Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kesin denemeliyim yaaa..istediğim saç rengini de bulup aldığm kilolardan kurtulmalı bi de

hmm değişik bi renkmiş ne desem yanlış söylemiş olurum bence bu fotoyu teline at git kuaföre sor bu ne renk diye ama bence bi kaç renk karıştırılarak elde edilmiş gibi duruyo :44:

öyle yapmayı düşünüyorum ama eminim tutturamayacak,sonra benm tepem atacak:SS saç kesimlerimde yaşadığm trajediler çok. şuana kadar saçımı sadece 1 kere kuaföre boyattm hiç memnun kalmadm,o zamandan beri evde boyarm yengem ablam vs yardımıyla,ama işte bu renkte çaresiz kaldm(

bende bemiks kabus olmuştu malesef ilaç gibi evet derime sinmişti . Dün işte sarımsak rendeledim şampuana 3 kez onla yıkadım 2 kez sarımsaksız şampuanla . Sonra krem ve sprey sıktım koku kalmadı . ama bemiks kesinlikle geçmiyordu bende .

Son düzenleme:
evet bal köpüğüne benziyo ama sütlü kahve gibi de duruyo sanki biraz,sanırım bi karışımla elde edilebilr bu ancak

bu çok iyi ama badem yagı saç rengini koyultuyoo benim saçlarım kumral koyulttu hatta cevremdekiler saçınımıboyattın dediiler ( oyüzden uygulamıyorum

yarın 4. kürü uygulayacağım
gözle görülür bir değişiklik var gerçekten
saçlarım çok dalgalı nasıl bilicem diyordum ama
saçlarımda boya var diplerimin ne kadar çıktıgından anlamaya başladım
kızlar ben uzasada uzamasada devam edicem valalhi saçlarım canlandı resmen
yumuşacık harika dalgalarım çıktı resmen
malum bide önümüz yaz saçları deniz havuz maffediyor
saçları yaza hazırlamak lazım:)

çok güzel uzamış saçların çok beğendim bende böyle olsun istiyorum

saçlarım kıvırcık oldugu için son resim kuruyunca toplandı ama 4 cm uzamış bulunmaktadır saçlarım:)

ohhh şifalı sinamekimiiizz hepimizii rapunzeel ediyooo buda bugüündenn bi futuuuraaafff kesince bunalıma girmiştiim ama düzleştirincee hala uzun oldugunu görünce kendime geldiimm önceki halini bilmeyenler için ilk halimide ekledim arada yaklaşık bin kerede kestim saçlarımı

slm kızlar bende 3 haftadır kullanıyorum ama uzayıp uzamadığını anlayamadım sanki uzamıyor gibi..gerçi uçları baya kırık kestirsemmi acabaa???

Maşallah canım ya
Bi benimki uzamıyor herhalde
Kaç kür sonrası bu cnm.. Kesimler dahil tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…