Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes mşlh ben bu kadar uzun saçı rüyamda bile göremiyorum ilk tur bitti ikinci tura başlıcam beni gördüklerinde aa ne kadan uzamış saçların desinler istiyorum kimseyi şaşırtamadım hala normal seyrinde uzamaya devam ediyor ayda 2,5 cm uzuyordu kış geldi 1,5 cm anca uzuyor ayda :KK43:

öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim benimde saçlarım çok cansız , seyrek :KK43: denemediğim kalmadı desem yeridir birde bunu deneyeyim umarım işe yarar

Bu cumartesi 2.kürümü yapıyorum.
Hadi hayırlısı bakalım. :KK52:
Bu arada Kontess'im saçlarına 41 kere maşallah ya, aman aman nazar değmesin!:nazar:

ah kontesim buraya bakmaz olurmuyum şimdi senin ellerine teslime ediyorum kendimi beni baştan yaratıp uzat su saçlarımı :KK9:
haftada 1 cm ayda 4 cm yılda ooooo valla süper olur

kızlar bende bu kürü yaptım vede düzenli yaptım hiç bi işe yaramadı...bende bıraktım yaklaşık 2 ay yaptım, yok be genetikle alakalı...

Evet kızlaar.. dün yine yaptım bakımımı , 3. etti kendileri, bugün yine saç diplerim kırt kırt kaşınıyor, uzuyor, yaşasınn..
:KK52:
Bir de beş gün-1 hafta kadar önce sacımı boyadım dipleri cıksın da anlasılsın diye..

Bu arada bir arkadaşımız baş ağrısı yapan oldu mu demiş, :KK53:

canım, bende de yaptı baş ağrısı yıkadıktan sonraki bir saat, doktora gittim saç dipleri kontrol ettirdim bir sakatlık cıkmasın basımıza diye, yok bir sey gayet sağlıklı görünüyor dedi, "ah bir de uzasa.." dedim icimden,
yalnız dedi saçların cok kırık, bakım yağı kullan, dıştan cözüm olmazsa vitamin yazarız, anlaşılan yine sarı glissime dönücem :KK37:

Yalnız başı ağrayan arkadaslara tavsiyem saatlerce bekletmeyin, tarifin sahibi kuaför arkadasımız japon gülü yarım saat demiş, ben 3-4 saat bekletiyordum forumun coğunluğu öyle yaptığı icin, baş ağrım oluyordu ancak dün yaptığımda 4o dk. beklettim ve hic ağrım olmadı..Belki 4 saat kadar bekletmek daha yararlıdır, bilemem ama benim düsüncem %100 bakım yapıp da bana migren vericekse, %5o bakım yapsın, sorun cıkmasın..:KK34:

Ama doktor olayı cok komikti, giderken acaba bitlendim mi'den tut, alerji mi yaptı yoksa ya sinameki falan diye binbir paranoyayla birlikte gittim.. :KK9:

Günlük gibi tutuyorum vallahi tarihlerimi ve cm uzunluğunu saçımın..

Ayyyy, hemen 5 bakım daha gecsin de 2 hafta aramda ben de özlüyeyim, ben de bekleyeyim uzasınlar diye.. :26:

Son bakım günüm 19 Aralık 2o11 pazartesi, ondan sonra Ocak 2 pazartesine dek dinlenme süreci olucak, ben de yılbaşından sonraki gece buraya önce-sonra fotoğraflarımı koyucam, inşallah güzel bir fark olurda hepimize artı bir moral olur..

way beeeee kontesimiiz maşallaahhh :nazar::nazar:
darısı başımıza :26:

maşallah kontesim yaa :nazar::nazar::nazar::nazar: ah ah çıtçıtla bile böle durmuyo benm uyuz saçlarım :KK43: :KK43: gebermek istyrmm

Cevap vermemişsin ama ? :/

sağolun kızlarrrrEn Büyük TÜRKİYE
ne dmeek kız gebermek filan, döverim:KK20::KK19:

love cevap vermedim evet çünkü sorunun cevabı ilk sayfadaki ilk mesajın ilk cümlesinde.

kırık konusunda bi şey diyemiyorum.kırıklı saç daha az uzuyor diye bi şey yok.
ha kestirmezsen ne olur, uzun ama uçları yıpranık bir saçın olur.

Son düzenleme:
sağolun kızlarrrrEn Büyük TÜRKİYE
ne dmeek kız gebermek filan, döverim:KK20::KK19:

love cevap vermedim evet çünkü sorunun cevabı ilk sayfadaki ilk mesajın ilk cümlesinde.

kırık konusunda bi şey diyemiyorum.kırıklı saç daha az uzuyor diye bi şey yok.
ha kestirmezsen ne olur, uzun ama uçları yıpranık bir saçın olur.

(eğer bu kırık saç yorumun bana yönelikse diye alıntıladım)

yok canım zaten kırıkla ilgili uzamıyor diye bir şey yazmadım, doktora ben kasıntıyla ilgili gitmiştim, doktor fark edip kendisi söyledi zaten kırıkların var diye, kırıklar kopmalara neden olur en fazla uzamasıyla bir alaka yok cünkü sac kökten uzuyor bilindiği gibi, uçlarına sıcak zeytinyağı ve gliserin sürer hallederim ben bir şekilde o kırıkları, kaşıntılara bakılırsa gayet iyi gidiyor şimdilik kürüm.. :KK51: :nazar:

(eğer bu kırık saç yorumun bana yönelikse diye alıntıladım)

yok canım zaten kırıkla ilgili uzamıyor diye bir şey yazmadım, doktora ben kasıntıyla ilgili gitmiştim, doktor fark edip kendisi söyledi zaten kırıkların var diye, kırıklar kopmalara neden olur en fazla uzamasıyla bir alaka yok cünkü sac kökten uzuyor bilindiği gibi, uçlarına sıcak zeytinyağı ve gliserin sürer hallederim ben bir şekilde o kırıkları, kaşıntılara bakılırsa gayet iyi gidiyor şimdilik kürüm.. :KK51: :nazar:

yoo sana demedim ki ben :26:

hatlar karıstı, :KK9:

ben de bir üst yorumumda kırık falan demiştim sen de editleyip kırıkları eklediğinden acaba dedim yeni gördü de mi yazdı ..

Son düzenleme:
sevgili arkadaslar

ben sadece sarmisakli sampuani kullaniyorum ve sac diplerim kasinmaya basladi anlami nedir :) iyi biseymi kotu biseymi :) ama ben iyi oldugunu dusunuyorum

bende kürü uyguladım 3 ay oldu şimdi uygulayamıyorum ama ağustos ayında saçlarımı kesip başladım o zaman saçlarım omuzlarımdaydı şimdi ise belimşn ortalarına kadar geldi tabi her ay düzenli olarak saçlarımı kestim istediğim boyda değil ama iyiki başlamışım çok memnunum
saçlarının uzamasını isteyen herkes kullansın yan etkisinide görmedim kokusu dışında:KK9::KK9::KK9::KK9: :KK54:

X