kızlaaaar saçlarımı çok mu döküyo yaaa bu konuda yardımcı olun
(
Canım su ara sanırım herkesin yoğun dökülme olayı var,
Belki dönemsel bir sürectir, ama ben keratin bakımlı brezilya fönü yaptırdım ve 3 kat sıvılastırılmıs keratinli sampuan kullanıyodum sacım kıvırcıkken yatıssın diye, asırı keratin yüklemesini sacım kaldırmamıs olabilir..
Bu bakımı da yapıodum, üstüne bi de dax supergroyu kullanıodum haftada bir, gercekten yorgunluktan artık iflas etmiş olabilir saclarım..
Onun yerine yine bitanecik sampuanıma döndüm ve daha tek kullanısımda günde 3oo tele cıkan sac dökülmemi 25 tele indirdi..
Sarımsaklı sampuan yapmıorum ben..
Diğer tüm bakımları da kestim sadece bemix bakımımı yapıcam anladım ki ne kadar yüklenirsen saca uzasın diye o kadar cabuk zararını görüyorsun, nefes aldırmak lazım saclara, bemixten baska bakım yapma , bemix ilk iki kürde falan incelen, kökü zaten zayıf olan yarı sağlıksız saclarını atıcak, ilk iki dökülmendeki saclardan korkma, sonra zaten üstüne dökülmeleri engelliyo, ben gecen sene 2-3 kez yapmıstım bu bakımı ilk seferde döktü sacı banyo sonrası, sonra cektiğim halde bile iki - üc telden fazlası gelmedi elime..
Gecen seneki bakımımı ben bemix bulamadığımdan bephantene le yapıodum , elde ediosun sonuc ama bemix gibi kesinlikle değil, ben gecen sene hatta ise yaramıo diye bırakmıstım iki haftadan sonra, o bıraktığım 3. haftada saclarım bir cm uzadı, yani 3 haftada 1 cm uzar..
Zaten metabolizmana da bağlı bi durum mesela demir eksikliğin yoksa, kan hücrelerin sağlıklıysa, su tutuyorsa, C vitaminini meyveden, koyu yesil yapraklı sebzelerden alıp, kırmızı et, yumurta, ceviz tüketiyorsan uzatmana bepanthene ' ine cok yardımcı olur, belki iki haftada 1 cm uzatırsın..
Hic ise yaramadı diye düsünme, bephantene uzatmanda ise yaramıyosa bile icinde badem yağı var, bakım yapmıs olursun, 4 haftalık kullanımını denemelik olarak yap, eğer 4 hafta sonra memnunsan kürden 8 haftana tamamlayıp ilk turunu bitirmiş olursun, eğer sorun yasarsan ya da ise yaramadı dersen bir hafta dinlendir bi daha bak, baktın yine hosuna gitmedi kesersin..
Ya da daha sonra baska sehirlerden olan ve yanına ne bileyim tatilde filan gelecek olan arkadaslarına, akrabana söylersin 2 kutu sana bemix alır, icinden 5 tane cıkıyo, 1o tane bemixin olur zaten kutusu 4 lira mı ne.. 2 tanesini sampuanına kırarsın, kalan 8 tane ile de 1 tur kür uygularsın 8 haftalık, bir de bemixle elde ettiğin sonuca bakarsın..
Sen yeter ki olumlu düsün..