Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bişey sorcam bende bugun gittim bütün malzemeleri aldım fakat sinamekiyi kaynattıktan sonra süzmem gerekiyo mu yoksa otları içinde mi sürcem kafama:) yardım lütfennnnn:)

meraba arkadaşım...
sormak istediğim bir medikalde dikkatimi çekince aldım
nasıl olsa her yerde kullanılıyor diye..
likit vazalin gliserin yerine kullanıla bilirmi acaba,
bi fikrin varmı

Ya şey dicektim :)
Ben aktardan susam yağı , hint yağı aldım onları karıştırdım bide biraz zeytinyağı koydum içine uzatır diyolar deneyen var mı beni bi aydınlatın yoksa başka şeyler denicem de :)

sarımsaklı şampuan demişsiniz ya şampuan herhangı bi marka farkedermi .s diğerinde malzemeler nereden satn alınabilir ? .s

meraba arkadaşlar....
günlerdir okuduğum baktığım blog'larda
toplayıp ne bulduysam koydum
tam cadı kazanı, yok yok idi.
sirke, yumurta sarısı,bem,evig,bepan,ampüller, kara turp ve snameki birlikte kaynatıp suyunu.
kaç çeşit yağ tam hatırlamıyoru ama çamtereb,badem.hint,yasemin.keten tohumu(gülmeyin yaaaa evde vardı bu niye eksik kalsın dedim)
zeytin bunlar aklımda kalan yağlar. aaa her derde deva mis sarımsağı teyet geçmeyeyim iri iri 3 diş sarımsak
ooohhh misler gibi kokuyom valla.
valla anlamadım akşam eşim küçük kızıma hadi bugün de sen beni uyut bakalım dedi
kibarca yataktanda atıldım bu sarımsak hakkatten çooook şeye kadirmiş
neyse akşam 6-7 arası yaptıydım şimdi gidip yıkıycam
aslında laf aramızda kalsınben bu olaya dünden başladım nasılmı!!!!!!!!!!!!!!!
eczanede bemix kalmamış bende evi. bep. aldım akşam ya bunlar nasıl olsa vitamin dedim birer ampül saç diplerine yedirdim
sonra tekrar bu güzel sayfalarda dolanırken birde ne farkedeyim bu kafamdakiler yağda çözünürmüş evde bulduğum lavanta yağını döktüm bi güzel
doğru bide lavanta vardı (lavanta için bide afrodizyak içerir diyolar koca gene bana kıç döndü) neyse
bugün akşamda diğer karışımı sürdüm bakalım aaaa bu arada lavanta suyum da hazır
en komiği bunu anlatmadan geçemiyeceğim akşam yemek faslı bitti oturuyoruz büyük kızım (17 yaşında)
ayağa kalkınca fırsat bildim buzdolabında boza var tarçınla beraber verirmisin dedim
bozayı verirken ne yapıcan bunu deyince bende kafama sürcem dedim zavallım ciddiye aldı
önce manyak kızım boza kafayamı sürülür diyecektimki anında vazgeçtim çünkü kafamda yok yok
kızlar harbi yıkamaya korkuyommm şans dileyin......

meraba arkadaşım...
sormak istediğim bir medikalde dikkatimi çekince aldım
nasıl olsa her yerde kullanılıyor diye..
likit vazalin gliserin yerine kullanıla bilirmi acaba,
bi fikrin varmı
hiç duymadım o ürünü
kullanmadım da haliyle

sarımsaklı şampuan demişsiniz ya şampuan herhangı bi marka farkedermi .s diğerinde malzemeler nereden satn alınabilir ? .s

lütfen birazcık oku be canım

arkadaşım bendede biraz medikal ürün sevgisi var..
likit vazelin medikal yada eczanede yoksa ısmarlıyorlar
normal vazelin yoğun olduğu için kullanamıyorum...
KONUDAN BİRAZ UZAK OLACAK AMA
birde BATİKON LİKİT SABUNUNU ÖNERİM HER DERDE DEVA DİYEBİLİRİM

o zaman sen onu kullan , sonuçları da paylaş bizimle canım
olmazsa biz de ona geçeriz

kontes kontes kontes.
şu sinameki boyalı saç rengini bozmaz ama taban rengini açığa çıkarır gibi bişey yazmışsın ya ilk sayfada. siyahh hint kınasındada aynı etkiyi yaparmıki?

kontes kontes kontes.
şu sinameki boyalı saç rengini bozmaz ama taban rengini açığa çıkarır gibi bişey yazmışsın ya ilk sayfada. siyahh hint kınasındada aynı etkiyi yaparmıki?

ne yazık ki hiç bir fikrim yok:18:
kınayla hiç işim olmadıı
diğer arkadaşlar biliyorsa cevaplarlar canım

Hmm.
Umarım akıtır yiaa.
Ben bi ay bepanten bi ay evigenle yapacğm.
6 ay boyunca.
Senin saçının kısa hali benim şuan ki saçım.
bide alt taraftaki saçlarım bukleli gibi oldğundan belli olmuyo uzadığı.
Saçlarım istediğim gibi olsun , çok dua edicem sana kııııııız.
Varmı bi dileğin , onun üzerine dua edeliiim.:44:

bepanten ve evigen ile istenilen uzamayı elde edemeyebilirsin, demedi deme:18:

'hakkında hayırlısı olsun' en güzel duadır

Ama bende e vitamini eksikliği var.
b vitaminin türlerinden yeterince var araştırmalarıma göree.
oyuzden yani.

Slm arkadaşlar bende birazdan üçüncü kürümü yapıcam valla ben memnunum saçlarım hızlı uzamaya devam ediyor çok şükür

Ama bende e vitamini eksikliği var.
b vitaminin türlerinden yeterince var araştırmalarıma göree.
oyuzden yani.

Ona bakarsan bende hiç bir vitamin eksikliği yok. :)
Bunu vitamin olarak ayırma.
Saçı uzatan Bemix'in içindeki maddeler '
Bu maddeler Evigen'de ve Bepanthene'de yok.
O ikisi sadece saç derisini besliyor yeni saç çıkartıyor o kadar.
Ama Bemix var olan saçları kuvvetlendiriyor ve uzamaya katkıda bulunuyor.
Bilmem anlatabildim mi ?

Ayrıca herkeste aynı etkiyi gösterecek dğl ya.
kimisi aylarca kullanmış fayda etmemiş; kimisi 3. haftada uzamaya başladığını söylemiş.
kimisi ampul katmadan sadece sinameki + b.yağıyla uzatmış.
eğer evigen bepanten uzatmassa ; ki yardımcı olacağını düşünüyorum . yanılmadan öğrenemem değilmi?
BiLmem anlatabildimmi.?

Arkadasım burda kımse kımsenın kotulugunu ıstemez, bu zamana kadar bemıks harıcı uygulama yapanların cogu aynı verimi sağlayamadı. Umarım sen faydasını gorursun bemıksten fayda saglayamayanlar ekstrada bu şekilde dener.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…