Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar arada bir de zeytinyağı ve yumurta maskesini yapın, tavsiyemdir, ben her ay bir kez yapmayı düsünüyorum aycanın bakım günlerine denk getirerek ..

"O kadar bakım yapıyoruz, neden sonuc alamıyoruz"

Ben bugün yaptım ve cooook mutluyum su an pırıl pırıl ve yumusacık..

Merak eden olursa zeytin yağı yumurta tarifini de " Saçinizi Uzatmak için Zeytin Yaği ve Yumurta Aki Karisimi " başlığına en son detaylıca yazdım neyi , nasıl yaptığımı, ne sonuc aldığımı, sinamekili küre ilaveten yapıyorum bugünden itibaren..

Maşallah canım yaa

ben de ayın 15 inde 3.bakımı uyguladım ilk turumun, pazar günü bakım günlerinde yine uygulamayı planlıyorum, şimdilik iyi gidiyor, japongülü arkadaşımıza çok teşekkürler,

umarım benim de 3 ay sonra en azından bir karış kadar gözle fark edilir şekilde uzamış olur,
saçlarım iri kıvırcık- dalgalı olduğundan düz saçla aynı oranda da uzamış olsa daha kısa duruyor,

sabredicem pes etmeden en azından yılbaşına kadar ilk 8 haftalık turumu tamamlayıp sonra ikinci turuma başlamayı düsünüyorum, en az iki tur bittikten sonra sonucuna göre fotoğraflarımı paylasıp devam edip etmeme kararı alıcam, böyle yapan arkadaslardan duydukça, gördükçe çok büyük moral oluyor..

Herkese selam ben 1 haftadir 1-ci turumu bitirdim ama malesef bi uzama yok yani 1-2cm falan uzama disinda tik yok hem ben sinameki kurunden baska haftanin farkli gunlerinde cok duzenli olarak zaytinyagini da isitip suruyodum ama.....saclarin yumusamasi disinda bi sonuc yok sac vitaminleri de aliyorum her sabah kahvaltisinda benim saclarimin zaten gec uzar simdiye kadar omuzumdan ote uzamadi napicam ben yaaaa

sabır sabır canım ınan sac uzatmanın en buyuk formulu buymus ben bunu anladım, bende senın gıbı sabırsızdım uzadımı uzuyomu dıyodum haftada 4 gun bakım yapıyodum ama sunu ogrendımkı ne kadar cok bakım yaparsan sacın uzamıyo sadece yoruluyo. 10 ay sadece sınamekı yaptım 3 tur oldu sımdı ara verdım ve cok memnunum sonuclardan. sac ucların ıcın zeytınyagını kullan dıplerını cok yormaa

günaydınnn Kızlar araya girip bişiy sorsammm nekadar yaptıktan sonra ara veriyoruz benim 5. haftam nezamn ara vereyim birde nekadar ara vericezz???

günaydınnn Kızlar araya girip bişiy sorsammm nekadar yaptıktan sonra ara veriyoruz benim 5. haftam nezamn ara vereyim birde nekadar ara vericezz???

Acaba kaçıncı milyon kez soruldu bu soru.
Nedense her sayfada muhakkak soruluyor..
1.2 sayfa geri gidip okumak çok zor geliyor insanlara..

8 hafta yapıp 2 hafta ara ver arkadaşım. Herkes öyle yapıyor.

benim de bişey sormam gerek,sinamekili kürde bemiks bepanthen evigen üçlüsünü karıştırmayı düşündüm,acaba olur mu yoksa sadece bemiks mi eklemeliyim?:44:

Kızlar benim saçlarım çok fazla dökülmeye başladı bu aralar, acaba 2. turu 5 kür yapıp bıraksam olur mu yoksa olan oldu diyip 3 kür daha yapıyım mı güzel sonuç almak için ne dersiniz? Yani sizce sinameki dökülmesine daha fazla sebep olur mu bilemedim aklım karıştı ? Bir süre dinlenmeye bırakıcam çünkü sanırım saçları dökülmesi durana kadar

bence kürü yarıda bırakma,3ünü de yap öyle dinlendir.belki saçının bi dökülme dönemi vardır ya da stres üzüntü yediklerin de etkiili olmuş olabilir.

canım benimde bu ara dökülmelerim fazla, sanırım mevsimsel bişii. Turunu tamamla sonra dinlenmeye bırak

bu arada yarın sabah başlayacağım biri yorum yaparsa mutlu oliciim

tariften şaşma canım memnun kalıcaksın zaten sadece bemıksle yaptıgında

canım benimde bu ara dökülmelerim fazla, sanırım mevsimsel bişii. Turunu tamamla sonra dinlenmeye bırak

tariften şaşma canım memnun kalıcaksın zaten sadece bemıksle yaptıgında

Benim birkaç aydır çok fazla dökülme oluyor ama artık çoştu diyebilirim kel kalıcam diye korkuyorum doktorada gittim ama yinede dökülüyor

Peki o zaman bitiriyim 3 kürümü ondan sonra biraz havalar ısınana kadar ara vericem çünkü sinüzitleride çoşturmayalım

bende her duştan cıkarken dıyorum biyerde bi boşluk olur heralde bu kadar dökülmeye bende arayı baya uzun tuttum başağrılarım çoğalmıştı cünkü şimdi hafifledi ama korkuyorum genede biraz daha geçsin bakalım

Bende de baya yoğun sac dökülmesi oluyor kızlar, demek ki yalnız değilmişim bu konuda , ay çok korktum ya böyle avuc avuc sac geliyor, daha önce de uyguladığım bir formüldü bu bu adar sac dökmemişti, sanırım mevsimselmiş, baksanıza hepimizin dökülüyor.. Ben de aynada falan bakıyorum saclarımı ayırıp ayırıp, orası mı kel kaldı, burası mı acıldı diye yürek ağrısıyla geziyorum yani..

Neyse 4 turum daha kaldı, Aralık 19'da ilk turum bitecek bakalım dinlenmeye bıraktığımda umarım dökülmeleri de durur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…