Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

3 tur yaptım deken. yanı bu 8 haftalık kuru 3 defamı 8 hafta yaptın yanı 24 hafta ????

masallah super uzamıslar :))) ıns bnm de olur yaaa. bıde ben bu kuru 4 gunde 1 yapsam 8. kurdede 2 hafta ara versem saclarıma zarar verırmı :??

cok fazla yormamak lazım saçı, ben Aycangül'ün tarihlerine göre yaptım bazen 10 günde 1 yaptığımda oldu. İnş olur saçların upuzuncaaaa

ya sarımsaklı şampuanı kullanmadım ama sinamekiyi önceden kullandım baya aama işe yaradığını görmedim ve vitaminden ve yağdan dolayı sacım çabuk yağlanmaya başladı bende bıraktım ama kontesin fotolarını görünce çok şaşırdım ve çok beğendim

ne kadar süre kullandın canım?

yağlanma konusuna bi şey diyemiyorum:26: öyle sorun yaşamadım hiç

canım ben kür dışına hiç cıkmadım. saçımı dökmedi ama rengini akıttı zaten artık sacımı boyamıyorum dibinden cıkan kendı rengım. ocak ayından ekime kadar kullandım 3 tur yaptım.[/B][/QUOTE]

tşkkr ederm cnm saç rengini nekadar sürede akıttı. baya uzun yamışsın cnm bn okadar çok denemem

Off, çok iyi yaaa.. Ben de 3 tur kadar yapmayı planlıyorum, Temmuzda doğum günüm hemen ertesi gün de yıl dönümümüz

Temmuza kadar 33 hafta var, 33 hafta boyunca 3 tur daha sığdırmayı düsünüyorum.. Ben de aynen senin gibi düsünüyorum canım, sırtımın ortasına gelsin yeter diyorum ama büyük ihtimalle daha fazlasını isticem belime kadar diye

Gerçi benim sac da kıvırcık anca brezilya fönüne devam edersem uzadığını anlıorum..

Maşallah canım tekrardan, moraller tazelenmiş oldu

Son düzenleme:

Canım o ısıya karsı koruyucu ürününden bende de var, icinde slikon mu vardır nedir, ben saclarımı yapıs yapıs hissediyorum onu kullandığımda, onun yerine sıvı sac kremini kullanıyorum, en azından ağırlasmıyor.. Siyah ultimate repair de asırı keratin yüklemesinden(brezilya fönüm de vardı ya) saçlarımı baya dökmüştü.. Belki sende farklıdır dediğim gibi herkesin yapısı farklı işler..

Bakım maskesi haric geri kalan üc ürünü kullandım su an elimde ikisi mevcut.. Yakın ürünler kullanıyoruz, ikimizin sacı da ince ondan da olabilir.. Bak ben loreal elséve in arı sütünden de cok memnundum, glissin sarısından da cokk memnunum.. Şampuan değiştireceksen ve bioblas kullanmak istemezsen loreal in arı sütünü mutlaka öneririm, sampuanını da sac kreminini de serumunu da, her seyini öneririm.. Çünkü yazın tuzlu su, günes, zaten kırıklı-yanıklı olan saclarım ölmeye basladığında hayat kurtardı diyebilirim.. Gliss siyahı alana kadar buna devam ettim mayıs sonundan ekim sonuna..

minnağım naaptın seeeeeeeeeeeenn süpersin
walla sen şimdiden wuhu olmuşsun bal peteğim (ve bu tabir için şu ikonu uygun gördüm nasıll )
ben bıraktım yaa kışın gece sinamekiyle yatınca çok üşüyorum, aslında tekrar başlamak istiyorum 3 saat dursa yeter mi sence, eve gidince yapıp yatmadan yıkasam?
saçlarım uzadı sanki baya,ama tabi seninki kadar olamaz

ben basagrılarım tutmaya başladıktan sona en fazla 3-4 saat durabıldım zaten kurabıyeeem hehe eveet super oldu vuhuw ikonumuzda

benım saclarda bayaaa bukleli canım keske su forodakı gıbı dursaa heep bı toplanıyolar bı arayaa bellı olmuyo uzunlugu anca bole örücem spreylicem düzgün dursun darııısıı basına canımmmmm
tşkkr ederm cnm saç rengini nekadar sürede akıttı. baya uzun yamışsın cnm bn okadar çok denemem

10 ay kullandım canım bu sure ıcınde bol bol deniz-güneş ikiliside oldu, onunda etkisi var saç rengimin açılmasında

Son düzenleme:
Kizlar, saclari uzatirken sacinizi kestiriyormusunuz ?

ben baya kestirdim canımm ama hazirana kadar kesmicem iddaya girdim çünkü Saç kesildikçe daha bakımlı uzuyo kırık varsa muhakkak hepsini temizlet , temizlenmediği zaman yukardan uzasada , uçlardan kırılarak koptugu ıcın uzadıgı belli olmuyoo

canım çok teşkkr ederm bu üründe aklımda buluncak bebe yağını kesin denycem bugün umarım kırıkları azaltırım :) çarşamba günüde sinameki kürü için malzemeleri alıp başlayabilirim hala kararsızım dökülme flnda neysede saç rengimi akıtır die korkutuyorum cnm saç rengimi akıtırsa altında orjianl rengimi çıkar yoksa saçların rengini dahada mı açar ben anlamadım

10 ay kullandım canım bu sure ıcınde bol bol deniz-güneş ikiliside oldu, onunda etkisi var saç rengimin açılmasında
[/B][/QUOTE]

canım ben bişeyi anlamadım saç rengimi akıtırsa altında orjianl rengimi çıkar yoksa saçların rengini dahada mı açar ben anlamadım

kzılar ya kontes saçlarını kurutabilceğini sölemişti önemli olan yaş kalması deil onun saçına işlemesi demişti sizinkide yaş kaldığından ağryodr saçlarınızı kurutun ben 1 saat fln bekletmeyi düşünüodum siz nekadar uzun tutuyomuşunz. bide haftada bir yapmak yeterlimi?

canım ben bişeyi anlamadım saç rengimi akıtırsa altında orjianl rengimi çıkar yoksa saçların rengini dahada mı açar ben anlamadım

altındaki renge bağlı canım. ben uzun sure sarısındım, sonrasında sıyah yaptım sonrasında gene saçımı açarak bal kumral yaptım alt zeminim açık renkteydi yani üstteki boya aktıkça sarı olan kısım çıktı ortaya. zemin rengine bağlı yani. orjinal saç renginde bozma yapmıyo yarısından fazla kendi orjinal saç rengim var benim oynama yapmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…