- 23 Şubat 2008
- 1.926
- 9
çorbayı neyle içersin canım?
bardakla yada kaşıkla.
bişey daha sormak istiyorum bu sinemakinin ot kısmını sürmedim doğru yapmışım demi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çorbayı neyle içersin canım?
bardakla yada kaşıkla.
bişey daha sormak istiyorum bu sinemakinin ot kısmını sürmedim doğru yapmışım demi.
tatlım sacların super olmus pekı sarımsakları herhangı bı kullandıgımız sampuanın ıcıne mı koyalım yoksa aktarlarda satılan sarımsaklı sampuanlardan mı alalım?
canım malzemeleri aldım uygulamaya geçicem senden bir ricam var yeni resmin var mı? koysanda iyice heveslensem
4 gün önce eklemiştim canım
canım inanamıyorum saçların müthiş acayip gaza geldim maşallah diyeyim nazar değmesin
canım maşallah Allah nazardan saklasın nasıl güzel saçların var sakın kestirme bu saç ne kadar zamanda bu hale geldi
teşekkürler canım
maalesef bu sorunun cevabı yok çünkü arada çok kestirdim
bu kesilmiş halimi kestirmesen ne olacaktı normaldede çabuk mu uzar
evet 5 kere filan kestirdim hatta bi tanesi baya baya kısalmıştı göğüse kadar.
normali hızlı değildir ama yavaş da değildir
evet 5 kere filan kestirdim hatta bi tanesi baya baya kısalmıştı göğüse kadar.
normali hızlı değildir ama yavaş da değildir
saçımı 4 sene kadar önce röfle yaptırmıştım oryal ile. sonrasında hep 6-7 ayda bir koyu kumral tarzına boyattım, onlar da itina ile aktılar... kızıllıklar boyadan arta kalanlar, daha açık uç kesimler kesimle gitmeyen oryalin izleri. dipler kendi rengim ki fotoda görünmüyor.benimde kötü sayılmaz ayda 1.5 cm kadar uzuyor inşallah daha da çok uzar bu arada saç renginede bayıldım nedir tam rengi ne çok soru sordum demi:)
dax tarzı ürünler işe yarıyor diye duymuştum ama kullanmadım hiç:26:canım ya ben sana bişey sormak istyorum benm saçlarım dalgalı ve kabarıyo acaba şampuanıma b miktar gliserin katsam nasıl olur?? yada önerırı mısın ?