Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu akşam 2. bakımı yapıcam kontes sonuç alayım dile benden ne dilersen yavrum
2. bakımda pek bi şey olmayabilir ama :26:
Kızlar kuaförden saç uzatan formül başlığının altına da paylastım bunu, burda da paylasayım istiyorum, bu benim 1 aylık bakım kürümün sonucu.. Az bucuk bişyler görünüyor sanırım, daha 4 haftam ve 2 haftalık bir ara verme sürem olacak..
19 Aralıkta tüm kürlerim ve Ocak 2'de de ara verme sürem bitmiş olacak, o zaman daha düzgün resim ceker koyarım, simdilik kötü cekimler ve ev halim icin kusura bakmayın..
4 haftalık kür sonucu , kırmızı bandanalı resmimdeki sac ölcüm 37 cm. Mavi bodyli resmimdeki son halim 41 cm.
3-4 cm bile olsa benim aylarca demir eksikliği yüzünden bir-iki cm uzayamayan, bol boyanan sacımın mucizesi..
canım ya ben bişy sorcam sinemaki saç rengini değiştiriyormu bu benm için çokk önemli.
kızlaaaar bemiks bulamazsak ne aalım . bide uygulamaya başka başka şeyler yazmışlar. bi yerde haftada 3 kez yarım saat yazılmış. burda haftada 1 3 4 saat yazılmış anlamadım ((
konuyu açan kuaför arkadaş yarım saat bekletilecek demişti..bemix eczanelerde bulunuyo ya bulamasam ben bulamazdım heralde..ama bemix yoksa bephantene ampul olur..
e ben bi istekler listesi hazırlayayım badem2. bakımda çok fazal bişey beklemiyorum canım durmak yok yola devam
bi kaç dakikayı geçmesin canımya benim anlamadığım bşey var :S bu sarımsaklı şampuan ne kadar kalıyo kafamzda ??????????
Kızlar kuaförden saç uzatan formül başlığının altına da paylastım bunu, burda da paylasayım istiyorum, bu benim 1 aylık bakım kürümün sonucu.. Az bucuk bişyler görünüyor sanırım, daha 4 haftam ve 2 haftalık bir ara verme sürem olacak..
19 Aralıkta tüm kürlerim ve Ocak 2'de de ara verme sürem bitmiş olacak, o zaman daha düzgün resim ceker koyarım, simdilik kötü cekimler ve ev halim icin kusura bakmayın..
4 haftalık kür sonucu , kırmızı bandanalı resmimdeki sac ölcüm 37 cm. Mavi bodyli resmimdeki son halim 41 cm.
3-4 cm bile olsa benim aylarca demir eksikliği yüzünden bir-iki cm uzayamayan, bol boyanan sacımın mucizesi..
ÖNCE:
Eki Görüntüle 294218
SONRA:
Eki Görüntüle 294219
Teşekkür ederim kontescimm.. Kelkalmadan şu kürü bitirsem cok iyi olcak, asırı sac dökülmem var su aralar sanırım genel sorun, umuyorum yanigeneldir, avuc avuc gelio elime.. :18:
kızlaaaar saçlarımı çok mu döküyo yaaa bu konuda yardımcı olun (