- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
kontescim 2 haftalık arada başka saç bakımı yapılabilirmi acaba?
ben yapmamıştım, dinlendirmiştim.
ama belki saç maskesi filan kullanabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontescim 2 haftalık arada başka saç bakımı yapılabilirmi acaba?
yağlı bakım saç dökülmesi yapabiliyor.ilk kez yapıyorum bu kürü,yalnız fena halde döküldü saçlarım neden bilemiyorum.kirpiklerime de kullanacaktım korkumdan kullanamadım
rica ederim canım hayrını göresinnÇok gür ama asla uzamayan saçlara sahibim.Saç bakım tarihlerini dikkate alarak 2.kürümü bugün yaptım.Uzama konusunda bir şey söylemek için çok erken ama ilk yaptığımda saçımı seve seve uyumuştum :) Saçlarımı yumuşacık yaptı.
Bir de sarımsaklı yerine ısırgan otlu şampuan kullanıyorum ben içine de çam terebentin koydum.İlk defa memnun kaldığım bir şampuanım oldu.
Çok teşekkür ederim kontes :))
o sarımsaklı şampuanlardan haberdarım evet kokmuyormuş ama kullanmadım,bilemiyorum etkileri nasıl olur
saç dökülmesi için şimdi dermokil aldım bugün ilk defa kullandım acaba bu çam terebenti yi dermoklilin içine bi kapak döksem olur mu çünkü dermokil başlı başına dökülme karsıtı sampuan
Bu kürü 1 aydır kullanıyorum ama sonuç yok :/ Acaba az mı bekletiyorum saçımda? 2 saat bekletiyorum biyerde 2 saatten fazla bekletilirse döküleceğini okumuştum. Siz ne kada beklettinizde sonuç aldınız? Bide ben karışımın içine Hint ve menekşe yağıda koydum acaba ondan mı sonuç alamadım? Bi arkadaş çamterebentin yağından bahsetmiş onu da kürün içine katsam acaba sonuç alırmıyım? Yardımcı olun lütfen 1 aydır uğraşıyorum :/
Bu kürü 1 aydır kullanıyorum ama sonuç yok :/ Acaba az mı bekletiyorum saçımda? 2 saat bekletiyorum biyerde 2 saatten fazla bekletilirse döküleceğini okumuştum. Siz ne kada beklettinizde sonuç aldınız? Bide ben karışımın içine Hint ve menekşe yağıda koydum acaba ondan mı sonuç alamadım? Bi arkadaş çamterebentin yağından bahsetmiş onu da kürün içine katsam acaba sonuç alırmıyım? Yardımcı olun lütfen 1 aydır uğraşıyorum :/
1- 1 ayda hemen sonuç alamayabilirsiniz, ki %80 de almazsınız zaten.
2- ne kadar beklettiğimi ilk mesajda yazdım diye hatırlıyorum.
3- kürün orjinalinin dışına çıkmak için neden bu kadar çaba sarfediyorsunuz?
canım kızma bana ama ben ve arkadaşlar senin saçın kadar güzel sonuç alamadığımız için belki başka şeylerde başvurma eğilimi duyuyoruz yanlış anlama maşallah çok güzel saçların var ve sen üç ay içerisinde okadar mükemmel bir uzama elde etmişsin ki bizde seninki gibi olsun istiyoruz belkide. hiç uzatmıyor değil allaha şükür azda olsa gözle görülür bi uzama elde ediyoruz paylaşımın içinde sana minnet duyuyoruz allah razı olsun senden ama mesela ben başlayalı iki buçuk ay oldu ve sadece iki parmak kadar uzadı bunada şükür hiç yoktan iyidir ama galiba hepimizin tek isteği senin gibi üç ay içerisinde mükemmel sonuçlar alabilmek o yüzden kusura bakma seninde kafanı ağrıtıyoruz sende haklısın defalarca belirttin ve halende belirtiyorsun başka birşey uygulamadığını ama işte ne yapalım keşke biran önce hepimizin saçları seninkiler kadar güzel olabilse genede yardımların ve paylaşımların için teşekkür edriz arkadaşlar hepimizin adına konuştum ama bir hatam olduysa affedin iyi günler...
kontesscanım senin totoya bi şaplak atarım bak
kızzz duyan da omuzlarında kestirecek sanır..
şaka bi yana,fazla kısa değil kemer boyu.hem uçlar sanki biraz böyle körelmiş gibi azıcık aldır daha da can gelsin.