Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nazar boncuuunu eksiikk etmiiim kontesım uclar ıncelmıs bayaa cansız gozukuyoo kemerden 1-2 parmak aşada bile kessen yeter sanırım kırıkların gitsin can gelsin saççıklarınaa.
bence de
bi de böyle çok rahatsız oluyor söylemesi ayıp:18:

ilk kesim tarihinde kuaföre ışınlanayım ben

kızlar ben anlayamadım ilk safyadıda okudum ama. hangi kürü yapıyorsunuz belirli bir hafta yaptığınızı yazmışsınız banada bilgi verirmisiniz

paylaşırken de aklıma geldi kesin dayak ya da küfür yerim diye

evet uçlar kötü oldu çok, bi de dolaşıyorlar, açarken de çıtır çıtır yolunuyorlar

en kısa zamanda git o zaman kuaföre.aman iyice de tembihle fazladan gitmesin.ben de çok üzülürüm.

neredeyse 1 sayfa ayrıntılı yazı yazdım, nesini anlamadın canım:26:

ya şimdi ilk sayfada haftada bir uygulama yaptığınz yazıyor burdada bayanlar ara vericem bakıma falan deyince dedim acaba başka bir kürmü yazdınız. ben o kısmı anlamadm:26:

en kısa zamanda git o zaman kuaföre.aman iyice de tembihle fazladan gitmesin.ben de çok üzülürüm.
kuaförüm beni görünce geriliyor zaten
aman çok kesmeyeyim, yoksa başımın etini yersin diyor

ya şimdi ilk sayfada haftada bir uygulama yaptığınz yazıyor burdada bayanlar ara vericem bakıma falan deyince dedim acaba başka bir kürmü yazdınız. ben o kısmı anlamadm:26:
yine o mesajda var sorunun cevabı.
alıntıladım bak.
sondan 18. cümle

Son düzenleme:
ben eksik okumuşum o tek cümleyi es geçmişim kusura bakmayın uğraştırdım sizide utandım vala

bencede kontescim kıyma saçlarına çok güzeller ben senin o kestireceğin saç kadar uzatmak için ne kadar uğraşıyorum biliyor musun yazık etme güzelim saçlarına

bence kıyma boşver azcık ucundan al kırık varsa kim kestir diyorsa kıskanıyordur hiç kestirme kadını kadın yapan saçıdır süpper duruyor tabi senin bileceğin bişey şekerim

bencede kontescim kıyma saçlarına çok güzeller ben senin o kestireceğin saç kadar uzatmak için ne kadar uğraşıyorum biliyor musun yazık etme güzelim saçlarına

sağolun kızlarr fikirleriniz içinn
benim de aklım gidip geliyor vallahi kararsızım:26:

Eneeeeeeeeeeeee Kontes saçlarını mı kestircen kız.? Tek son sayfaya baktımda
Kestirme kestirme. Açmışsın topiği 1500 sayfayı geçmiş bak. o kadar kişi uzatmaya çalışıyo.
Kıskanmışlardır şekeriimm.

Son düzenleme:
Güzel bi konu açılmış tebrik ederim Bu kürü aralıksız 3 ay mı denemeliyiz? Yoksa mesela ayda 1 hafta saçlarımızı dinlendirmeli miyiz? Şimdiden teşekkür ederim.

kıskanan filan yok kız dur hele bana sıkıntı geliyor diye kesim lafı açtım
Güzel bi konu açılmış tebrik ederim Bu kürü aralıksız 3 ay mı denemeliyiz? Yoksa mesela ayda 1 hafta saçlarımızı dinlendirmeli miyiz? Şimdiden teşekkür ederim.
ah sorma bu soruyu canım nollurrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Sorularınızın cevapları burada bayanlar.
Zahmet edip 2.3 sayfa geriye gitseniz görürdünüz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…