Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kendi kanaatime göre evigen olmasını istiyorum:KK24:
bilmem anlatabildimmi?

Ayrıca herkeste aynı etkiyi gösterecek dğl ya.
kimisi aylarca kullanmış fayda etmemiş; kimisi 3. haftada uzamaya başladığını söylemiş.
kimisi ampul katmadan sadece sinameki + b.yağıyla uzatmış.
eğer evigen bepanten uzatmassa ; ki yardımcı olacağını düşünüyorum . yanılmadan öğrenemem değilmi?
BiLmem anlatabildimmi.?

Kendi kanaatine göre Evigen olabilir canım :)
Ben sana neden Bemix kullanıldığının açıklamasını yaptım.
Burada atar yapmana gerek yok :KK66:
Sana güzelce cevap verdim.
Bu kürün 3 ana maddesi var b.yağı+bemix+sinemaki.
Bu konunun ilk açıldığı zamanlarını biliyorum canım, genellikle takip ettiğim bir konu.
Kimse bemixle elde ettiği uzamayı ne evigenle nede başka birşeyle elde edemedi.
İstersen bunu istediğin herkese sorabilirsin topikte.
Dediğim gibi Bemix uzamaya yardımcı oluyor diğer ampüller saç derisini besliyor ve yeni saçlar çıkarıyor.
Sen saçının uzamasını istiyorsan bemix kullan.
Bu kürü ben hem bemix ile hem bepanthene ile yaptım.
Ama bepanthene ile çok verimli sonuç alamadım, bemixle 4 hafta yaptım saçlarımı kestikten sonra, ve kestiğim hizaya geldi sadece 4 haftada..
Anladığını umuyorum' :KK54:

oyle ise Bemix ten biz de kullanalalım paylaşım için teşekkürler ayrıca bi sorum daha var Bemix normal saç şampuanı mı yoksa bitler içinde kulanılıyor mu? (allah korusun)

Son düzenleme:
kesinlikle yukarıda yazanların hepsine katılıyorum :KK1:
benim bemiks muadilim (!) kokmuyor diye 4 hafta evigen ile yapıp, sonra bunu nerden uydurduğumu anlamayan,evet benim! :KK53::KK37:
o dönemde pek uzamayan saçım bemiksle uzadı ama..
2 kür tamamladım, 3.ye başlamıştım sanırım 2 hafta yaptım. devam edemedim soğuklar girince.
ama bakıyorum saçlarım uzamış baya,ucundan azar azar kestirmeyi bile düşünüyorum.
çok dökülen saçlarım yüzünden aycangülün tavsiyeyesi ile iliğe başladım. saçlarım çıkarsa uzatmak için yaşasın sinamekiiiiiii :KK76::21::nazar:

kimsenin , kimsenin kötülüğünü istemediğinin farkındayım.
Ayrıca ben var olanı arttırmak yerine olmayanı depolamak istedim.
Belki e ve b vitamin depolayıp saçımda , sonradan herhangi birini seçip arttıracağm.?
Kime ne yarar sağlayacağını Allah'tan başkaıs bilemez değilmi?
Deneyerek öğrenirim bende :KK76:
Gerçi ozaman eczacılar bemiks yerine bepanten alın, içeriği aynı kokusu az demesini çözemeyiz ozaman. değilmi?

kimsenin , kimsenin kötülüğünü istemediğinin farkındayım.
Ayrıca ben var olanı arttırmak yerine olmayanı depolamak istedim.
Belki e ve b vitamin depolayıp saçımda , sonradan herhangi birini seçip arttıracağm.?
Kime ne yarar sağlayacağını Allah'tan başkaıs bilemez değilmi?
Deneyerek öğrenirim bende :KK76:
Gerçi ozaman eczacılar bemiks yerine bepanten alın, içeriği aynı kokusu az demesini çözemeyiz ozaman. değilmi?

sen öyle dene
sonuçları yazarsın buraya

bemiks b vitaminidir, saç uzatmak için gerekli.
evigen e vitaminidir.
bepanten onarıcıdır.uzatıcı değil.

uzamanız yoksa b vit eksiktir.
ya da bambaşka bir sorununuz vardır.
burda hiç birimiz doktor değiliz ama bu topiğin açıldığı zamandan beri gözlemlediklerimize göre kesinlikle söyleyebilirim ki : bepanten bemiksin yerini tutmuyor.

bir de filerun arkadaşım, 'kime ne yarar sağlayacağını Allah'tan başka kimse bilemez' demiş.
e o zaman bize sormayın, onun yerine bunu koysan şunu yapsam uzar mı diye?

Canım benim, saçlarımı zaten içten besinlerle uzatıyorum. öyle uzamada aksaklık yok. benim amacım bi buçuk ayda 10 cm de değil.
her ay 1 cm fazladan uzasa, ne biliyim bir ayda 2 cm uzasa yeter bana..
Fena mı , bende, evigen bepatenle yeni , sağlıklı saçlar çıkarırım, saç derimi güçlendiririm fakat saçımı uzatmassa bemikse geçeerim.
Evet doğru, bemiks hakkında yeterli bir bilgim yok. hatta pek fazla araştırmadımda ; bemiksin üretimden kaldırıldığını söyleyen olmuş . ve ben şuan köydeyim , doğudayım,yerde 50 cm kar varken eczane eczane dolaşıp bemiks aramak istemedim. çünkü hala satılıyormu kalktımı bilmiyorum bile.. bende , - evigen bepatenle yeni , sağlıklı saçlar çıkarırım, saç derimi güçlendiririm- yazdım ya, o hale gelmiş saçlarımı uzatırım. ekstradan..yineed fikirleriniz , yardımlarınız için tşkler.

Son düzenleme:
Valla bende bemix ampul kullanıyorum benim geç uzayan seyrek saçlarım bile hızlı uzamaya başladı bemix de bemix abi :nazar:

kontescim ya benim aklıma birşey takıldı sana sorıyım dedim. Şimdi ben bu sinamekiyi düzenli olarak uyguluyorum sarımsaklı şampuanı da aynı şekilde. Ama arada sinamekiye başka yağlarda katıyorum. Bu ters etki yaratırmı acaba? yani ters etki değilde normalde alacağım verim düşer mi aklıma takıldı? çünkü 2 tur bitti hala az uzuyor bi depar atamadı benim saçlar

kontescim ya benim aklıma birşey takıldı sana sorıyım dedim. Şimdi ben bu sinamekiyi düzenli olarak uyguluyorum sarımsaklı şampuanı da aynı şekilde. Ama arada sinamekiye başka yağlarda katıyorum. Bu ters etki yaratırmı acaba? yani ters etki değilde normalde alacağım verim düşer mi aklıma takıldı? çünkü 2 tur bitti hala az uzuyor bi depar atamadı benim saçlar

Canım bak ben bu kürü 1 senedir normalde yapıyorum fakat çok düzensiz bir şekilde.
En son 4 kere yaptım.
Onuda nasıl yaptım?
2 hafta yaptım 1 hafta ara verdim 2 hafta daha yaptım, küre başlamadan öncede saçlarımı 2 kez kesmiştim.
Ve sadece 4 kürle eski uzunluğuna geri geldi..
8 hafta ardıardına yapınca 2 hafta ara versen bile saç derisi çok yoruluyor..
Benim gibi yapmayı deneyebilirsin.
Mesela 3 kür yap 1 hafta ara ver tekrar 3 kür yap.
Ben böyle daha çok faydasını gördüm.
Ayrıca bende küre ekstra yağlar ekliyorum.
Zeytinyağı, hint yağı felan :)
Birde benim dediğimi dene.
2.turun bittiyse 1 ay ara ver ve öyle başla.
2 haftalık ara 8 haftalık kür sonrası pek yetmiyor :)
Emin ol bu sefer istediğin sonuca ulaşıcaksın :KK54:

bende daha dün uygulamaya başladım ama hazırladığımın yarısı boşa gitti çok geldi saçıma sonuçlarını merak ediyorum biran önce uzamasını istiyorum ama kürün hepsini uygulayamıyorum ne yapmam lazım hepsini uygulayabilmek için. biraz(yarım saat kadar) bekleyip kalanını da sonra sürsem olurmu acaba. birde saçlarımı yıkadığım şampuana çam terebenti ekledim kuruladıktan sonrada sadece bebek yağı sürdüm yeterli olurmu acaba bende saçlarım sizinki gibi uzun ve güzel olsun istiyorrum... yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. şimdiden teşekkür ederim paylşmlar içinde çok saoln...:)

bende daha dün uygulamaya başladım ama hazırladığımın yarısı boşa gitti çok geldi saçıma sonuçlarını merak ediyorum biran önce uzamasını istiyorum ama kürün hepsini uygulayamıyorum ne yapmam lazım hepsini uygulayabilmek için. biraz(yarım saat kadar) bekleyip kalanını da sonra sürsem olurmu acaba. birde saçlarımı yıkadığım şampuana çam terebenti ekledim kuruladıktan sonrada sadece bebek yağı sürdüm yeterli olurmu acaba bende saçlarım sizinki gibi uzun ve güzel olsun istiyorrum... yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. şimdiden teşekkür ederim paylşmlar içinde çok saoln...:)

Canım kürü spreyli bir şişeye koyarak saçının tümüne uygulayabilirsin..
Bebek yağı kullanma, çünkü bir süre sonra saçları seyreltiyor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bebek yağını..
Onun yerine saçlarına gliserin kullan.

çok teşekkür ederim birde ben dün kürü hazırladım ama sonra işim çıkınca kürü 1 yada2 saat sonra uygulayabildim bir sakıncası varmı acaba?

Canım bak ben bu kürü 1 senedir normalde yapıyorum fakat çok düzensiz bir şekilde.
En son 4 kere yaptım.
Onuda nasıl yaptım?
2 hafta yaptım 1 hafta ara verdim 2 hafta daha yaptım, küre başlamadan öncede saçlarımı 2 kez kesmiştim.
Ve sadece 4 kürle eski uzunluğuna geri geldi..
8 hafta ardıardına yapınca 2 hafta ara versen bile saç derisi çok yoruluyor..
Benim gibi yapmayı deneyebilirsin.
Mesela 3 kür yap 1 hafta ara ver tekrar 3 kür yap.
Ben böyle daha çok faydasını gördüm.
Ayrıca bende küre ekstra yağlar ekliyorum.
Zeytinyağı, hint yağı felan :)
Birde benim dediğimi dene.
2.turun bittiyse 1 ay ara ver ve öyle başla.
2 haftalık ara 8 haftalık kür sonrası pek yetmiyor :)
Emin ol bu sefer istediğin sonuca ulaşıcaksın :KK54:

2 tur bitirdim bende hatta 2 hafta ara verdim 3. başladım onda da 2 kere uygulamamı yaptım bile :)
birde şimdi senin dediğin gibi deniyim olmadı.

Canım sen Kkontese sormuşsun ama ben kendi deneyimimi paylaşayım. Daha önce bu kürü kullanırken ben sadece badem yağı kullanmadım, çünkü ben sarışınım ve badem yağı doğal rengimi koyulaştırıyor, bunun için başka tür yağlar ekledim badem yağınıda bir çay kaşığından az koydum, neticede kür süresince saçlarımın uzaması çok yavaşladı, ara verdiğimde ise uzadı ama normalde uzaması gerektiği kadar, eğri oturup doğru konuşmak lazım şimdi. Kısaca 2 ayı boşa harcadım uzama konusunda çok bir şey kaydedilmedi ama beslemek açısından güzel oldu...

Şimdi ise küre yeniden başladım, henüz bir kere uygulama yaptım 22 Aralıkta, sadece verilen normal tarifi uyguladım ve yağ olarak yalnızca badem yağını kullandım, sonuç henüz 1 hafta geçti ama yarım santimden fazla uzama var, bu benim için çok büyük bir gelişme zira şu sıra kan değerlerim berbat, aneminin her türlü çeşidi mevcut ve saçlarımın 3/2 si bu anemi döneminde döküldü maalesef ve uzamamaya başladı, tabii tırnaklarımda kırılıp incelmeye başladı, kısaca perişen haldeydim...Birde bu berbat kan değerlerinden dolayı 3 gündür bemiks c kullanmaya başladım, bu gün ise ek demir ilacı ve folik asit ilacı almaya başladım herhalde bunlarında saç sağlığıma etkisi olacaktır...

Sözün özü, ben başka yağlarla pek sonuç alamadım ama badem yağı ile yaptığım uygulamada sonuç ortada, tesadüfte olabilir tabii bilemem...Moralim düzeldi ne yalan söyleyeyim...

Benim deneyimim bu yönde oldu, şimdi top Kkontesimizde bakalım o ne diyecek...

Son düzenleme:

Hay eline sağlık... Bebek yağı konusunda hemfikiriz... Doğal olan yağları kullanmak gerek saç bakımlarında, bebek yağı doğal bir yağ değil tamamen katkılı...

Kızlar merhaba,

Bende bu küre geçen pazar günü başladımm umarım hepimize yararr istediğimiz sağlıklı güzel uzun saçlara kavuşuruzz :KK9:

Bu kür haftada 1 kez yapılacak değil mi?:KK9:

X