- 20 Haziran 2011
- 2.393
- 3
kendi kanaatime göre evigen olmasını istiyorum
bilmem anlatabildimmi?
Ayrıca herkeste aynı etkiyi gösterecek dğl ya.
kimisi aylarca kullanmış fayda etmemiş; kimisi 3. haftada uzamaya başladığını söylemiş.
kimisi ampul katmadan sadece sinameki + b.yağıyla uzatmış.
eğer evigen bepanten uzatmassa ; ki yardımcı olacağını düşünüyorum . yanılmadan öğrenemem değilmi?
BiLmem anlatabildimmi.?
oyle ise Bemix ten biz de kullanalalım paylaşım için teşekkürler ayrıca bi sorum daha var Bemix normal saç şampuanı mı yoksa bitler içinde kulanılıyor mu? (allah korusun)
kimsenin , kimsenin kötülüğünü istemediğinin farkındayım.
Ayrıca ben var olanı arttırmak yerine olmayanı depolamak istedim.
Belki e ve b vitamin depolayıp saçımda , sonradan herhangi birini seçip arttıracağm.?
Kime ne yarar sağlayacağını Allah'tan başkaıs bilemez değilmi?
Deneyerek öğrenirim bende
Gerçi ozaman eczacılar bemiks yerine bepanten alın, içeriği aynı kokusu az demesini çözemeyiz ozaman. değilmi?
kontescim ya benim aklıma birşey takıldı sana sorıyım dedim. Şimdi ben bu sinamekiyi düzenli olarak uyguluyorum sarımsaklı şampuanı da aynı şekilde. Ama arada sinamekiye başka yağlarda katıyorum. Bu ters etki yaratırmı acaba? yani ters etki değilde normalde alacağım verim düşer mi aklıma takıldı? çünkü 2 tur bitti hala az uzuyor bi depar atamadı benim saçlar
bende daha dün uygulamaya başladım ama hazırladığımın yarısı boşa gitti çok geldi saçıma sonuçlarını merak ediyorum biran önce uzamasını istiyorum ama kürün hepsini uygulayamıyorum ne yapmam lazım hepsini uygulayabilmek için. biraz(yarım saat kadar) bekleyip kalanını da sonra sürsem olurmu acaba. birde saçlarımı yıkadığım şampuana çam terebenti ekledim kuruladıktan sonrada sadece bebek yağı sürdüm yeterli olurmu acaba bende saçlarım sizinki gibi uzun ve güzel olsun istiyorrum... yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. şimdiden teşekkür ederim paylşmlar içinde çok saoln...:)
Canım kürü spreyli bir şişeye koyarak saçının tümüne uygulayabilirsin..
Bebek yağı kullanma, çünkü bir süre sonra saçları seyreltiyor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bebek yağını..
Onun yerine saçlarına gliserin kullan.
çok teşekkür ederim birde ben dün kürü hazırladım ama sonra işim çıkınca kürü 1 yada2 saat sonra uygulayabildim bir sakıncası varmı acaba?
Canım bak ben bu kürü 1 senedir normalde yapıyorum fakat çok düzensiz bir şekilde.
En son 4 kere yaptım.
Onuda nasıl yaptım?
2 hafta yaptım 1 hafta ara verdim 2 hafta daha yaptım, küre başlamadan öncede saçlarımı 2 kez kesmiştim.
Ve sadece 4 kürle eski uzunluğuna geri geldi..
8 hafta ardıardına yapınca 2 hafta ara versen bile saç derisi çok yoruluyor..
Benim gibi yapmayı deneyebilirsin.
Mesela 3 kür yap 1 hafta ara ver tekrar 3 kür yap.
Ben böyle daha çok faydasını gördüm.
Ayrıca bende küre ekstra yağlar ekliyorum.
Zeytinyağı, hint yağı felan :)
Birde benim dediğimi dene.
2.turun bittiyse 1 ay ara ver ve öyle başla.
2 haftalık ara 8 haftalık kür sonrası pek yetmiyor :)
Emin ol bu sefer istediğin sonuca ulaşıcaksın
kontescim ya benim aklıma birşey takıldı sana sorıyım dedim. Şimdi ben bu sinamekiyi düzenli olarak uyguluyorum sarımsaklı şampuanı da aynı şekilde. Ama arada sinamekiye başka yağlarda katıyorum. Bu ters etki yaratırmı acaba? yani ters etki değilde normalde alacağım verim düşer mi aklıma takıldı? çünkü 2 tur bitti hala az uzuyor bi depar atamadı benim saçlar
Canım kürü spreyli bir şişeye koyarak saçının tümüne uygulayabilirsin..
Bebek yağı kullanma, çünkü bir süre sonra saçları seyreltiyor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bebek yağını..
Onun yerine saçlarına gliserin kullan.
Hay eline sağlık... Bebek yağı konusunda hemfikiriz... Doğal olan yağları kullanmak gerek saç bakımlarında, bebek yağı doğal bir yağ değil tamamen katkılı...