bende kürü uyguladım 3 ay oldu şimdi uygulayamıyorum ama ağustos ayında saçlarımı kesip başladım o zaman saçlarım omuzlarımdaydı şimdi ise belimşn ortalarına kadar geldi tabi her ay düzenli olarak saçlarımı kestim istediğim boyda değil ama iyiki başlamışım çok memnunum
saçlarının uzamasını isteyen herkes kullansın yan etkisinide görmedim kokusu dışında
Ben bugün 2.kürü yaptım.
Maalesef 1 gün erken yapmak durumunda kaldım.
Umarım bir sorun olmaz..
sen her hafta aynı gün mü yapıyosun canım :26:
aycangülün tarihleri takip etsene..
o zaman bazen erken oluyor, bazen 10gün arayla oluyor ama bakım günleri olduğundan etkisi artıyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Bakım için en uygun günmüş.
İyi denk geldim.
O zaman bundan sonra bende bakım günlerinde yaparım canım.
Teşekkürler.
Herkese selam ben 1 haftadir 1-ci turumu bitirdim ama malesef bi uzama yokyani 1-2cm falan uzama disinda tik yok hem ben sinameki kurunden baska haftanin farkli gunlerinde cok duzenli olarak zaytinyagini da isitip suruyodum ama.....saclarin yumusamasi disinda bi sonuc yok sac vitaminleri de aliyorum her sabah kahvaltisinda benim saclarimin zaten gec uzar simdiye kadar omuzumdan ote uzamadi napicam ben yaaaa
günaydınnn Kızlar araya girip bişiy sorsammm nekadar yaptıktan sonra ara veriyoruz benim 5. haftam nezamn ara vereyim birde nekadar ara vericezz???
Kızlar benim saçlarım çok fazla dökülmeye başladı bu aralar, acaba 2. turu 5 kür yapıp bıraksam olur mu yoksa olan oldu diyip 3 kür daha yapıyım mı güzel sonuç almak için ne dersiniz? Yani sizce sinameki dökülmesine daha fazla sebep olur mu bilemedim aklım karıştı ? Bir süre dinlenmeye bırakıcam çünkü sanırım saçları dökülmesi durana kadar
benim de bişey sormam gerek,sinamekili kürde bemiks bepanthen evigen üçlüsünü karıştırmayı düşündüm,acaba olur mu yoksa sadece bemiks mi eklemeliyim?:44:
Kızlar benim saçlarım çok fazla dökülmeye başladı bu aralar, acaba 2. turu 5 kür yapıp bıraksam olur mu yoksa olan oldu diyip 3 kür daha yapıyım mı güzel sonuç almak için ne dersiniz? Yani sizce sinameki dökülmesine daha fazla sebep olur mu bilemedim aklım karıştı ? Bir süre dinlenmeye bırakıcam çünkü sanırım saçları dökülmesi durana kadar
bu arada yarın sabah başlayacağım biri yorum yaparsa mutlu oliciim
canım benimde bu ara dökülmelerim fazla, sanırım mevsimsel bişii. Turunu tamamla sonra dinlenmeye bırak
tariften şaşma canım memnun kalıcaksın zaten sadece bemıksle yaptıgında
Benim birkaç aydır çok fazla dökülme oluyor ama artık çoştu diyebilirim kel kalıcam diye korkuyorum doktorada gittim ama yinede dökülüyor
Peki o zaman bitiriyim 3 kürümü ondan sonra biraz havalar ısınana kadar ara vericem çünkü sinüzitleride çoşturmayalım
tariften şaşma canım memnun kalıcaksın zaten sadece bemıksle yaptıgında