teşekkürler canım, bayaa aydınlatıcı oldu
darısı başınıza canlarrrKontes bebeğim çok kıskandım valla kocaman mahşallah
aa aslında ben çok severim o örgü şeysini:78:Benim de öyleydi ancak ben saçımı hergün yıkardım saç spreyi sıktığım için, bir de akşam örüp sabah o örgü kıvırcığıyla dolaşmakta istemediğimden her sabah taze yapılmış maşalı saçlarım olmalıydı.
Ah sonradan çok pişman oldum ancak saçım asimetrik küt önler omzunu 4 parmak kadar geçiyor enseye doğru kısalıyor modeli böyle. Bende arkası çok belli olmasın diye genelde hep şal vs doluyorum boynuma.
Ben dersimi aldım, hepsi saçımı boyadığım için oldu, tövbeliyim saçımı boyamaya & boyatmaya.
aa aslında ben çok severim o örgü şeysini:78:
Canım bende de boya var, hatta kumral-bakır benim su an saclarım.. Nerdeyse ayda 1 boyuyorum, gecen brezilya fönü yaptırdığım kuaförüme söyledim benim sac ele gelio avuc avuc, keratin iyi gelir mi dedim, korkma canım dökülme bende de var, gelen müsteriler de her seyi söylüyo, su bir ay kadar böyle gider, sonra gecer, genel bi durum merklanma dedi, peki dedim ama icime sinmedi, acaba sacı ben asırı boyuyorum bi de ince telli benim saclar, boyayı mı kaldırmıyo acaba dedim.. kalın sac daha dayanıksızdır, ince sac hicbir sey kaldırmaz sanırsın ama özellikle boya konusunda en dayanıklısı ince sactır bunu unutma dedi..
Bemixi cok dert ediyorsan canım sanal eczane siteleri var, sanırım Türkiyenin her yerine gönderiyorlar birkaç lira kargoyla..
Çekincelerine gelince 1; benim de anlattığım gibi saclarım cok ince ve dökülme genel gecici bir durummus .. Ama benim asırı dökülmem olmustu ben bakımı kesmedim sadece sampuanımı değiştirdim, benim şahsıma özel bi yoğun dökülme durumu oldu diye düsünüyorum cünkü ben asırı bakım yüklemesinden sacı iflas ettirmiş olabilirim, diğer tüm bakımlarımı kesip sac dökülmelerine karsı güzel bir sampuan kullanıyorum, istersen özelden sac bakım ürünlerimin adını verebilirim, ancak benim 5.bakımım bitti, ilk basladığımdan bugüne(5hafta 1 ay, zaten boyanın rengini kaybetmeye basladığı bir süre) en fazla 1-2 ton oynamıstır..
Ama en önemlisi.. Kim ne dese boş. kişi yaşamadan keşfedemez. Senin bünyen, senin özelliklerine göre tepki verecek..
Sana tavsiyem canım, cekincelerin varsa azim edip ilk 4 kürü tamamla hic atlamadan, sonra 1 hafta bırak.. Bakalım uzadı mı, döküldü mü, güclendi mi, renk nasıl filan..
Baktın güzel gidio, devam et normal 8 hafta-2hafta aralık seklinde, baktın hoşlanmadın zaten bakımı bırakınca eski haline döner..
4 haftalık kür sonucu , kırmızı bandanalı resmimdeki sac ölcüm 37 cm. Mavi bodyli resmimdeki son halim 41 cm.
ÖNCE:
Eki Görüntüle 294218
SONRA:
Eki Görüntüle 294219
Rica ederim..
Bak canım, daha önce paylasmıstım bu baslık altında..
bu benim 4.kürden sonraki elde ettiğim..
Senin dediğin sarı-siyah ultimate repair di mi .. 3 kat sıvılastırılmıs keratin bakımı yazıyor.. bende de onun sampuanı vardı ama saclarımı avuc avuc dökülmesine neden oldu.. keratin bana sadece kıvırcıkken yarıyor sanırım..
Dökülürse bir daha cıkmazsa diye bir son olmaz canım sen hic merak etme, bilimsel olarak bile böyle bir sey mümkün değil(eğer bariz bir hastalığın yoksa ; saçkıran,allah korusun kemoterapi uygulamasına gidilen) onun haricinde dökülen saclar illaki geri cıkar, icim rahat etmez benim dersen sarımsaklı sampuan hazırla kendine.. ben bugün hazırlamayı düsünüyorum, 3-4 diş sarımsağı 4 e falan böl, biraz sütün icinde 5 dk.falan kaynat kokusu cıksın, sonra sarımsakları sampuanına ekle azcık da bal koy istersen.. Sarımsağın saça faydası cok enteresan ve cok mükemmel.. kime sorarsan sor , ya da google a "sarımsak saç " yaz, bulduklarına inanamazsın..
Ve burdaki coğu insan bu bakımı uyguluyor, sonuc alıyor, memnun.. Benim tavsiyem dediğim gibi 4 haftalık 1 hafta ara vererek deneme sürecine girmen.. Sarımsaklı sampuanını da kullanırsın.. Ama senin tercihlerin tabi ki ..
canım ciddimisin demek o saçta dökülme yaptı ben ona daa yeni başladım hadi benmkinide dökersesaçların senn çok hoş uzamış yaa mükemmel :) bilmiorum canım kararsızım çekincelerim var ama eer başlıycak olursam sana çok danışcağım şeyler olcak :) saçlarında kırık varmı snn cnm
Teşekkür ederim canım benim, inşallah sen de faydasını görürsün..
Ben bu küre ilk basladığımda saclarım kıvırcık hatta bukleliydi, ben her gün 2oo derecede sacı yaka, kıra düzlestiriyor, kahküllerimi fönlüyordum..
O kadar kırık ve yanık doluydu ki saçım..
Sana kırıkların icin glissin sarı sıvı sac kremini öneriyorum kesinlikle..
bir de bebek yağı al johnsons babynin pembesinden.. saçların ıslakken avucuna 1 yemek kaşığı döktükten sonra saclarının uclarından yukarı doğru yarı boyuna kadar bebek yağıyla güzelce masaj yaparak yedir, sonra sıcak suyla durulayarak kurut..yumusacık oluyor..
kuruttuktan sonra da 5-1o fıs kadar gliss sarı spreyden sık uclarına.. haftada 1 bebek yağını, her gün sarı glissi uygula.. 1 aya neredeyse yok diyebilirsin kırıklarına..
Ben de burada öğrendiklerimle paylasıyorum bilgilerimi.. Seve seve yardımcı olmaya calısırım canım..:80:
canım çok teşekkür ederm o glissin önerdiğinin resimini eklermisin hangisi olduğunu anlamadımda bebek yağı yumusamasınımı sağlıyo yoksa kırıkları önlemeyimi
Rica ederim canımm.. Her ikisi icin de iyi geliyor, zaten biliyorsun kırıklar sacı kıtır kıtır yapıyor yanıklı gibi..
Bak canım bahsettiğim bu, ben 4 çeşit sıvı sac kremini de kullandım, tek gecerim acık ara farkla.. Marketine göre 6 ile 12 lira arasında değişiyor, ben en son bir süpermarketten 9 tl ye aldım..
Eki Görüntüle 301082 Eki Görüntüle 301083
Benim kullandığım bu ikisi.. Büyükçe bir süper ya da hipermarkette sac kremini sampuan ve bakım yağları bölümünde, bebek yağını da bebek mendilleri, şampuanlarına ait bölümde rahatlıkla bulabilirsin.. Bebek yağının da fiyatı marketine göre 8-11 tl arasında..
Bazı kozmetik dükkanları marketlerden daha uygun olabilir..
slmm rapunzelleriimuzun suredır baş agrımdan dolayı yapamıyorum sinamekimi ama cooooook fazla özlediim , kokusunu bilee ocak 15te basladım sinameki serüvenime.. Bu ilk başladıgımdaki fotoraf, kür boyunca saclarımı baya bi kestim, suanda bu fotodaki uçtaki sarılar artık yoklar
Eki Görüntüle 301183
Buda bugunden suanda ucta gorulen sarımsılar, ilk başladıgım zaman dipteki balkumral olan kısımsinameki baya bi akıtmış
Eki Görüntüle 301189
Eskiden bel boşluğuma gelsın yeter dıyodum ama yetmıyomuşşimdi hedefim hepsinin aynı boy olarak bel gamzeme kadar gelmeleriiii, yenı yılda başlıcaam gene sınamekimee
slmm rapunzelleriimuzun suredır baş agrımdan dolayı yapamıyorum sinamekimi ama cooooook fazla özlediim , kokusunu bilee ocak 15te basladım sinameki serüvenime.. Bu ilk başladıgımdaki fotoraf, kür boyunca saclarımı baya bi kestim, suanda bu fotodaki uçtaki sarılar artık yoklar
Eki Görüntüle 301183
Buda bugunden suanda ucta gorulen sarımsılar, ilk başladıgım zaman dipteki balkumral olan kısımsinameki baya bi akıtmış
Eki Görüntüle 301189
Eskiden bel boşluğuma gelsın yeter dıyodum ama yetmıyomuşşimdi hedefim hepsinin aynı boy olarak bel gamzeme kadar gelmeleriiii, yenı yılda başlıcaam gene sınamekimee
oy maşallah maşallahhhhh
bu saçların nekadar zamanda oldu canım saçlarını sinameki döktümü saç boyanı akıttımı bide bemiks bulamazsak dieride böyle uzamasını sağlarmı