Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Allah razı olsun vallahi kırılmasınlar ama şiştim yani

Ne demek canım.
Hergün aynı sorular tekrarlanıp duruyor.

İstersen benim mesajımı kopyalayıp konunu başına yaz canım.
O zaman sorun kalmaz sanırım..
Çünkü gene arka sayfalarda kalıcak ve kimse okumucak.. :26:

ilk sayfadaki ilk mesajı bile okumuyorlar ki...
yine de ekleyeyim senin mesajını, bi umut

kızlar sonunda alabildim malzemeleri.. hatta sinemakiyi kaynattım ılımasını bekliyorum... bugun başlıyorum yani gelişme olduğunda resim koyarım bende önceki sonraki diye inşallah... saçlarım göğüs hizamda nerdeyse bir yıldır kestirmeye kıyamıyorum hep orda tkaılıyo... bu sefer bunu deniycem inşalla uzar... ayrıca o kadar sorulara ne gerek var anlamış değilim 1. sayfada herşey açık ve net ben saçıma maske yapmaya gidiyorummm

Kızlar ben 2 haftadır yapıyorum bakalım sonuç ne olucak.Uzarmı bilmem ama meğer çevremdeki uzun saçlıların gizli formulu buymuŞ:)Ciddi uzama var gerçekten 2 ayda farkı görüceksin diyor arkadaşlar bakalım.

kızlar saçımı ağustosta kestirdim ve bu küre başladım. Bu kürü toplam 13 kere filan uyguladım saçım en az 20 cm uzadı. eşim bile çok şaşırıyor. hemde kürü düzenli yapmadığım halde bu kadar uzadı. kesinlikle sabırla yapın 6 ayda ortalama 20 cm benim gbi saçı geç uzayanlara süper bence

saçımda şuan sinameki var iki hafta ne kadar uzun bir süreymiş öyle kokusunu bile özlemişim :)

Çok güzel bir topik olmş emeğinize sağlık tüm soruların cevabı 1.sayfada mevcut ama affınıza sığınarak bir kaç soru soracağım

- Badem yağı illa tatlı badem yağı mı olmak zorunda evde normali var , ikisi arasındaki farkı bilmediğimden soruyorum :)

- Birde benim saçımda kepek problemi var bunun için kepek şampuanı kullanıyorum bir zararı olmaz galiba :)

Bilgiler için teşekkürler :)

acı bağdemle tatlı bağdemin yararları farklı evinizdeki bağdem yağının acı bağdem olmamasına dikkat edin ayrıyeten şampuanın hiç bir zararı olmaz canım tatlı bağdem olmasına dikkat et dediğim gibi zaten çok pahalı birşey değil çok aşırı miktardada kullanmıyoruz yeni bir tana almanı tavsiye ederim nasıl bir bağdem yağı olduğu hakkında bilgin yoksa. kolay gelsin :)

tatlısı olucak canım evet
kepek şampuanı ile bir alakası yoktur, kullanılabilir

sonunda biraz kırptırdım saçlarımı
rahatladım
uçlardaki yoluk görüntü gitti
çok da kısalmadı

tatlısı olucak canım evet
kepek şampuanı ile bir alakası yoktur, kullanılabilir

Çok teşekkür ederim.Sevgiler

canım küre başladım salı günü harfiyen yerine getirdim bemiksin kokusunu çok kötü bekliyordum ama beni o kadar rahatsız etmedi faydası olur inş
benim sana sormak isediğim yağlar ve evigen bepanthene lede bakım yapayım diye düşünüyorum ayrıca faydası olurmu
sen yaptın mı

ben farklı bir şey kullanmadım canım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…