meraba arkadaşlar....
günlerdir okuduğum baktığım blog'larda
toplayıp ne bulduysam koydum
tam cadı kazanı, yok yok idi.
sirke, yumurta sarısı,bem,evig,bepan,ampüller, kara turp ve snameki birlikte kaynatıp suyunu.
kaç çeşit yağ tam hatırlamıyoru ama çamtereb,badem.hint,yasemin.keten tohumu(gülmeyin yaaaa evde vardı bu niye eksik kalsın dedim)
zeytin bunlar aklımda kalan yağlar. aaa her derde deva mis sarımsağı teyet geçmeyeyim iri iri 3 diş sarımsak
ooohhh misler gibi kokuyom valla.
valla anlamadım akşam eşim küçük kızıma hadi bugün de sen beni uyut bakalım dedi
kibarca yataktanda atıldım bu sarımsak hakkatten çooook şeye kadirmiş
neyse akşam 6-7 arası yaptıydım şimdi gidip yıkıycam
aslında laf aramızda kalsınben bu olaya dünden başladım nasılmı!!!!!!!!!!!!!!!
eczanede bemix kalmamış bende evi. bep. aldım akşam ya bunlar nasıl olsa vitamin dedim birer ampül saç diplerine yedirdim
sonra tekrar bu güzel sayfalarda dolanırken birde ne farkedeyim bu kafamdakiler yağda çözünürmüş evde bulduğum lavanta yağını döktüm bi güzel
doğru bide lavanta vardı (lavanta için bide afrodizyak içerir diyolar koca gene bana kıç döndü) neyse
bugün akşamda diğer karışımı sürdüm bakalım aaaa bu arada lavanta suyum da hazır
en komiği bunu anlatmadan geçemiyeceğim akşam yemek faslı bitti oturuyoruz büyük kızım (17 yaşında)
ayağa kalkınca fırsat bildim buzdolabında boza var tarçınla beraber verirmisin dedim
bozayı verirken ne yapıcan bunu deyince bende kafama sürcem dedim zavallım ciddiye aldı
önce manyak kızım boza kafayamı sürülür diyecektimki anında vazgeçtim çünkü kafamda yok yok
kızlar harbi yıkamaya korkuyommm şans dileyin......