Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yağ gününü bekleyemedim, an itibarı ile sinameki kürü kafamda ama bu kez gerçek tarifi ile uygulayacağım, geçen sefer badem yağı kullanmamıştım...

kesinlikle çok çabuk uzuyor saç bu kürle. ablam saçımın kısa kesilmiş halini görmüştü.sonra kürü uyguladım 3 ay sonra tekrar görüştük acayip uzamış dedi
bilirsiniz normalde saç ayda 1 cm uzar benimki ayda 5 cm kadar uzuyor bu kür sayesinde şiddetle tavsiye ederim

kontescim bana da cevap ver :44:
bemix şart mı? bepanthen ya da evigen kullansak olmaz mı? bemix çok kötü kokuyor.
iki haftadır küre barcelino sıkıyorum. bir de bal katıyorum biraz.
sence sade haliyle mi uygulayayım. böyle faydası artar mı?

ben tam anlamadım ne akdar yapıp ne kadar ara vericez?

Bilmem bu sorular kaç defa soruldu..
Kontess'ciğimi yormayalım, ben cevap vereyim.

Kür 8 hafta yapılıp 2 hafta ara verilip ve 2 haftalık aradan sonra tekrar yapılıcak..

Ve bemix şart, çünkü uzamayı sağlayan Bemix Ampül..
Saçı güzelce yıkadıktan sonra koku felan kalmıyor..
Eğer kaldığını hissediyorsanız Menekşe veya Böğürtlen yağı alıp şampuanınıza ekleyin her kullanımdan önce iyice çalkalayın, koku sorununu böylece halletmiş olursunuz.
Böğürtlen: Saça nem kazandırır.
Menekşe : Saçı parlatır, nemlendirir.
Ben de küre ekstra zeytintağı katıp kullanıyorum, daha çok faydasını gördüm böyle.
Ama balı bu küre katma derim.

cevap için teşekkürler. bir de dediğin gibi deneyeyim. benim için aslında bemixin kokusu hiç problem değil ama eşim 5 gün yanıma yaklaşmıyor kokudan

cevap için teşekkürler. bir de dediğin gibi deneyeyim. benim için aslında bemixin kokusu hiç problem değil ama eşim 5 gün yanıma yaklaşmıyor kokudan

Canım o zaman ilk işin yarın gidip Menekşe veya Böğürtlen yağı almak olsun.
4.5 tl birşey zaten.

Yarısını şampuanına dök yağın.
Geri kalanını kürü yaptıgın zamanlarda içine koy 1 çay kaşığı..
Öyle uygula.
Bu sefer eşin güzel kokundan dolayı yanından ayrılmaz

çok teşekkürler

hadi bakalım inşallah canım. haftaya sonucu yazarım

kızlar internetten e ve b vitaminine baktım ve e vitamininde olanların çook azını tüketiyorum . oyüzden evigen alcam. ve susam , badem yağını karıştırıp atcam sinemakiye tek badem kullanmayacağım yanii..
tarifi biraz değiştirdim umarım etki eder.???​

Bemixin kokusu için menekşe ve böğürtlen yağı demişsin. Ben açıkçası bemixin kokusundan çok rahatsız olmadım. Ama şampuanıma koyduğum sarımsak kokusu beni çok rahatsız ediyor. Bunun için de bu yağlar faydalı olur mu? Yoksa şampuanı yağlandrmış mı olurum?

Ayrıca maya maskesi yapan arkadaşlar, nasıl yapıyorsunuz? Beni bigilendirir misiniz?

Hayır şampuanı yağlandırmış olmazsın, sarımsak kokusunuda keser bu yağlar.
Zaten bunlar saç için kullanılan yağlardan..

Bilmem bu sorular kaç defa soruldu..
Kontess'ciğimi yormayalım, ben cevap vereyim.

yirim senii

biz de umarız...

Konteeeeess .
Bi sorum olucaktı
ben sarımsaklı şampuanı hergün kullanıyorum , acaba sinamekiyi yapmaya başlayınca bıraksammı ? saçım yorulur , tembellleştirmi kii?​

hayrını göresin kuzum

Eyvallah kuzum, yeni uygulamayı 26 sında yağ gününde yapacağım, bu şekilde deneyeyim bakalım ne olacak görelim...

Konteeeeess .
Bi sorum olucaktı
ben sarımsaklı şampuanı hergün kullanıyorum , acaba sinamekiyi yapmaya başlayınca bıraksammı ? saçım yorulur , tembellleştirmi kii?​

Saç tembelleşmesin diye 2 hafta ara veriliyor zaten, KKontes hem sarımsaklı şampuanı hem sinamekili kürü bir arada kullandığına göre demek ki bir sorun yok...

2.kürüm kafamda beklemedeyim bu kez içine evigen serumda kattım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…