Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selam kontes ve diğer arkadaşlar...
uygulamamın 2. haftasındayım..fakat saçım 2 haftadır hiç dökülmediği kadar fazla döküldü..
bunun sebebini bilen var mıdır acaba?
çok fazla sayfa var..maalesef okuyamadım hepsini..

Saçtaki ölü telleri atıyor olabilir canım,ama bende öyle bir sorun olmadı şükür. Aksine saçlarım daha dolgun daha güçlü ve gür :26:

kızlar ben normalde fotoğrafı bakıma ara verdikten sonra paylaşacaktım ama dayanamadım :) aklında tereddüt olanlar için paylaşayım dedim bir ay olduğu için fark edilmeyebilir ilk fotoğrafları düzleştirdikten sonra çektim şimdi dalgalı haliyle koyuyorum düzleştirirken çektiğim yeri çoktan geçti daha önce yazmıştım ben hem turplu su hem sinemaki yapıyorum 4 gün arayla ha bir de fotoğrafı sevgilim çekmişti becerebildiği kadar idare edin çektiklerinin arasında en iyisini koymaya çalıştım :))) benim saçlar hiç uzamaz ve kaynaktan sonra çok kötü dökülmüştü yeni yeni kendini topluyor

canım sinemaki otunu çok kullandığın için olabilir saç derisindeki hücrelerin fazla çalışmasına sebep oluyor sonuçta bu ot kabızlık için kullanılıyor dikkat et elinin ucuyla kullan. ha birde belki de dökülmesi gereken ölü saçlardır

Canım evet..sanırım sorun bundan kaynaklanıyor..Çünkü ben sinamekiyi hiç te öyle el ucuyla kullanmadım..Miktarını abarttım sanıyorum...Bu hafta buna dikkat edip gözlemleyeceğim..

Saçtaki ölü telleri atıyor olabilir canım,ama bende öyle bir sorun olmadı şükür. Aksine saçlarım daha dolgun daha güçlü ve gür :26:

Canım bakım kürlerinin ölü saçları attığını biliyorum..Fakat benim gidenler ölülerle sınırlı kalmadı :)
1 hafta içinde de dökülme devam etti..
Ha 100 teli geçiyor mu, geçmiyor..hatta 15 teli bile geçmiyor günlük dökülme..Fakat 1 tel bile zor dökülür benim saçım..
Günlük dökülmenin haricinde bakımı yaptıktan sonraki yıkama aşamasında ciddi saç döküyorum..avuç avuç neredeyse...Bu durum 2. hafta da devam edince tedirgin oldum ve sormak istedim..
Ama sorun sanıyorum deryanın söylediği miktar konusuyla alakalı...

kızlar bu sarımsak her şampuana oluyor dı mı? bende pantene aqualight var. ben de ona koyucam şimdi umarım iyi gelir...

Canım evet..sanırım sorun bundan kaynaklanıyor..Çünkü ben sinamekiyi hiç te öyle el ucuyla kullanmadım..Miktarını abarttım sanıyorum...Bu hafta buna dikkat edip gözlemleyeceğim..

Canım bakım kürlerinin ölü saçları attığını biliyorum..Fakat benim gidenler ölülerle sınırlı kalmadı :)
1 hafta içinde de dökülme devam etti..
Ha 100 teli geçiyor mu, geçmiyor..hatta 15 teli bile geçmiyor günlük dökülme..Fakat 1 tel bile zor dökülür benim saçım..
Günlük dökülmenin haricinde bakımı yaptıktan sonraki yıkama aşamasında ciddi saç döküyorum..avuç avuç neredeyse...Bu durum 2. hafta da devam edince tedirgin oldum ve sormak istedim..
Ama sorun sanıyorum deryanın söylediği miktar konusuyla alakalı...
Olabilir canımm umarım atlatırsın :KK43:
kızlar bu sarımsak her şampuana oluyor dı mı? bende pantene aqualight var. ben de ona koyucam şimdi umarım iyi gelir...

Evet canıım her şampuana koyabilirsin :21:

selam kontes ve diğer arkadaşlar...
uygulamamın 2. haftasındayım..fakat saçım 2 haftadır hiç dökülmediği kadar fazla döküldü..
bunun sebebini bilen var mıdır acaba?
çok fazla sayfa var..maalesef okuyamadım hepsini..

Bu bakımı yaklaşık bir yıl önce uygulamaya başladım, 8 uygulama sonunda ara verdim ve ondan sonra çok uzun süre uygulayamadım, şimdi yeni yeni uygulamaya başladım ama her hafta yapmıyorum, düzenli değil yani, aycangül arkadaşın verdiği özel günlerde yapıyorum sadece.
Bir yıl öncesini ve şimdiyi karşılaştırmam gerekirse;
Yeni yeni saçlar çıkardım ve bu saçlarım şuanda yaklaşık 10-12 cm. Önde ensede heryerde varlar. Ama bunları uzatmam gerekiyor diğerlerine yetişmeleri lazım. Bebek saç oldukları için diğerlerinden daha yavaş uzuyorlar sanki. Uçlara doğru giderek incelen saçlar bunlar, ne yapmalıyım bunlar için.
Kürü uygulamaya devam edeceğim ama saçlarımdaki katların uzaması ve bu yeni saçların uzaması için, artık çok uzun saçlara sahip olmak değil düşüncem. Bu sıralar orta uzunluktaki saçların daha modern göründüğünü düşünüyorum.

DiReN81 senin sorununa gelince ilk başlarda odediğin bende de oluyordu. Sonra giderek azaldı. Dediğin gibi bakım sonrası yıkarken su gibi saç akıyordu, çok dökülüyordu. Ama sonra sonra azaldı. Hatta dökülme olduğu için ben bekleme süremi herkese göre kısalttım. 2 saati geçirmiyordum. Bence sen de öncelikle bekleme süreni kısaltmalı, bu sorun devam ederse de bu kürü uygulamayı bırakmalısın Herkese iyi gelecek diye bir düşünce içerisinde olmamalısın. Belki sana iyi gelmemiş olabilir.

dün şampuanıma sarımsak koyup yıkadım saçlarımı. yarın da sinamekili kürü yapıcam malzemelerimi aldım :KK34: bu arada püskürtmeli şişe nerelerde satılıyor biliyor musunuz? içini boşaltabileceğim fısfıslı şişem yok şuan...

dün şampuanıma sarımsak koyup yıkadım saçlarımı. yarın da sinamekili kürü yapıcam malzemelerimi aldım :KK34: bu arada püskürtmeli şişe nerelerde satılıyor biliyor musunuz? içini boşaltabileceğim fısfıslı şişem yok şuan...

camsil kullan canım ya da watsonda satılıyor ama çok pahalı küçücük şişe onu olana kadar glissi alır içini boşlatıp kullanırsın

camsil kullan canım ya da watsonda satılıyor ama çok pahalı küçücük şişe onu olana kadar glissi alır içini boşlatıp kullanırsın

çok sağol canım ya gliss hiç aklıma gelmiyordu. Boşalan bi gliss şişem vardı şimdi onu yıkadım sinamekili kürü de kolayca uyguladım :) 2 saat bekleticem bakalım.
bu arada yarım çay bardagı su az olacak gibi gelmişti ama gayette yetiyor uygulayacak arkadaşlara söyliyim :) hatta biraz arttı onuda saçıma rastgele sıktım :KK53:

inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:

ilk bu kürü burda gördüm ve hemen uyguladım su an 4. haftamdayım ve gercekten herkes farkediyo :)) cok tesekkürler

çok sağol canım ya gliss hiç aklıma gelmiyordu. Boşalan bi gliss şişem vardı şimdi onu yıkadım sinamekili kürü de kolayca uyguladım :) 2 saat bekleticem bakalım.
bu arada yarım çay bardagı su az olacak gibi gelmişti ama gayette yetiyor uygulayacak arkadaşlara söyliyim :) hatta biraz arttı onuda saçıma rastgele sıktım :KK53:

Ben artık iğnesini çıkardığım bir enjektörü kullanıyorum. Tıkanma sıkıntısı olmuyor.

8.uygulamadan sonra 2 hafta ara veriyoduk dimi, bu 2 haftalık süredemi farkı görücez, 5.uygulamı dün yaptım ve değişiklik göremiyorum dip boyamdan anlardım uzasa

60-70 sayfa okudum boş yere forumu işgal etmemek için ama malesef yanıtımı bulamadım. zaten öss'den behlül bihtere kadar ne kadar alakasız şey varsa konuşulmuş, boşa zaman harcadım geçmiş yazıları okuyarak..
öncelikle; şampuana koyduğumuz sarımsak rendesi saçımızı durularken saçta tortu bırakmıyor mu? illa ki bırakır diye düşünüyorum. süzerek mi kullanıcaz nası olcak?
bu arada yarım çay bardağı bile bana fazla geldi gerçekten. sanırım biraz daha kaynatıp suyu buharlaştırmak gerekicek, veya az su koyucam.

X