Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Saçların çok güzel olmuş maşallah :) Siyah da çok yakışmış bence

Saçlarının çoğalması gözle görülür derecede bunu sadece bu küre mi borçlusun ?

bende 4.kürümü yapıcam birazdan ara verildiğinde uzama görülüyo dedikleri için uzaması için bişi diyemicem ama saclarımın gürleştiğini hissettim ve nerdeyse 1.5 günde yaglanan saçımı 3gün yıkamadan durabiliyorum ve saçlarım okadar yumusak oluyoki hint kınası var yani baya sertti toka tutmuyo bazen

Saçların çok güzel olmuş maşallah :) Siyah da çok yakışmış bence

Saçlarının çoğalması gözle görülür derecede bunu sadece bu küre mi borçlusun ?

Evet sadece bu kürü uyguladım, bir ay kadar da kür + sarımsaklı şampuanı kullandım, ama artık sarımsak yağıyla devam edeceğim..
kızlar sarımsak yağını küre katsam nasıl olur acaba?

Son düzenleme:
ARKADASLAR YARDIMM... soru sormayacagım yaklaşık 100 sayfa inceleybildim...yalnız doğru anlamışmıyım biri beni doğrulasın lütfen..bu da zor olmasa gerek :)... şimdi sinameki kürünü haftada 1 kez 8 hafta boyunca yapıp 2 hafta ara vericem bunu özel günlerde yapıcam...bunun içinde sinameki bemiks ve badem yagı var...fısfısla sadece diplere yapıcam...diğer gliserinli tarifi cok karıstırmıslar...onu ilk sayfada yazılan gibimi yapıcam..orjineli o sanırım ...1 çay bardagı su bebe yagı gliserin sonra fısfıs...buna kokulu yaglar jojoba yagları falan biçok sey ekleyenler olmus...hangisini yapacagımı sasırdım..ilk sayfada yazılanmıdır sacları yumuşak yapan.....arkadaslar cok sayfa okudum...anladıgım bunlar...yanlıslarım varsa sizden ricam lütfen düzeltin..eksikler varsa tamamlayanlara dua ederim..şimdiden tesekkürler...

Canım sinameki kürünü doğru biliyorsun, tamamen budur...

Gliserin ise kafana göre takılabilirsin, saça yararlı yağlar olması yeterli... Kkontes'in verdiği tarifi uygulayabilirsin zaten deneme yanılma yöntemi ile buluyor insan ne yapacağını...Daha kesin bilgiyi kkontes verir zaten...

Ben dahil bu kürün içine tariften farklı yağlar ekleyen kimse sonuç alamadık canım. Şimdi tarife tamamen uyarak kullanıyorum ve sonuç muazzam henüz 2 kere uygulama yaptım, hem saçımın dökülmesi kesildi(vitaminleriminde etkisi var tabii) hem uzadığını görüyoruz zaten...

Sarımsak yağınıda aktardan almak yerine kendin yaparsan daha iyi olur. Aktarda satılanların ben saç için uygun olmadığını düşünüyorum...

Minik bir cam kavanoza 10 diş sarımsağı ortadan ikiye ayırarak koy, üzerine hakiki zeytinyağı ekleyip radyatörün altına veya üzerine yerleştir tatlım... Bir hafta sonra yavaştan kullanmaya başlayabilirsin ama 10 günden sonrada yine devamlı radyatör üzerinde dursun ve açarken dikkat et, sarımsak asitlidir şişeyi veya kavanozu açarken köpürebilir...

arkadaşın dediği gibi zeytinyağına sarımsak (artı olarak yumurta sarısı kekik, vs tam hatırlamıyorum tarifi bi kuaför vermişti ve henüz lisedeydim:) atıp bi hafta bekletip kullanmıştım. 3-4 kez anca yapmışımdır aklımda kalan tek şey yumuşattığı :) arkadşlarım bile farketmişti, zeytinyağı güzel bişi

kızlarr bemix aldım ben de, yarın sinameki ve bademi alırsam bu hafta başlıcamm, çok merak ediyorum burdan takip ediyorum sizi bi haftadır heyecanlıyım

heergün yıkadığım saçlarım umarım haftada 2 gün yıkamaya başladığıma , turplu suyum , sinamekim alışır
birde, diyelm tarife bemiks ekliyoruz,tamam. başka türden vitaminlerde eklesek ek olarak , başka yağlarda.
tabi tariften sinameki, badem yağı , bemiksi çıkarmamak şartıyla.?

Yukarıda kılıçbalığınında belirttiği gibi tarife tam uyulmadığında çok iyi sonuç alınmıyor. Sinamekili karışımı değiştirmeden uygulayıp başka bir bakımda dediklerini karıştırarak yapabilirsin ama yine sen bilirsin tabi

cnm ben öyle yaptım. badem yağım yoktu sarımsak yağından koydum. sarımsak yağını da annem hazırlamıştı.zeytinyağına bir avuç sarımsak koydu. 10 gün karanlık odada beklettik.. sonra ben içine menekşe yağı koydum. çam terebandin, menekşe yağı yılan yağı badem yağı da koydum. öyle yapıyorum sonuç alır mıyım bilmiyorum

selamlar hanımlar
sonunda bemix, sinameki ve badem yağını almış bulunmaktayım, yarın ilk denemeyi yapcam gibi
bi de şampuan alacaktım aktar bana sarımsak yağı özü içeren fiyto marka şampuan sattı kullanmaya başlarım bu hafta.
benim saçım katlı küt kesim, ensemi zor kapatıyor. bi de cılızzz. inşş iyi sonuçlar alırım da paylaşırım sizle.

cnm ben de fiyto kullanıyorum arkadaş bir yıldır kullanıyormuş o tavsiye etti çok da güzel kokuyor hem hacimlendiriyor hem de dökmesini engelliyor sana tavsiyem içine zeytinyağı badem yağı çam terabandini de koy ilk yıkamada sonuçlarını görüeceksin harika bir ürün

fiyto hakkındaki yorumlarınızı yazın banada aktar çok övdü almadım..
takipteyim iyi geliyosa onu kullanim..

fiyto hakkındaki yorumlarınızı yazın banada aktar çok övdü almadım..
takipteyim iyi geliyosa onu kullanim..

cnm sarımsaklı şampuanların hepsi yağla desteklendiğinde harika sonuçlar veriyor fiyto iyi geldi bana. saçlarım ince telli az boyadan dolayı da yıpranmış mat duruyodu şampuan baya canlandırdı. rengini de bal yaptı sanırım kendi rengine dönüyor

Bende alayim o sampuandan o zaman bu arada bugday ozu yagi ve isirgan yagi sac icin en uygun yaglarmis kizlar sampuana yag ekleyince nasil oluyorki yagli yagli kalmiyormu saclar?

Bu arada butun herseyi aldim aycangulun tarih vermesini bekliyorum uygun tarihte yapayim istedim ama sansima gelemedi su tarih.

canım ben şuanda habipoğlununkini kullanıyorum..
rast gele aldım bunuda başka bi aktar övdü aldım öle..
dökülmeme henüz etki etmedi ama hacim kazandı yumuşacık şaçlarım saç kremi felanda kullanmıyorum..
ama saç dökülmesini önler felan gibi hiç bi yazmıyo fiytoda en azından bu yazıyo ee öyle oluncada cezbediyoo..
bu biticek yakında fiyto mu alsam ne alsam diye düşünüyorum sarımsaklı bi şampuan alıcam kesin..
fiyto
otacı
mecitefendi
garlex..

okadar aklım karıştıkii hepsini araştırıyorum..
fiytoyu diğer aktar övmüştü ama ben kullanıcılardan duymak istiyorum memnuyeti..
teşekkür ederim cnm..

yok cnm yağlı yağlı kalmıyor daha önce de yazmıştım. ilk iyi geldiğini ablamın kaşlarından fark ettim zaten kuaför söylemiş bitkisel yağlarla kullanın diye

otacı iyi değil diye okumuştum bi de mecit efendi güzel diyorlar. ben fiytoyu yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. onun öncesinde kardeşimin arkadaşı kullanıyormuş hem saçları gür hemn hacimli hem de dökülmesini engellemiş kız bir senedir kullanıyormuş kokusu da yok yanında serumuda var dökülmeyi önlemek için. adam alacağım halde çok övmüştü fiytoyu. ablamın saçları çok ince ve yağlıdır bir kez kullandı herkes saçına ne yaptın diye sormuş hatta fotoğrafı varsa paylaşayım kızlar

zavallı ablam ne hale geldi ya :) kızlar bir kullanımda böyle canlandı saçları fark edilir mi biliyorum ama

Eklentiler

• $IMG_0817.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_1276.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…