Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aman allahım süper birşey bu ya benım saçlarım çok ince ve az kısa ve röfleli önerırmısın hemen yapacagım eger önerıyorsan canım cok begendım saclarını

kürü yaptıktan sonra saçı streç filmle sarıyormuyuz acaba yoksa açık mı duruyordu o kadar çok msj var ki en son 12 lerde kaldım sanırım hepsini okuyamadım da kaçıncı kez soruldu bu soru bilemiyorum :))

Geçen hafta ayın 29unda başladım bu küre. Hadi hayırlısı bakalım.
Bu akşam ikincisini uygulamayı planlıyorum.

10 gun sonra 1 sene olucak sınamekıyle buyuk askımın baslamasına son 3 aydır ayrı kaldık ama bugun tekrardan hayatıma gırdı 4. turumun ilk kürü hayırlı olllsuuunn

ayy çok mutluyum şuan 1-2 kere turplu su yaptım, 2 kez sinamekili kürü yaptım. ikiside haftada 1 ... . kahküllerimin oralar hiç uzamıyordu küçük küçük uzamaya başlamış
Bugünde turplu su yapıcaam tekrarr

arkadaşlar bende hemen baslayacagımm ya cok merak ettım turplu suyla yaptıgınızı anlayamadım kısaca acıklarmısınız lütfeeeeeenn

yok hayır saçlarımı hiç boyatmadım, tamamen ışıktan öyle çıktı. fönlü değil banyodan çıkıp hemen kuruttuktan sonra çekmiştim :)

Evet streç filmle sarıyoruz ya da başına poşet de geçirebilirsin. Ben ayrıca üzerine bere giyiyorum, üşütmeyeyim diye. :)

2. tur 2. kürümü yıkadım ve saçlarımı kuruttum az önce. İlk turda bir kaç hafta bepanthene ile yaptığım için pek verim alamadım umarım 2. turda gözle görülür bir uzamam olur. Bir de sormak istediğim bir şey var, hem bu kürü yapıp hem saç şekillendiricisi kullanan var mı, 2-3 günde bir saç uçlarımı düzleştiriciyle kıvırsam etki eder mi diye merak ediyorum. Bigudi kullanmaktan yoruldum, örünce de istediğim gibi şekil almıyor. Denemeye de cesaret edemiyorum.

3. kürüm kafamda..
saçımı geçen hafta kestirdim.. kesim gününü yakalamışken yanıklarımdan kurtulayım dedim..
yaza kadar belde olucak inşallahhh

arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldın aslında netten bu sıteyı sureklı takıp edıyordum dıyebılırım
ama bugune kısmetmıs su turplu su kürünün nasıl yapıldıgını banada soylermısınız

hoşgeldın aramıza canım ama burası sınamekı topıgı, arkadasımız bı ust msjda yayınlamıs turplu su topıgını ordan daha fazla bılgı edınebılırsın, umarım kısa surede rapunzeeel olursun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…