Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yarın 3. turuma başlıyorum. Finallerden sonra başlıcakdım aslında ama hazır bakım günlerindeyken ve gaza gelmişken başlıyım dedim. Biraz daha uzasınlarda kestiriyim uçlarından. Off birde şu dökülmeye çözüm bulsaydım aslında dökülmem durdu gibi bu aralar ama saçım çok az geliyor elime gürleştirmek istiyorum ama ne denesem olmuyor. Biotine başlıcam bakalım inşallah o işe yarar

Dökülme için biotin işe yarar tabii eger demir eksikliği yoksa... Bir tahlil yaptır bence canım, ben geçen gün yaptırdım maşallah gayet vitaminsizim tevekkeli değil saçlarım dökülüyormuş!!! Şimdi nefret ede ede vitaminlere başlayacağım...

Yaptırdım canım b12 ve demirde bir problem yok. Geçen ay öbek öbek dökülüyordu hatta kel kalıcam diye korkudan gitmiştim doktora. Ama doktor hiçbirşey vermedi bende bitkisel çözümlerle dökülmeyi baya azalttım ama kökler ölmeden önce geri çıkartmam lazım sanırım o saçları. kedi kuyruğu kadar saçım kaldı resmen gürleşsinler istiyorum. Bende biraz internette araştırdım biotin baya iyi geliyormuş sanırım bu konuda ama düzenli kullanılırsa. Belki uzamaya da katkısı olur ekstra olarak.

Son düzenleme:

Sadece b12 ve demir bakmamıştır herhalde, öyleyse vitamin konusunu pas geçiyoruz. Biotin 3 aydan itibaren işe yaramaya başlıyor canım ama ben çok gerekli görmüyorum çünkü günde alınması gereken biotin miktarı 300 mcg ve bunu 1 dilim ekmek veya 1 kaşık pilav ile alıyoruz zaten, fazlasıda idrar yolu ile atılıyor... Ayrıca uzatmaya hiç bir faydası yok istersen Biotin yerine l-lysin al 1000 mg o hem uzamaya hem dökülmeye etkili, bende alacağım pazartesi...

Bevitin c + L Lysin kullanacağım artı demir hapı tabii...

kızlar merhaba,

bu bemiks ampülü nerden bulabiliriz

bende baslıcam inşAllah işe yarar

Eczaneden temin edebilirsiniz..
Bazı ezcaneler piyasadan kalktı diyor, fakat böyle birşey yok.
Böyle birşey ile karşılaşırsanız eğer başka bir ezcaneye gidin..
Fiyatı 4 lira..

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ederim :)

siz bu kürün faydasını gördünüz mü

bende baslıcm inşAllah

neyse ben bırakayım sarımsaklıyı içim rahat etmeyecek. ve her ay farklı yağ kullanacağım
Cevap için teşekkürler

Tabi canım sadece onlara bakılmadı, saç için en önemlileri b12 demir ve tiroitmiş ondan onları yazdım sadece. Vitaminlerde de bir problem yok. Stresden dökülüyor olabilir bilemiyorum. Söylediğin ilaçlara baktım ama genelde onlarda b vitamini yüklemesi sanırım. lysinde biraz farklı vücudun üretemediği amino-asit yüklemesi yapıyor ama bu daha çok iyileşme süreci için iyi sanırım. Ama yinede araştırıcam teşekkür ederim.

kızlar çok teşekkür ederim :)

siz bu kürün faydasını gördünüz mü

bende baslıcm inşAllah

canım birkaç sayfa öncesinde bende bu zamana kadar elde ettiğim uzamayı fotoğraflayıp koydum

Canım L-Lysin saç, cilt, tırnak için çok önemli bir aminoasit şöyle ki vucudumuzda oluşan kesiklerin hızlı bir biçimde kapanmasına sebep olan ve kolajen ile keratin sentezini arttıran aminoasittir kendileri aynı zamanda... Doğru biliyorsun yani ama bu güne kadar pek tanınmadığı için saç, cilt, tırnağa olan etkileri pek bilinmez...

Yarin 6.kürümü yapacagim. Uzadi sanki, köprücük kemigi hizamdaydi, o hizayi bir santimden fazla gecti gibi. Yarin fotograf cekecegim bakalim ne kadar uzamis. Bu arada kürü bir ay yapip bemiksim bittigi icin bir hafta ara verdim, tam bir kutu bemiks kullandim. Bundan sonra 2 ay boyunca böyle uygulayacagim. Bana bu kür ara verince degil uyguladikca etki ediyor.
Off tekrar basa döndügümü hissediyorum...

Slm kızlar sinameki, bemix, tatlı badem yağı karışımı kürünü bende ikinci kez yapışım yani iki haftada saçlarım birkaç cnm uzamaya başladı fark ediyorum yani

Çok güzel uzamış

27 aralık günü ben de başlayacağım,
Bu arada kırıklarla başım dertte benim, kırıklar uçlarda ve sanki çok çabuk kırılıyor saçlarım. Kuaföre gidip kırıkları alın diyorum, saçlarımı kısaltıp kırıklarla gönderiyorlar beni, ne yapabilirim bu kırıklara? Kontes bir ara sen bir serum mu bir krem mi birşey sipariş vermiştin, işe yaradı mı o?

Bir de bu kürü geçen kış uyguladım ben, sanırım bu kürle yeni saçlar çıakrdım, ama o saçlar ön tarafta çok kötü bir görüntü oluşturdular, saçımı topladığımda ön tarafta bir bulut gibi kısa kısa saçlarım çıkıyor, ve sanki uzamaları da durdu, mecburen hep açık kullanıyorum saçımı, yeniden bu kürle uzamalarını tetikleyebilir miyim bilmiyorum , ya da başka ne yapabilirim? Sizde varmı bugibi durumlar?

oooooooooooha dıorum bende ıstıorum baslıcam:d o deılde bız sımdık bagdem yagı ve bemıksı hangı arada atıcaz ılıyınca demıssınnn ama sonrada 10dakıka bekletıp suzuorum demısın orayı anlayamadımmm once suzucez sonra ocaktan aldıktan sonra ılıtıp mı katıcaz yag ve bemıksı canmm

Canım cvp veren olmamış ben cvp veriyim yani kendi yöntemimi söyliyim. Ocakdan alınca ılımasını bekliceksin yaprakları süzüceksin sonra badem yağı ve bemiksi katıcaksın

bende 2.kürümü uyguladım ve dipler çıkmaya başladı ve sarımsaklı şampuanıa devamlı kullanıyorum
Benim tek sorunum saçlarımın çok dökülmesi bunun için önerebiliceğiniz bişey varmı kızlar?

Kızlar bnde saçlarımı uzatmaya çalışıyorum şuan omuzlrımda bile değil gerçekten faydasını görebilir miyim bu sinameki kürünün?

sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

10 dakika bekletip sürmek diye nerede yazmışım,göremedim.
yanlış anlaşıma sebep oluyorsa sileyim canlar?
nerede yazıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…