Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yarın 3. turuma başlıyorum. Finallerden sonra başlıcakdım aslında ama hazır bakım günlerindeyken ve gaza gelmişken başlıyım dedim. Biraz daha uzasınlarda kestiriyim uçlarından. Off birde şu dökülmeye çözüm bulsaydım aslında dökülmem durdu gibi bu aralar ama saçım çok az geliyor elime gürleştirmek istiyorum ama ne denesem olmuyor. Biotine başlıcam bakalım inşallah o işe yarar

Yarın 3. turuma başlıyorum. Finallerden sonra başlıcakdım aslında ama hazır bakım günlerindeyken ve gaza gelmişken başlıyım dedim. Biraz daha uzasınlarda kestiriyim uçlarından. Off birde şu dökülmeye çözüm bulsaydım aslında dökülmem durdu gibi bu aralar ama saçım çok az geliyor elime gürleştirmek istiyorum ama ne denesem olmuyor. Biotine başlıcam bakalım inşallah o işe yarar

Dökülme için biotin işe yarar tabii eger demir eksikliği yoksa... Bir tahlil yaptır bence canım, ben geçen gün yaptırdım maşallah gayet vitaminsizim tevekkeli değil saçlarım dökülüyormuş!!! Şimdi nefret ede ede vitaminlere başlayacağım...

Dökülme için biotin işe yarar tabii eger demir eksikliği yoksa... Bir tahlil yaptır bence canım, ben geçen gün yaptırdım maşallah gayet vitaminsizim tevekkeli değil saçlarım dökülüyormuş!!! Şimdi nefret ede ede vitaminlere başlayacağım...

Yaptırdım canım b12 ve demirde bir problem yok. Geçen ay öbek öbek dökülüyordu hatta kel kalıcam diye korkudan gitmiştim doktora. Ama doktor hiçbirşey vermedi bende bitkisel çözümlerle dökülmeyi baya azalttım ama kökler ölmeden önce geri çıkartmam lazım sanırım o saçları. kedi kuyruğu kadar saçım kaldı resmen gürleşsinler istiyorum. Bende biraz internette araştırdım biotin baya iyi geliyormuş sanırım bu konuda ama düzenli kullanılırsa. Belki uzamaya da katkısı olur ekstra olarak.

Son düzenleme:
Yaptırdım canım b12 ve demirde bir problem yok. Geçen ay öbek öbek dökülüyordu hatta kel kalıcam diye korkudan gitmiştim doktora. Ama doktor hiçbirşey vermedi bende bitkisel çözümlerle dökülmeyi baya azalttım ama kökler ölmeden önce geri çıkartmam lazım sanırım o saçları. kedi kuyruğu kadar saçım kaldı resmen gürleşsinler istiyorum. Bende biraz internette araştırdım biotin baya iyi geliyormuş sanırım bu konuda ama düzenli kullanılırsa. Belki uzamaya da katkısı olur ekstra olarak.

Sadece b12 ve demir bakmamıştır herhalde, öyleyse vitamin konusunu pas geçiyoruz. Biotin 3 aydan itibaren işe yaramaya başlıyor canım ama ben çok gerekli görmüyorum çünkü günde alınması gereken biotin miktarı 300 mcg ve bunu 1 dilim ekmek veya 1 kaşık pilav ile alıyoruz zaten, fazlasıda idrar yolu ile atılıyor... Ayrıca uzatmaya hiç bir faydası yok istersen Biotin yerine l-lysin al 1000 mg o hem uzamaya hem dökülmeye etkili, bende alacağım pazartesi...

Bevitin c + L Lysin kullanacağım artı demir hapı tabii...

kızlar merhaba,

bu bemiks ampülü nerden bulabiliriz :KK15:

bende baslıcam inşAllah işe yarar :KK30:

Eczaneden temin edebilirsiniz..
Bazı ezcaneler piyasadan kalktı diyor, fakat böyle birşey yok.
Böyle birşey ile karşılaşırsanız eğer başka bir ezcaneye gidin..
Fiyatı 4 lira..

Son düzenleme:
neyse ben bırakayım sarımsaklıyı içim rahat etmeyecek. ve her ay farklı yağ kullanacağım
Cevap için teşekkürler :KK19:

Sadece b12 ve demir bakmamıştır herhalde, öyleyse vitamin konusunu pas geçiyoruz. Biotin 3 aydan itibaren işe yaramaya başlıyor canım ama ben çok gerekli görmüyorum çünkü günde alınması gereken biotin miktarı 300 mcg ve bunu 1 dilim ekmek veya 1 kaşık pilav ile alıyoruz zaten, fazlasıda idrar yolu ile atılıyor... Ayrıca uzatmaya hiç bir faydası yok istersen Biotin yerine l-lysin al 1000 mg o hem uzamaya hem dökülmeye etkili, bende alacağım pazartesi...

Bevitin c + L Lysin kullanacağım artı demir hapı tabii...

Tabi canım sadece onlara bakılmadı, saç için en önemlileri b12 demir ve tiroitmiş ondan onları yazdım sadece. Vitaminlerde de bir problem yok. Stresden dökülüyor olabilir bilemiyorum. Söylediğin ilaçlara baktım ama genelde onlarda b vitamini yüklemesi sanırım. lysinde biraz farklı vücudun üretemediği amino-asit yüklemesi yapıyor ama bu daha çok iyileşme süreci için iyi sanırım. Ama yinede araştırıcam teşekkür ederim.

kızlar çok teşekkür ederim :)

siz bu kürün faydasını gördünüz mü :nazar:

bende baslıcm inşAllah :KK25:

canım birkaç sayfa öncesinde bende bu zamana kadar elde ettiğim uzamayı fotoğraflayıp koydum

Tabi canım sadece onlara bakılmadı, saç için en önemlileri b12 demir ve tiroitmiş ondan onları yazdım sadece. Vitaminlerde de bir problem yok. Stresden dökülüyor olabilir bilemiyorum. Söylediğin ilaçlara baktım ama genelde onlarda b vitamini yüklemesi sanırım. lysinde biraz farklı vücudun üretemediği amino-asit yüklemesi yapıyor ama bu daha çok iyileşme süreci için iyi sanırım. Ama yinede araştırıcam teşekkür ederim.

canım birkaç sayfa öncesinde bende bu zamana kadar elde ettiğim uzamayı fotoğraflayıp koydum

Canım L-Lysin saç, cilt, tırnak için çok önemli bir aminoasit şöyle ki vucudumuzda oluşan kesiklerin hızlı bir biçimde kapanmasına sebep olan ve kolajen ile keratin sentezini arttıran aminoasittir kendileri aynı zamanda... Doğru biliyorsun yani ama bu güne kadar pek tanınmadığı için saç, cilt, tırnağa olan etkileri pek bilinmez...

Yarin 6.kürümü yapacagim. Uzadi sanki, köprücük kemigi hizamdaydi, o hizayi bir santimden fazla gecti gibi. Yarin fotograf cekecegim bakalim ne kadar uzamis. Bu arada kürü bir ay yapip bemiksim bittigi icin bir hafta ara verdim, tam bir kutu bemiks kullandim. Bundan sonra 2 ay boyunca böyle uygulayacagim. Bana bu kür ara verince degil uyguladikca etki ediyor.
Off tekrar basa döndügümü hissediyorum... :KK50:

Slm kızlar sinameki, bemix, tatlı badem yağı karışımı kürünü bende ikinci kez yapışım yani iki haftada saçlarım birkaç cnm uzamaya başladı fark ediyorum yani :nazar:

Merhaba kızlar;
2. tur ve 2 hafta aradan sonra elde ettiğim uzamayı sizlerle paylaşmak istedim. Baya uzama var ama ben açıkcası daha fazla uzamasını istiyordum:2:
Birde sizlerin görüşünü almak istedim.

Eki Görüntüle 310840 Eki Görüntüle 310841

Mavi tişörtlü olan ilk turun 2. haftası çekilmişti yanılmıyorsam. Griliyide bugün çektim..
Arada saçlarımı bir kere uçlarından kestim biraz. 1-2 cm anca. Biraz daha uzasın yine kesicem Çünkü v kesim saç modelimden nefret ediyorum. 1 kerede boyadım kendi rengime tamamen dönmek adına. Başka kimyasal işlem görmedi saçlarım.

Çok güzel uzamış

27 aralık günü ben de başlayacağım,
Bu arada kırıklarla başım dertte benim, kırıklar uçlarda ve sanki çok çabuk kırılıyor saçlarım. Kuaföre gidip kırıkları alın diyorum, saçlarımı kısaltıp kırıklarla gönderiyorlar beni, ne yapabilirim bu kırıklara? Kontes bir ara sen bir serum mu bir krem mi birşey sipariş vermiştin, işe yaradı mı o?

Bir de bu kürü geçen kış uyguladım ben, sanırım bu kürle yeni saçlar çıakrdım, ama o saçlar ön tarafta çok kötü bir görüntü oluşturdular, saçımı topladığımda ön tarafta bir bulut gibi kısa kısa saçlarım çıkıyor, ve sanki uzamaları da durdu, mecburen hep açık kullanıyorum saçımı, yeniden bu kürle uzamalarını tetikleyebilir miyim bilmiyorum , ya da başka ne yapabilirim? Sizde varmı bugibi durumlar?

mrb kızlar.3 aydır kullandığım sarımsaklı şampuan ve sinameki+bemiks+TATLI badem yağı 3lü kürü ile elde ettiğim sonucu sizlerle paylaşmak istedim.sinamekili kür için de japongülü nickli arkadaşımıza çoookkk teşekkür ederim.senelerdir istediğim saçlara kavuşmama ramak kaldı , sayesinde....hihoyyyt

buyrun farkı kendi gözlerinizle görün:kedi:

böyleyken böyleesositososito

sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın.saçınızda boya yoksa durulama suyuna bir kaç damla sirke damlatarak(elma sirkesi) kokudan kurtulabilirsiniz.ya da gliss saç bakım spreylerini öneririm

sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor

darısı başınıza can'lar =)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

arkadaşlar tatil dolayısı ile yaklaşık 3 ay uzaklarda olucam
netim olmayabilir,olsa da bu kadar sık gelemem sorularınızı cevaplayamam
o yüzden eklenicek bi kaç şeyi belirtmek istiyorum;

* sarımsaklı şampuanı yaz sıcağından dolayı kullanmıyorum,sıcakta çok koku oluyor çünkü... havalar serinleyince,ekim-kasım gibi,yeniden başlayacağım
* sarımsaklı şampuanı saçım GÜRLEŞSıN diye kullandım.sinameki kürü UZAMASI için... yani ; 'sarımsaklı kullanmasam sadece sinameki kullansam uzar mı?' tarzı sorularınızın cevabı 'evet'.
* bir kaç uygulamada uzamıyor diyip pes edenler oluyor.YAPMAYIN! herkeste başlıktaki gibi haftada 1 cm uzama olmayabiliyor. 7-8 uygulama sonrası verilen 1-2 haftalık arada uzadığını göreceksiniz.
* 'sinameki saç rengi değiştirir mi?' saçınız boya ise alttaki rengi az miktarda da olsa meydana çıkarır evet.ama boyanız yoksa hiç bir şekilde renk bozma durumu olmuyor...
* saç derinizde yara vs varsa kullanmayın! nihayetinde yaradır,açıktır,bir zararı olabilir...
* 'bu kürü kaşıma kirpiğime sürebilir miyim?' evet sürebilirsiniz.göze temas ettirmemek koşulu ile kullanın...aynı etki onlarda da görülücek...

GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...

ayrıca arada sırada da olsa , boş vaktinizde,kendinize bakım yapmak istediğinizde (ki bayanların vardır böyle özel günleri:kedi:) saçlarınızı zeytinyağlı sabun,ısırgan sabunu vs gibi çeşitli sabun bakımlarına teslim edebilirsiniz...

şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
görüşmez üzere bebişlerimm :kedi:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

doğum günüsüm nedeniylee bana bu hediyeyi sunan ''youthanasia7'' kuzuma teşekkür ederrrr,,
bu rapunzel bebeği hepiciğimize azim olsun diyee topiğimizin maskotu ilan ederimmmm :hooray: :hooray:

kutlayan herkese,bana inanan herkesee , koca bir kış yanımda olduğunuz için çoookk teşekkür ederimm Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♪♪♪ :teytey:

uygulama yaptım ama uzama olmadı diyenler,lütfen bir de özel tarihlerde uygulayın kürü...
'o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz,işte cevabı' isimli topikte bu özel gün konusu bulunmaktadır
link vermek yasak olduğundan topik adı yazıyorum sadece.

bir sürü kesimden sonraki son halimiz de şu şekildedir...

oooooooooooha dıorum bende ıstıorum baslıcam:KK70::d o deılde bız sımdık bagdem yagı ve bemıksı hangı arada atıcaz ılıyınca demıssınnn ama sonrada 10dakıka bekletıp suzuorum demısın orayı anlayamadımmm once suzucez sonra ocaktan aldıktan sonra ılıtıp mı katıcaz yag ve bemıksı canmm

oooooooooooha dıorum bende ıstıorum baslıcam:KK70::d o deılde bız sımdık bagdem yagı ve bemıksı hangı arada atıcaz ılıyınca demıssınnn ama sonrada 10dakıka bekletıp suzuorum demısın orayı anlayamadımmm once suzucez sonra ocaktan aldıktan sonra ılıtıp mı katıcaz yag ve bemıksı canmm

Canım cvp veren olmamış ben cvp veriyim yani kendi yöntemimi söyliyim. Ocakdan alınca ılımasını bekliceksin yaprakları süzüceksin sonra badem yağı ve bemiksi katıcaksın

bende 2.kürümü uyguladım ve dipler çıkmaya başladı ve sarımsaklı şampuanıa devamlı kullanıyorum
Benim tek sorunum saçlarımın çok dökülmesi bunun için önerebiliceğiniz bişey varmı kızlar?

Kızlar bnde saçlarımı uzatmaya çalışıyorum şuan omuzlrımda bile değil :KK43: gerçekten faydasını görebilir miyim bu sinameki kürünün?

sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

10 dakika bekletip sürmek diye nerede yazmışım,göremedim.
yanlış anlaşıma sebep oluyorsa sileyim canlar?
nerede yazıyor ?

X