- 29 Aralık 2011
- 159
- 0
kesimden yine caydım
Son halimiz...
[ımg]http://img194.imageshack.us/img194/9258/fotoraf6401horzhorz1.jpg[/ımg]
kontesscim saçların çok güzel maşallah...:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesimden yine caydım
Son halimiz...
[ımg]http://img194.imageshack.us/img194/9258/fotoraf6401horzhorz1.jpg[/ımg]
kontesscim saçların çok güzel maşallah...:)
ay maşallah maşallah 41 deil 1041 kere maşallah
kontes bu arada berene bayıldım ya rica etsem yakından resmini çekip koyabilirmisin bu topik uygun deil ama pembe dolap olabilr:44::44:
SACLARIN ÇOK GÜZELL GÖRÜNÜYO GERÇEKTEN MAŞALLAH
ahhh ahhh hayalimdeki saçlar maşşallahhhhhh sakın kestirme
çok teşekkürler kızlarr
burc'cum netten süper ayrıntılı foto bulmuştum, onu yolluyorum özel mesaj olarak sana.
ona baka baka annem örmüştü bana başımdakini
aynısı.
bu kürü hamilelerde uygulayabilirmi acaba? :)
canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor,
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımını yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus elma karanfil çam ve terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam
sağolasın kuzummm
maşaaaallllaaaaaaaaaahhh kontesim ne güzel uzamışşlaaarrr kestirme kestirme makaslar uzak dursun
küre başladıktan sonra, ısı ile şekillendirmeyi bıraktım.ya hani konunun başlarında yazmıssın ya saçlarım göğüs hizama geliyodu duruyodu ucları kırıktı falan devamlı düzleştirici vs saça zarar veren aletler kullanıyordun değil mi ? bu sinemakili kürü yapmaya başladıktan sonra yine devamlı şekil verdin mi saclarına yoksa aynı anda onuda mı bıraktın ? yani bu sinemaki aynı zamanda saçlarının zarar görmesini de önledi mi ? ben sinemaki falan kullanmadım ama saçlarıma şekil vermedım ıkı ayda 1 karışa yakın uzadı ama bu daha etkiliyse yapmayı düşünüyorum :))
kadın doğum doktorunuza yönlendiriliyorsunuz
bısı sormak istiyorum yemek kaşığı normal kaşık anladımda corba kaşığı ne ya.