- 20 Haziran 2011
- 2.393
- 3
Allah razı olsun vallahi kırılmasınlar ama şiştim yani
Ne demek canım.
Hergün aynı sorular tekrarlanıp duruyor.
İstersen benim mesajımı kopyalayıp konunu başına yaz canım.
O zaman sorun kalmaz sanırım..
Çünkü gene arka sayfalarda kalıcak ve kimse okumucak.. :26:
ilk sayfadaki ilk mesajı bile okumuyorlar ki...
yine de ekleyeyim senin mesajını, bi umut
kıskanan filan yok kızdur hele bana sıkıntı geliyor diye kesim lafı açtım
ilk sayfadaki ilk mesajı bile okumuyorlar ki...
yine de ekleyeyim senin mesajını, bi umut
Okuma tembeli milletiz vesselam...
Ayrıca Kesmeeeeeeeeeeee
Çok güzel bir topik olmş emeğinize sağlık tüm soruların cevabı 1.sayfada mevcut ama affınıza sığınarak bir kaç soru soracağım
- Badem yağı illa tatlı badem yağı mı olmak zorunda evde normali var , ikisi arasındaki farkı bilmediğimden soruyorum :)
- Birde benim saçımda kepek problemi var bunun için kepek şampuanı kullanıyorum bir zararı olmaz galiba :)
Bilgiler için teşekkürler :)
Çok güzel bir topik olmş emeğinize sağlık tüm soruların cevabı 1.sayfada mevcut ama affınıza sığınarak bir kaç soru soracağım
- Badem yağı illa tatlı badem yağı mı olmak zorunda evde normali var , ikisi arasındaki farkı bilmediğimden soruyorum :)
- Birde benim saçımda kepek problemi var bunun için kepek şampuanı kullanıyorum bir zararı olmaz galiba :)
Bilgiler için teşekkürler :)
sonunda biraz kırptırdım saçlarımı
rahatladım
uçlardaki yoluk görüntü gitti
çok da kısalmadı
acı bağdemle tatlı bağdemin yararları farklı evinizdeki bağdem yağının acı bağdem olmamasına dikkat edin ayrıyeten şampuanın hiç bir zararı olmaz canım tatlı bağdem olmasına dikkat et dediğim gibi zaten çok pahalı birşey değil çok aşırı miktardada kullanmıyoruz yeni bir tana almanı tavsiye ederim nasıl bir bağdem yağı olduğu hakkında bilgin yoksa. kolay gelsin :)
tatlısı olucak canım evet
kepek şampuanı ile bir alakası yoktur, kullanılabilir
geçmiş olsun konteesiiim bende kırpıcam biraazzdan annişkonun gelmesini bekliyoorum
canım küre başladım salı günü harfiyen yerine getirdim bemiksin kokusunu çok kötü bekliyordum ama beni o kadar rahatsız etmedi faydası olur inş
benim sana sormak isediğim yağlar ve evigen bepanthene lede bakım yapayım diye düşünüyorum ayrıca faydası olurmu
sen yaptın mı
sağol canım sana da geçmiş ola şimdiden