kontes yazdıklarını okudum özelden mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.bu kürün dökülmeye karşı bi etkisi var mı?bu arada saçlarına bayıldımmmm...
Canım su ara sanırım herkesin yoğun dökülme olayı var,
Belki dönemsel bir sürectir, ama ben keratin bakımlı brezilya fönü yaptırdım ve 3 kat sıvılastırılmıs keratinli sampuan kullanıyodum sacım kıvırcıkken yatıssın diye, asırı keratin yüklemesini sacım kaldırmamıs olabilir..
Bu bakımı da yapıodum, üstüne bi de dax supergroyu kullanıodum haftada bir, gercekten yorgunluktan artık iflas etmiş olabilir saclarım..
Onun yerine yine bitanecik sampuanıma döndüm ve daha tek kullanısımda günde 3oo tele cıkan sac dökülmemi 25 tele indirdi..
Sarımsaklı sampuan yapmıorum ben..
Diğer tüm bakımları da kestim sadece bemix bakımımı yapıcam anladım ki ne kadar yüklenirsen saca uzasın diye o kadar cabuk zararını görüyorsun, nefes aldırmak lazım saclara, bemixten baska bakım yapma , bemix ilk iki kürde falan incelen, kökü zaten zayıf olan yarı sağlıksız saclarını atıcak, ilk iki dökülmendeki saclardan korkma, sonra zaten üstüne dökülmeleri engelliyo, ben gecen sene 2-3 kez yapmıstım bu bakımı ilk seferde döktü sacı banyo sonrası, sonra cektiğim halde bile iki - üc telden fazlası gelmedi elime..
Gecen seneki bakımımı ben bemix bulamadığımdan bephantene le yapıodum , elde ediosun sonuc ama bemix gibi kesinlikle değil, ben gecen sene hatta ise yaramıo diye bırakmıstım iki haftadan sonra, o bıraktığım 3. haftada saclarım bir cm uzadı, yani 3 haftada 1 cm uzar..
Zaten metabolizmana da bağlı bi durum mesela demir eksikliğin yoksa, kan hücrelerin sağlıklıysa, su tutuyorsa, C vitaminini meyveden, koyu yesil yapraklı sebzelerden alıp, kırmızı et, yumurta, ceviz tüketiyorsan uzatmana bepanthene ' ine cok yardımcı olur, belki iki haftada 1 cm uzatırsın..
Hic ise yaramadı diye düsünme, bephantene uzatmanda ise yaramıyosa bile icinde badem yağı var, bakım yapmıs olursun, 4 haftalık kullanımını denemelik olarak yap, eğer 4 hafta sonra memnunsan kürden 8 haftana tamamlayıp ilk turunu bitirmiş olursun, eğer sorun yasarsan ya da ise yaramadı dersen bir hafta dinlendir bi daha bak, baktın yine hosuna gitmedi kesersin..
Ya da daha sonra baska sehirlerden olan ve yanına ne bileyim tatilde filan gelecek olan arkadaslarına, akrabana söylersin 2 kutu sana bemix alır, icinden 5 tane cıkıyo, 1o tane bemixin olur zaten kutusu 4 lira mı ne.. 2 tanesini sampuanına kırarsın, kalan 8 tane ile de 1 tur kür uygularsın 8 haftalık, bir de bemixle elde ettiğin sonuca bakarsın..
Sen yeter ki olumlu düsün..
canımm çok uzun açıklamışsın teşekkr ederm yani sen bana sinameki kürünü dene diosun yalnız bemiksin olmaması beni korkuttu ben kayseride otyrm büyük ihtimalde bemiks bulamamsaçlarım normalde çok az uzar benm yani dierinin etksi olmaz die korktm benm iki tane çekincem daha var 1. si saçlarım zaten ince ya çok dökülürse die 2. sinameki saçındaki boyayı çok çabuk akıtıyomuş ben saçlarımı boyuyrm ve rengimn kısa sürede akmasını istemiyorum bu konularda da yardımcı olursan çoook sevneceğim
Canım su ara sanırım herkesin yoğun dökülme olayı var,
Belki dönemsel bir sürectir, ama ben keratin bakımlı brezilya fönü yaptırdım ve 3 kat sıvılastırılmıs keratinli sampuan kullanıyodum sacım kıvırcıkken yatıssın diye, asırı keratin yüklemesini sacım kaldırmamıs olabilir..
Bu bakımı da yapıodum, üstüne bi de dax supergroyu kullanıodum haftada bir, gercekten yorgunluktan artık iflas etmiş olabilir saclarım..
Onun yerine yine bitanecik sampuanıma döndüm ve daha tek kullanısımda günde 3oo tele cıkan sac dökülmemi 25 tele indirdi..
Sarımsaklı sampuan yapmıorum ben..
Diğer tüm bakımları da kestim sadece bemix bakımımı yapıcam anladım ki ne kadar yüklenirsen saca uzasın diye o kadar cabuk zararını görüyorsun, nefes aldırmak lazım saclara, bemixten baska bakım yapma , bemix ilk iki kürde falan incelen, kökü zaten zayıf olan yarı sağlıksız saclarını atıcak, ilk iki dökülmendeki saclardan korkma, sonra zaten üstüne dökülmeleri engelliyo, ben gecen sene 2-3 kez yapmıstım bu bakımı ilk seferde döktü sacı banyo sonrası, sonra cektiğim halde bile iki - üc telden fazlası gelmedi elime..
Gecen seneki bakımımı ben bemix bulamadığımdan bephantene le yapıodum , elde ediosun sonuc ama bemix gibi kesinlikle değil, ben gecen sene hatta ise yaramıo diye bırakmıstım iki haftadan sonra, o bıraktığım 3. haftada saclarım bir cm uzadı, yani 3 haftada 1 cm uzar..
Zaten metabolizmana da bağlı bi durum mesela demir eksikliğin yoksa, kan hücrelerin sağlıklıysa, su tutuyorsa, C vitaminini meyveden, koyu yesil yapraklı sebzelerden alıp, kırmızı et, yumurta, ceviz tüketiyorsan uzatmana bepanthene ' ine cok yardımcı olur, belki iki haftada 1 cm uzatırsın..
Hic ise yaramadı diye düsünme, bephantene uzatmanda ise yaramıyosa bile icinde badem yağı var, bakım yapmıs olursun, 4 haftalık kullanımını denemelik olarak yap, eğer 4 hafta sonra memnunsan kürden 8 haftana tamamlayıp ilk turunu bitirmiş olursun, eğer sorun yasarsan ya da ise yaramadı dersen bir hafta dinlendir bi daha bak, baktın yine hosuna gitmedi kesersin..
Ya da daha sonra baska sehirlerden olan ve yanına ne bileyim tatilde filan gelecek olan arkadaslarına, akrabana söylersin 2 kutu sana bemix alır, icinden 5 tane cıkıyo, 1o tane bemixin olur zaten kutusu 4 lira mı ne.. 2 tanesini sampuanına kırarsın, kalan 8 tane ile de 1 tur kür uygularsın 8 haftalık, bir de bemixle elde ettiğin sonuca bakarsın..
Sen yeter ki olumlu düsün..
maşallah'lamak lazımmm saççıklarını kuşummmmminnaktan kontese büssürüü nazar boncuğğuuuuu
Saç boyuna bak, maşallahhhh, Allah nazardan saklasın
canım benim herkese moralsin yaaa, sac resimlerini böyle hep paylas olur mu..
maşallah'lamak lazımmm saççıklarını kuşummmmminnaktan kontese büssürüü nazar boncuğğuuuuu
kesinlikle minnağım kaatılıyorum sana, maşallah kontescan
Maşallah
Kestirmeden, yani 1.5 ay önce saçlarım aynen böyleydi. Ben sabah okula giderken hergün maşa derdim olmasın, boyalı kısımları gitsin tamemen kendi kumral saç rengimi uzasın diye kestirdim saçlarımı. Şuan ensemi geçiyor biraz. Aralık ayının 2. haftası ilk turumu bitireceğim, umrarım Haziran ayına kadar belime yaklaşır saçlarım
bu kadar yazdıklarının içinden ben ne bulduuuuuumm
o bitanecik şampuanın hangisi acaba, benim de şampuanımı değiştirmem gerekiyor daa... :26:
Canım isim vermek falan yasaktır diye gizli özne kullandım ben, söyliim öyleyse
Aslında baya bilinen bi şampuan ve bana her daim mükemmel yaramış bir şampuan: BİOBLAS.
Ben normal saclar icin, kuru saclar icin olanlarını kullanıyorum, biri bitince öbüründen, cok da iyi geliyor..
Gecen ay Gliss keratin bakımını aldım hani su ultimate siyah-altın sarısı, ağır onarım serisinin sampuanını.. Saclar kıvırcık ve beyonce bonusu gibiyken iyiydi yatıstırıyordu ama sonra 1 haftalık kullanımdan sonra avuc avuc su gibi kayıp gitmeye basladı saclar,
Mevsimseldir, beslenmedendir, ondan,bundan derken bahane üretmekten vazgectim ve artık düzlestirici derdim olmasın diye gittim brezilya fönü yaptırdım en keratinlisinden, sampuanı da ileriki tarihler icin rafa kaldırdım simdilik, bioblasıma döndüm, şahane durdurdu daha ilk kullanımımda..
Sarımsaklı sampuanı da yapmak istiyorum aslında ama daha önce evde kendim bi yaptım bildiğin kart kurt kestim 6-7 ye sonra attım icine 3-4 diş kadar, offf6 gün cıkmadı o koku sacımdan benim bi de ekim ayıydı, rüzgarlarla burnuma geliodu sacıma bir sürü parfüm sıkıyordum daha cok zarar verdim diye tırstım, o da iyi geliyo diyorlar dökülmeye, sütte kaynatıp öyle koycam simdilerde..
Yine uzun konustum, napiim..
çookkk teşekkür ediyorum hepinizeeecidden bir boncuk mu taksam:26:
rox'cum her saldığımda fotolayayım madem ben. sıkmasın diye çekingen davranıyordumm
cherry aslında her gün maşalık bi olay olmuyor benim için. ( bilmiyorum belki senin saç yapın başka:26:) mesela bunun için duştan sonra burgulayıp tokalamam,sabah açıp spreylemem yeterli oldu.
keşke kestirmeseydin ama uzar yine üzülmee