- 4 Ocak 2012
- 53
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun minnağım yeni turun, daha da uzasınlar bu turunda saçların:129:
arkadaşlar bende hemen baslayacagımm ya cok merak ettım turplu suyla yaptıgınızı anlayamadım kısaca acıklarmısınız lütfeeeeeenn
felicia3
Çok az uzama var gibi. Uzamadan çok saçların sağlıklı ve bakımlı gözüküyor. 2. fotoğrafta saçların fönlü mü? Ayrıca rengi de daha koyu gibi. Boyattın mı yoksa ışıktan mı öyle çıkmış?
arkadaşlar bende hemen baslayacagımm ya cok merak ettım turplu suyla yaptıgınızı anlayamadım kısaca acıklarmısınız lütfeeeeeenn
kürü yaptıktan sonra saçı streç filmle sarıyormuyuz acaba yoksa açık mı duruyordu o kadar çok msj var ki en son 12 lerde kaldım sanırım hepsini okuyamadım da kaçıncı kez soruldu bu soru bilemiyorum :))
Evet streç filmle sarıyoruz ya da başına poşet de geçirebilirsin. Ben ayrıca üzerine bere giyiyorum, üşütmeyeyim diye. :)
canım benim dikkate alıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
turplu suyla ılgılı ayrı bı topık var canım ordan daha cok bılgı edınebılırsın
o topik nerede minnaksultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldın aslında netten bu sıteyı sureklı takıp edıyordum dıyebılırım
ama bugune kısmetmıs su turplu su kürünün nasıl yapıldıgını banada soylermısınız