Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontescim yazmışsınki özel günlerinizde zeytinyağlı sabun gibi v.s sabunlarla yıkayın sabun saça iyi gelir mi benim saçlarım çok kuruda sanki sabun sürünce saçım daha da kuruyor gibi oluyor gerçi krem kullanıyorum benim öğrenmek istediğim sabun saçı besler mi bakım açısından iyi gelir mi

zeytinyağlı sabunlar iyi geliyor diye duymuştum ama ben denemedim canım.
ısırganlı sabun mu ne denemiştim keçeleşmişti saçım ama zentinyağlı nasıl yapar bilemiyorum

zeytinyağlı sabunlar iyi geliyor diye duymuştum ama ben denemedim canım.
ısırganlı sabun mu ne denemiştim keçeleşmişti saçım ama zentinyağlı nasıl yapar bilemiyorum

Sabunlardan uzak durun Kullandığımız piyasa malı şampuanlardan bile beter maddeler var içinde, yüksek oranda tuz içermeleri bile tek başına yeterli... Veya daha doğal sabunlar kullanılacak ki bulmak pek kolay değil...

zeytinyağı sabununu kendimiz yapıyoruz da ondan şeyettimdi ben.
pekiii sabun out

Kontess sen hangi şampuanı kullanıyorsun?

Bu arada saçların çok güzel, maşallah.

sağolasın canımmm

şampuan işim çok garip benim karışık kuruşuk

haftada 1 kere mutlaka ketoral ile yıkıyorum.
normal şampuanım ducray'dı ama saç uzun olunca hemen bitiveriyor diye almaz oldum:18: 40tl fiyatı
mütevazi dove'uma döndüm

kılıçcım aslında sen bana bi şampu önersene kız
bi dönem toni&guy denedim ay iğrenç bişey
yoksa bendeki bozuk muydu neydi ıyyy resmen katran gibi

ben kesimden sonraki halimi fotolamıştım, ekleyeyim onu da...

daha hoş görünür oldular, çok da kısalmadılar, sevdim

neredeyse yaz başından beri yapmıyorum sinameki, sinüzitim çok feci azıyor

zaten uzatma çalışmam da yok artık.
bakım amaçlı bir takım saç maskeleri ile idare ediyorum.

Son düzenleme:

maşallah kontescim çok güzel olmuş gayet sağlıklı görünüyor maske uyguladığını yazmışsın bende sana bir maske önereyim gene kadınlar kulubünün bir topiğinde gördüm konu devam etmemiş ama çok güzel ben çok memnun kaldım belki sen biliyorsundur ama bilmeyen arkadaşlarada bir faydam olur belki muskat (küçük hindistan cevizi) bakımı internetten arattırın isterseniz ben buraya destan gibi yorum yapmamış olurum isteyen olursa ben yazarım tekrar :) yeni saçların hayırlı olsun canım tekrardan

yazabilirsin canım sorun olmaz hatta ilk sayfaya da eklerim eğer çok zahmetli bir şey değilse

teşekkür ederimm

zeytinyağı sabununu kendimiz yapıyoruz da ondan şeyettimdi ben.
pekiii sabun out

Kendimizde yapsak ya kostik soda kullanacağız ya odun külü, her ikiside out
Ben bir ara kullandım biliyorsun yazmıştım burada, iğrençti

Bir düşünelim bakalım...

ilk sayfaya ekledim buraya da ekliyorum

kullandığım saç bakım ürünleri ;

Tigilerden memnun kaldın mı KKontesim? Ben hala severek kullanıyorum...

evet kuzum çok memnunumm
yoksa asla bu kadar uzatamazdım, kırıldıkça kesim olurdumçünkü saç tellerim çok incedir benim hemen kırılıyorrr

evet kuzum çok memnunumm
yoksa asla bu kadar uzatamazdım, kırıldıkça kesim olurdumçünkü saç tellerim çok incedir benim hemen kırılıyorrr

Sanırım kırılmayı engelleyen ego boost, epey süredir ara vermiştim kullanmaya sonra eski ürünlere dönüş yaptım hem onu hem loreal kırılma karşıtı maskeyi kullanıyorum saçlarımı keseli epey zaman oldu, şimdiye kadar yoluk yoluk olması lazımdı uçların ama çok şükür gayet sağlıklı sanki dün kesmişim gibi... Mor olanı sadece saçıma maşa falan yapacağım zaman kullanıyorum...Yani bu ürünlere devam...

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim bi sorum olucaktı bu sinemaki kürünü yapyrm ben mesela geçen haftadan kalan fısfıs şişeye koyduğum kürüm bitmemişti bu haftada onu kulladım saçımda şuan bi zararı olur mu ? her hafta tekrardan mı yenilemek gerekiyo bu karşımları ? :44::44::44:

bence mümkünse artmasın o kür.her hafta yenilenerek yapılması gerekir.sonuçta içinde bemiks var,bayatlar eskir.
ben de fısfıslı şişeyle yapıyorum bazen artıyor kafama boca ediyorum,asla bi hafta sonra tekrar kullanmıyorum bence sen de kullanma.zaten bu bi kez daha sorulmuştu kontess de kullanılmaması gerektiğini yazmıştı.

evet evet evet....

yazabilirsin canım sorun olmaz hatta ilk sayfaya da eklerim eğer çok zahmetli bir şey değilse

teşekkür ederimm

2 tane muskat(küçük hindiztan cevizi)
1 tutam kuru karanfil
Yukarıdakileri geçecek kadar sızma zeytinyağı
Önce muskatları havanda biraz dövüp parçalayın arkadaşlar sonra rondoya alıp içine karanfilleri ve zeytinyağını koyup iyice rondodan geçirin bu karışımı 3 gün bekletmek gerekiyor cam kavanozda..
Sonra saç uçlarınıza kadar uygulayın, 6 saat kadar bekletin ve gerisi tarif edemeyeceğim kadar süperrr herkeze öneriyorum arkadaşlar..özellikle o koku pahabiçilemez kolay gelsin :)

evet evet evet....

o zaman bn gidip yıkıyım saçlarımı. Teşekkrlerrrr kızlarr

Ben arada kullanıyorum bu formülü, bende tavsiye ederim...

Ben direkt aktarda çektiriyorum böylece ezmekle uğraşmıyorum ve evet o koku tek kelime ile muhteşem, insan yesin mi sürsün mü kararsız kalıyor

Yalnız normal bekleme süresi güneş altında 6 hafta...

3 gün yeterli oluyor ama tabi ne kadar bekletirsenizde o kadar özlü olacağından eminim ben hep 3 gün beklettim bir kere toplu yaptım üç gün beklettim yarısını yaptım kalanını da bir hafta sonra yaptım arkadaşın dediği gibi altı hafta kadar bekletebilirsiniz :) (toplu yapıyım ikide bir uğraşmayım diyenler yani )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…