklıgı sağlıklı durusu geri geldi sımdı bu arada yılan yagı badem yagı surucem :)

Son düzenleme:
X