- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
3 gün yeterli oluyor ama tabi ne kadar bekletirsenizde o kadar özlü olacağından eminim ben hep 3 gün beklettim bir kere toplu yaptım üç gün beklettim yarısını yaptım kalanını da bir hafta sonra yaptım arkadaşın dediği gibi altı ay kadar bekletebilirsiniz :) (toplu yapıyım ikide bir uğraşmayım diyenler yani )
Tabii tatlım ben en son 2 yıl önce yaptım mesela, güneş altında beklettim, bekledikçe özünü salıyor... bekleme süresi bittikten sonra karanlıkta sakladığın sürecede bozulma problemi yaşanmıyor... Bu arada 6 ay değil kuzu 6 hafta
çok özür dilerim dikkatimden kaçmış arkadaşlar çok özür dilerim 6 HAFTA
Ben arada kullanıyorum bu formülü, bende tavsiye ederim...
Ben direkt aktarda çektiriyorum böylece ezmekle uğraşmıyorum ve evet o koku tek kelime ile muhteşem, insan yesin mi sürsün mü kararsız kalıyor
Yalnız normal bekleme süresi güneş altında 6 hafta...
Ben bir ara bu maceraya girişmiştim. Ama benim küçük cevizlerim çok keskin kokuyordu. Sanki sinüslerimi açmıştı toptan, saçtan çok ona faydası olmuş gibiydi.
Bu kürün (anneanne formülü) topiğindeki herkes de karışımının ne güzel koktuğunu anlatıyordu. Ben yanlış birşey aldım galiba ya, neyse. Şu an bitti zaten ne sürdüm kafama bilmiyorum
Ben bir ara bu maceraya girişmiştim. Ama benim küçük cevizlerim çok keskin kokuyordu. Sanki sinüslerimi açmıştı toptan, saçtan çok ona faydası olmuş gibiydi.
Bu kürün (anneanne formülü) topiğindeki herkes de karışımının ne güzel koktuğunu anlatıyordu. Ben yanlış birşey aldım galiba ya, neyse. Şu an bitti zaten ne sürdüm kafama bilmiyorum
veee 6.kürüm 2 saattir saçımdaa :) hadi hayırlısı
Slmlar,bu hafta 8 kürümün ardından 2 hafta ara vereceğim..ilk sayfada verilen bilgilerde yazmıyor ve baya sayfa okudum ve denk gelmedim,sorum şu bu 2 hafta arada saç bakım yağı ile yaptığım rutin bakımlara da ara vermek şart mı,yani tamamen mi saçı dinlendiricez...saç bakım yağını ben haftada en az bir kez yapıorum da yıllardır alışkanlık bende,cvp veren olursa sevinirim,sağolun şimdiden..
dinlense iyi olur aslında ama illaki yapmalıyım diyorsan ilk hafta dinlendir ikinci haftada bir kereliğine yap istersen sen bilirsin uzama o sürede olduğu için hiç birşey yapmamak en iyisi bence ama uçlarına duş çıkışı yada normal zamanda yapabilirsin dipleri(kökler) dinlendirmen yeterli inş yardımcı olabilmişimdir...
Tşekkürler cnm cvbın için,yok sorun olmaz tabi ki hiç bişey sürmesem de olur ben doğru olanı neyse onu sordum zaten cnm..o halde hiç bi bakım yapmam..sadece duş sonrası ıslak saç uçlarıma gliserin ve menekşe yağı sürüyorum az bi miktar nemli tutuyo baya ve yumuşacık tutuyo bi sonraki yıkamaya kadar..o uygulamaya devam edebilrim sanırım...peki armayacm sen ne zmandır yaptın bu kürü 2 haftalık ara verdin mi mesela..ben uzama olup olmadığını test edicem bu arada...çünkü normal hızda uzadı diyen de epeyce çokk diğer başlıklarda vs...bakım yaptığı kesin ama uzama herkeste fazlaca olmayabilir...
Tşekkürler cnm cvbın için,yok sorun olmaz tabi ki hiç bişey sürmesem de olur ben doğru olanı neyse onu sordum zaten cnm..o halde hiç bi bakım yapmam..sadece duş sonrası ıslak saç uçlarıma gliserin ve menekşe yağı sürüyorum az bi miktar nemli tutuyo baya ve yumuşacık tutuyo bi sonraki yıkamaya kadar..o uygulamaya devam edebilrim sanırım...peki armayacm sen ne zmandır yaptın bu kürü 2 haftalık ara verdin mi mesela..ben uzama olup olmadığını test edicem bu arada...çünkü normal hızda uzadı diyen de epeyce çokk diğer başlıklarda vs...bakım yaptığı kesin ama uzama herkeste fazlaca olmayabilir...
canım ben 2 ay boyunca her cuma yaptım kürü, toplamda 8 kere...
2 hafta ara vericem, bu süreçtemi uzuyo yoksa 2 haftadan sonra bi 8 kere daha mı yapıcam