- 4 Aralık 2011
- 27
- 0
yuppii kaptım kupayım geneeeeesagol kontesıım sayendeee
canım ben kür dışına hiç cıkmadım. saçımı dökmedi ama rengini akıttı zaten artık sacımı boyamıyorum dibinden cıkan kendı rengım. ocak ayından ekime kadar kullandım 3 tur yaptım.
3 tur yaptım deken. yanı bu 8 haftalık kuru 3 defamı 8 hafta yaptın yanı 24 hafta ????
evet 8 kürde bir 2 hafta ara verdim
masallah super uzamıslar :))) ıns bnm de olur yaaa. bıde ben bu kuru 4 gunde 1 yapsam 8. kurdede 2 hafta ara versem saclarıma zarar verırmı :??
cok fazla yormamak lazım saçı, ben Aycangül'ün tarihlerine göre yaptım bazen 10 günde 1 yaptığımda oldu. İnş olur saçların upuzuncaaaa
çok seyy istiyorum ama aycangülün tarihlerini bana verebilirmisin ??
yuppii kaptım kupayım geneeeeesagol kontesıım sayendeee
canım ben kür dışına hiç cıkmadım. saçımı dökmedi ama rengini akıttı zaten artık sacımı boyamıyorum dibinden cıkan kendı rengım. ocak ayından ekime kadar kullandım 3 tur yaptım.
ya sarımsaklı şampuanı kullanmadım ama sinamekiyi önceden kullandım baya aama işe yaradığını görmedim ve vitaminden ve yağdan dolayı sacım çabuk yağlanmaya başladı bende bıraktım ama kontesin fotolarını görünce çok şaşırdımve çok beğendim
slmm rapunzelleriimuzun suredır baş agrımdan dolayı yapamıyorum sinamekimi ama cooooook fazla özlediim , kokusunu bilee ocak 15te basladım sinameki serüvenime.. Bu ilk başladıgımdaki fotoraf, kür boyunca saclarımı baya bi kestim, suanda bu fotodaki uçtaki sarılar artık yoklar
Eki Görüntüle 301183
Buda bugunden suanda ucta gorulen sarımsılar, ilk başladıgım zaman dipteki balkumral olan kısımsinameki baya bi akıtmış
Eki Görüntüle 301189
Eskiden bel boşluğuma gelsın yeter dıyodum ama yetmıyomuşşimdi hedefim hepsinin aynı boy olarak bel gamzeme kadar gelmeleriiii, yenı yılda başlıcaam gene sınamekimee
canım öncelikle saçların cidden uzamış nekadar zaman oldu inşallah daa da uzarbenim saç bakım ürünleri bu resimini koyduklarım canım ek olarak senn dediklerinide deneyebilirim sinamekide hala kararsızım benm saç ürünlerim nasıl sence Eki Görüntüle 301185 Eki Görüntüle 301186 Eki Görüntüle 301187 Eki Görüntüle 301188
slmm rapunzelleriimuzun suredır baş agrımdan dolayı yapamıyorum sinamekimi ama cooooook fazla özlediim , kokusunu bilee ocak 15te basladım sinameki serüvenime.. Bu ilk başladıgımdaki fotoraf, kür boyunca saclarımı baya bi kestim, suanda bu fotodaki uçtaki sarılar artık yoklar
Eki Görüntüle 301183
Buda bugunden suanda ucta gorulen sarımsılar, ilk başladıgım zaman dipteki balkumral olan kısımsinameki baya bi akıtmış
Eki Görüntüle 301189
Eskiden bel boşluğuma gelsın yeter dıyodum ama yetmıyomuşşimdi hedefim hepsinin aynı boy olarak bel gamzeme kadar gelmeleriiii, yenı yılda başlıcaam gene sınamekimee
minnağım naaptın seeeeeeeeeeeennsüpersin
walla sen şimdiden wuhu olmuşsun bal peteğim (ve bu tabir için şu ikonu uygun gördümnasıll )
ben bıraktım yaa kışın gece sinamekiyle yatınca çok üşüyorum, aslında tekrar başlamak istiyorum 3 saat dursa yeter mi sence, eve gidince yapıp yatmadan yıkasam?
saçlarım uzadı sanki baya,ama tabi seninki kadar olamaz
Off, çok iyi yaaa.. Ben de 3 tur kadar yapmayı planlıyorum, Temmuzda doğum günüm hemen ertesi gün de yıl dönümümüz
Temmuza kadar 33 hafta var, 33 hafta boyunca 3 tur daha sığdırmayı düsünüyorum.. Ben de aynen senin gibi düsünüyorum canım, sırtımın ortasına gelsin yeter diyorum ama büyük ihtimalle daha fazlasını isticem belime kadar diye
Gerçi benim sac da kıvırcık anca brezilya fönüne devam edersem uzadığını anlıorum..
Maşallah canım tekrardan,moraller tazelenmiş oldu
tşkkr ederm cnm saç rengini nekadar sürede akıttı. baya uzun yamışsın cnm bn okadar çok denemem
Kizlar, saclari uzatirken sacinizi kestiriyormusunuz ?
Canım o ısıya karsı koruyucu ürününden bende de var, icinde slikon mu vardır nedir, ben saclarımı yapıs yapıs hissediyorum onu kullandığımda, onun yerine sıvı sac kremini kullanıyorum, en azından ağırlasmıyor.. Siyah ultimate repair de asırı keratin yüklemesinden(brezilya fönüm de vardı ya) saçlarımı baya dökmüştü.. Belki sende farklıdır dediğim gibi herkesin yapısı farklı işler..
Bakım maskesi haric geri kalan üc ürünü kullandım su an elimde ikisi mevcut.. Yakın ürünler kullanıyoruz, ikimizin sacı da ince ondan da olabilir.. Bak ben loreal elséve in arı sütünden de cok memnundum, glissin sarısından da cokk memnunum.. Şampuan değiştireceksen ve bioblas kullanmak istemezsen loreal in arı sütünü mutlaka öneririm, sampuanını da sac kreminini de serumunu da, her seyini öneririm.. Çünkü yazın tuzlu su, günes, zaten kırıklı-yanıklı olan saclarım ölmeye basladığında hayat kurtardı diyebilirim.. Gliss siyahı alana kadar buna devam ettim mayıs sonundan ekim sonuna..
Eki Görüntüle 301288
minnağım naaptın seeeeeeeeeeeennsüpersin
walla sen şimdiden wuhu olmuşsun bal peteğim (ve bu tabir için şu ikonu uygun gördümnasıll )
ben bıraktım yaa kışın gece sinamekiyle yatınca çok üşüyorum, aslında tekrar başlamak istiyorum 3 saat dursa yeter mi sence, eve gidince yapıp yatmadan yıkasam?
saçlarım uzadı sanki baya,ama tabi seninki kadar olamaz
canım ben bişeyi anlamadım saç rengimi akıtırsa altında orjianl rengimi çıkar yoksa saçların rengini dahada mı açar ben anlamadım