Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar merhaba aranizda yeni sayilirim,foruma uyeydim ama bisiler yazmak nasip olmadi.

benim saclarim defalarca yandi rofle tutkum yuzunden. en son mar ayi civarinda izmir carrefour daki mustafa kemal kuaforde muzaffer isimli arkadas duz boyayla cayir cayir yakti saclarimi. inat ettim kesirmedim taki gecen haftaya kadar. cunku lastik gibi oldu uclar,ne yapsam olmadı ve suan kulak hizasinda olacak sekilde kestirdim guzelim saclarimi.:KK5:

burada sinameki formulunu paylasmissiniz bu gerceklesirde benim saclarim uzarsa baska ne isterim..

su bilgiyi vermek istedim sizlere; simdilik sarimsak sampuani ve sinamekiyi aldim fakat eczanelerde bemiks bulamadim,zaten bu aralar sacimi da boyiycam tekrar,boyadiktan sonra uygulamayi dusunuyorumbu sinameki formulunu. bu arada DAX super gro aldim,bunu da forumdan okudum cok yaglandiriyor diyenler vardi ben bolca surup 1saate yakin beklememe ragmen hic yaglanma yapmadi,once head and shoulders la yikadim,sonra sarimsakli sampuanla. saclarimi cok yumusatti,uclardaki kalan yaniklara bile ii geldi diyebilirim.

umarim hepimizin en kisa surede upuzun saclari olur:18:

Kızlar kuaförden saç uzatan formül başlığının altına da paylastım bunu, burda da paylasayım istiyorum, bu benim 1 aylık bakım kürümün sonucu.. Az bucuk bişyler görünüyor sanırım, daha 4 haftam ve 2 haftalık bir ara verme sürem olacak..

19 Aralıkta tüm kürlerim ve Ocak 2'de de ara verme sürem bitmiş olacak, o zaman daha düzgün resim ceker koyarım, simdilik kötü cekimler ve ev halim icin kusura bakmayın.. :KK30:

4 haftalık kür sonucu , kırmızı bandanalı resmimdeki sac ölcüm 37 cm. Mavi bodyli resmimdeki son halim 41 cm. :KK16:

3-4 cm bile olsa benim aylarca demir eksikliği yüzünden bir-iki cm uzayamayan, bol boyanan sacımın mucizesi.. :KK16: :nazar:

ÖNCE:

Eki Görüntüle 294218

SONRA:

Eki Görüntüle 294219

vallaha çok güzel uzamış gerçektende haftada 1 cm uzatıyor bu kür harika

kızlaaaar bemiks bulamazsak ne aalım . bide uygulamaya başka başka şeyler yazmışlar. bi yerde haftada 3 kez yarım saat yazılmış. burda haftada 1 3 4 saat yazılmış anlamadım :KK43:((

Kızlar kuaförden saç uzatan formül başlığının altına da paylastım bunu, burda da paylasayım istiyorum, bu benim 1 aylık bakım kürümün sonucu.. Az bucuk bişyler görünüyor sanırım, daha 4 haftam ve 2 haftalık bir ara verme sürem olacak..

19 Aralıkta tüm kürlerim ve Ocak 2'de de ara verme sürem bitmiş olacak, o zaman daha düzgün resim ceker koyarım, simdilik kötü cekimler ve ev halim icin kusura bakmayın.. :KK30:

4 haftalık kür sonucu , kırmızı bandanalı resmimdeki sac ölcüm 37 cm. Mavi bodyli resmimdeki son halim 41 cm. :KK16:

3-4 cm bile olsa benim aylarca demir eksikliği yüzünden bir-iki cm uzayamayan, bol boyanan sacımın mucizesi..

canım ya ben bişy sorcam sinemaki saç rengini değiştiriyormu bu benm için çokk önemli.

kızlaaaar bemiks bulamazsak ne aalım . bide uygulamaya başka başka şeyler yazmışlar. bi yerde haftada 3 kez yarım saat yazılmış. burda haftada 1 3 4 saat yazılmış anlamadım :KK43:((

konuyu açan kuaför arkadaş yarım saat bekletilecek demişti..bemix eczanelerde bulunuyo ya bulamasam ben bulamazdım heralde..ama bemix yoksa bephantene ampul olur..

2. bakımda çok fazal bişey beklemiyorum canım durmak yok yola devam :KK16:
e ben bi istekler listesi hazırlayayım badem:KK6::KK9:
ya benim anlamadığım bşey var :S bu sarımsaklı şampuan ne kadar kalıyo kafamzda ??????????
bi kaç dakikayı geçmesin canım

3-4 cm bile olsa benim aylarca demir eksikliği yüzünden bir-iki cm uzayamayan, bol boyanan sacımın mucizesi.. :KK16: :nazar:

ÖNCE:

Eki Görüntüle 294218

SONRA:

Eki Görüntüle 294219

çok sevindimmm:KK52:

kızlar sonunda bende sinamekili küre başlıyorum yarın
bugün saçlarımın kırıklarını kestirdim,zaten sarımsaklı şampuanı kullanıyorum inşallah bende de işe yarar

Teşekkür ederim kontescimm..:KK16: Kelkalmadan şu kürü bitirsem cok iyi olcak, asırı sac dökülmem var su aralar sanırım genel sorun, umuyorum yanigeneldir, avuc avuc gelio elime.. :18:

Teşekkür ederim kontescimm..:KK16: Kelkalmadan şu kürü bitirsem cok iyi olcak, asırı sac dökülmem var su aralar sanırım genel sorun, umuyorum yanigeneldir, avuc avuc gelio elime.. :18:

yaa saç dökülmesi olayıda korkuttu beni benm saçlarım zaten çok ince sizce kullanmamalımıyım :KK43: bide bi arkadaş bemiks yerine başka ampül sanırım ismi bedepenthe gii bişeydi onlar uzama elde dememiş dedi bu doğrumu bemiks bulamazsak ne olcaaak :KK43:

kızlaaaar saçlarımı çok mu döküyo yaaa bu konuda yardımcı olun :KK43:(

Canım su ara sanırım herkesin yoğun dökülme olayı var, :KK31:

Belki dönemsel bir sürectir, ama ben keratin bakımlı brezilya fönü yaptırdım ve 3 kat sıvılastırılmıs keratinli sampuan kullanıyodum sacım kıvırcıkken yatıssın diye, asırı keratin yüklemesini sacım kaldırmamıs olabilir..

Bu bakımı da yapıodum, üstüne bi de dax supergroyu kullanıodum haftada bir, gercekten yorgunluktan artık iflas etmiş olabilir saclarım.. :KK43:

Onun yerine yine bitanecik sampuanıma döndüm ve daha tek kullanısımda günde 3oo tele cıkan sac dökülmemi 25 tele indirdi.. :KK16:

Sarımsaklı sampuan yapmıorum ben..

Diğer tüm bakımları da kestim sadece bemix bakımımı yapıcam anladım ki ne kadar yüklenirsen saca uzasın diye o kadar cabuk zararını görüyorsun, nefes aldırmak lazım saclara, bemixten baska bakım yapma , bemix ilk iki kürde falan incelen, kökü zaten zayıf olan yarı sağlıksız saclarını atıcak, ilk iki dökülmendeki saclardan korkma, sonra zaten üstüne dökülmeleri engelliyo, ben gecen sene 2-3 kez yapmıstım bu bakımı ilk seferde döktü sacı banyo sonrası, sonra cektiğim halde bile iki - üc telden fazlası gelmedi elime..

Gecen seneki bakımımı ben bemix bulamadığımdan bephantene le yapıodum , elde ediosun sonuc ama bemix gibi kesinlikle değil, ben gecen sene hatta ise yaramıo diye bırakmıstım iki haftadan sonra, o bıraktığım 3. haftada saclarım bir cm uzadı, yani 3 haftada 1 cm uzar..

Zaten metabolizmana da bağlı bi durum mesela demir eksikliğin yoksa, kan hücrelerin sağlıklıysa, su tutuyorsa, C vitaminini meyveden, koyu yesil yapraklı sebzelerden alıp, kırmızı et, yumurta, ceviz tüketiyorsan uzatmana bepanthene ' ine cok yardımcı olur, belki iki haftada 1 cm uzatırsın..

Hic ise yaramadı diye düsünme, bephantene uzatmanda ise yaramıyosa bile icinde badem yağı var, bakım yapmıs olursun, 4 haftalık kullanımını denemelik olarak yap, eğer 4 hafta sonra memnunsan kürden 8 haftana tamamlayıp ilk turunu bitirmiş olursun, eğer sorun yasarsan ya da ise yaramadı dersen bir hafta dinlendir bi daha bak, baktın yine hosuna gitmedi kesersin.. :KK34:

Ya da daha sonra baska sehirlerden olan ve yanına ne bileyim tatilde filan gelecek olan arkadaslarına, akrabana söylersin 2 kutu sana bemix alır, icinden 5 tane cıkıyo, 1o tane bemixin olur zaten kutusu 4 lira mı ne.. 2 tanesini sampuanına kırarsın, kalan 8 tane ile de 1 tur kür uygularsın 8 haftalık, bir de bemixle elde ettiğin sonuca bakarsın..

Sen yeter ki olumlu düsün.. :KK16:

Saclarim Brezilya fönünün bile tamir edemeyecegi sekilde yandigi icin kestirmek zorunda kaldim. Hala yanik kisimlar var. Bir an önce uzatip eski haline gelsin istiyorum. Ayrica boyali ve yanik kisimlardan kurtulmak istiyorum.
Su an saclarim böyle:

Eki Görüntüle 297500

Benim istedigim fotograftaki eski saclarima kavusmak:

attachment.php

Bugün 3. kürümü uyguladim. Ben kürün sahibi Japongülü'nün yaptigi gibi 3 ay kullanip 1 ay ara verecegim, bakalim bu sekilde etkisi nasil olacak. Her sekilde denedim bu kürü bir de bu sekilde deneyeyim. Bu kür benim saclarimi ara verdigimde degil uygulama süresince uzatti o yüzden bu sekilde uygulamanin mantikli olduguna karar verdim.
Hadi bakalim benim saclarimin uzama sürecini birlikte takip edecegiz. SIk sIk bilgilendiririm sizleri buradan... :KK54:

X