Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Dün akşam ikinci kürü uyguladım yalnız bu kez extradan kokuyu hafifletmesi için biraz menekşe yağı damlattım içine. Bemiks kokusunu maalesef örtmedi ama bugün saçlarımı savurdukça
hafif hafif menekşe yağının kokusunu aldım. Saçlarım sertleşiyor biraz bu kürden sonra ama nemini aldıktan sonra protek mavi su sıkıyorum yumuşacık oluyor kuruyunca tarıyorum en azından yanık yerlerden kopmalar minimuma indi.

Bugün öğlen de bi bakayım dedim uzama var mı acaba..gerçi daha çok yeniyim olmaz ama bi şansımı deneyim dedim ve geçen hafta 4 cm olan diplerim 5 cm yi gösteriyordu. Tam 4 ay önce yaptırmıştım röflemi ah o kara gün olmaz olası 2 Eylül...
Neyse çok sevinemedim açıkçası çünkü bu uzama sinamekiden mi yoksa saçımın kendi normal uzama dönemi olmasından mı emin olamadığımdan sevinmek için bir hafta daha beklemeye karar verdim. Ama eğer buna sinameki sebep olduysa ki çok yakında öğreniriz şenlikler düzenlemeyi planlıyorum

Sinemakili kür ve sarımsaklı şampuanın kokusunu önlemek için ne kadar yağ(menekşe, çilek, böğürtlen vb.) damlatılıyor?

Son düzenleme:
Kürü yaza kadar uygulucam ben de.
Şu an saçlarım omuzlarımın aşağısında.
Bakalım yaza kadar sırtıma gelir mi?
Uygulayıp göreceğiz.
Hepimiz rapunzel olalım inşallah!

Kızlar ya ben bikere saç karışımına marketlerde satılan zeytinyağlarından katmıştım. zararı olurmu ki? şuan saf var evde onu kullanıyorum. acaba bitince diğerini kullansam mı? varmı bi fikriniz?

Son düzenleme:
bugün sinamekili kürümün 8. yani son haftası..uzun zamandır saçıma bakıyordum fakat son iki aydır sadece bu kürü kullandım ,sarımsaklı şampuan ve defnegrlı kullandım onun da içine çam terebenti ve badem yağı eklemiştim..en son saçlarım ilk okulda belimi de geçiyordu.sonra hep kestirdim,en çok omzuma geldi..ve zamanında çok yıpranmıştı.
saçlarım şuan çok sağlıklı görünüyor ve sanırım da yemek yemeği çok sevmediğim için fazla vitamin de alamadığım için yavaş uzuyor.saçlarımda uzama seziyorum ama sanki bu normal uzaması geliyor.kontess iki haftalık dinlenme sürecinden uzamanın daha çok farkedileceğini söylemişti.bıkmadan yaptım umarım karşılığını alırım.iki haftalık süreçten sonra bi 8hafta daha yapıp bırakacağım artık kısmetse.umarım saçlarım kısa zamanda göğüs hiizamın altına iner.şuan tam göğüs hızasının üstünde..buradan da gelişmeleri bildiririm..

arkadaslar belli gunlerde yapiyorlarmis o gunleri nasil ayarliyorsunuz herseyi aldim bemiks ampulde buldum ama gunu ne zamansa o zaman yapayim tam baslayayim yani su ise?

bende bugün itibariyle yaptım kürü yalnız aktar sinamekili otunu sindirimle alakalı falan dedi acaba yalnış bi otmu aldım.saçlarım cok yıpranıklar arada kestrmeye calısıyorum suan göğüs hizamdalar inş yaza kadar baya uzar :)

merhaba..
sinamekinin sindirime yardımcı olduğu doğru,hatta zayıflatma konusunda usta bir ottur fakat fazla içilmesi takdirde kolon kanserine kadar götürebilir Allah korusun..
saçla ilgili netten araştırdığımda iyi geldiğini duydum,üstelik bemiks ve badem yağı varken zarar vereceğini düşünmüyorum ben yaptım tavsiye edebilirim.saçlarımın sağlıklı oluşuna herkes hayran oluyor ve kafamda tek bir kepek dahi olmuyor 3gün yıkamasam bile.

arkadaşlar ben anneme aldırmıştım yağları aldığı badem yağının üstünde tatlı yada acı yazmıyor yeşil çizgili bir kutusu var ikisi arasında bir fark var mı yoksa illa tatlı badem yağı alayım mı

Son düzenleme:

tatlı badem yağı olması gerekiyor, ama şöylede bişi var acı badem yağı olsa mutlaka yazardı üstünde o tatlı badem yağıdır bence. kokusundan anlarsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…