Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontessss çok teşşekürr ederim bu bilgileri bizimle paylaştığın içinnn kesinlikle yarın uygulamaya başlıycmm
bende saçlarımın rengini açtım die kırılma oldu ve tabiii sonrası kesimm şimdi saçlarım omuzlarımda umarım 3 ay sonra
sırtımda olurrrr:)

tatlım sacların super olmus pekı sarımsakları herhangı bı kullandıgımız sampuanın ıcıne mı koyalım yoksa aktarlarda satılan sarımsaklı sampuanlardan mı alalım?

tatlım sacların super olmus pekı sarımsakları herhangı bı kullandıgımız sampuanın ıcıne mı koyalım yoksa aktarlarda satılan sarımsaklı sampuanlardan mı alalım?

kontess yakında çıldırcak sanırım evet herhangi kullandığın bi şampuanın içine sarımsakları koyabilirsin bunun haricinde kontess kullanmamış sanırım sarımsaklı şampuanlardan sarımsağı direk içine atmayı tercih ediyor kendisi

şu an iknci kürümü yaptım 4 saatin dolmasını bekliyorum
ama karışım ensemden damla damla akıyor beni çok sinir etti neyse katlanaciiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz

Slm kızlar ben iki haftalık aradayım bitmek üzere benim saçlar baya uzadı yaa toplanmayan yerler toplanmaya başladı tabi benim saçlar çok kısaydı artık toplanmaya başladı yani

canım malzemeleri aldım uygulamaya geçicem senden bir ricam var yeni resmin var mı? koysanda iyice heveslensem

evet 5 kere filan kestirdim hatta bi tanesi baya baya kısalmıştı göğüse kadar.
normali hızlı değildir ama yavaş da değildir

benimde kötü sayılmaz ayda 1.5 cm kadar uzuyor inşallah daha da çok uzar bu arada saç renginede bayıldım nedir tam rengi ne çok soru sordum demi:)

evet 5 kere filan kestirdim hatta bi tanesi baya baya kısalmıştı göğüse kadar.
normali hızlı değildir ama yavaş da değildir

canım ya ben sana bişey sormak istyorum benm saçlarım dalgalı ve kabarıyo acaba şampuanıma b miktar gliserin katsam nasıl olur?? yada önerırı mısın ?

benimde kötü sayılmaz ayda 1.5 cm kadar uzuyor inşallah daha da çok uzar bu arada saç renginede bayıldım nedir tam rengi ne çok soru sordum demi:)
saçımı 4 sene kadar önce röfle yaptırmıştım oryal ile. sonrasında hep 6-7 ayda bir koyu kumral tarzına boyattım, onlar da itina ile aktılar... kızıllıklar boyadan arta kalanlar, daha açık uç kesimler kesimle gitmeyen oryalin izleri. dipler kendi rengim ki fotoda görünmüyor.
karışık kuruşuk bir şey yani

canım ya ben sana bişey sormak istyorum benm saçlarım dalgalı ve kabarıyo acaba şampuanıma b miktar gliserin katsam nasıl olur?? yada önerırı mısın ?
dax tarzı ürünler işe yarıyor diye duymuştum ama kullanmadım hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…