- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
sağolun kızlarrr
darısı başınızaaaaaaaa
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun kızlarrr
darısı başınızaaaaaaaa
Buı sinemaki tarifini denemeden önce saçlarımızın kırıklarını aldırmamıza gerek var mı acaba ? :)
Ve sen ne kadar kullandın bunu ? Saçın ne kadar zamanda bukadar oldu yani ? :)
way beeeee kontesimiiz maşallaahhh
darısı başımıza :26:
maşallah kontesim yaa ah ah çıtçıtla bile böle durmuyo benm uyuz saçlarım gebermek istyrmm
Cevap vermemişsin ama ? :/
sağolun kızlarrrr
ne dmeek kız gebermek filan, döverim
love cevap vermedim evet çünkü sorunun cevabı ilk sayfadaki ilk mesajın ilk cümlesinde.
kırık konusunda bi şey diyemiyorum.kırıklı saç daha az uzuyor diye bi şey yok.
ha kestirmezsen ne olur, uzun ama uçları yıpranık bir saçın olur.
(eğer bu kırık saç yorumun bana yönelikse diye alıntıladım)
yok canım zaten kırıkla ilgili uzamıyor diye bir şey yazmadım, doktora ben kasıntıyla ilgili gitmiştim, doktor fark edip kendisi söyledi zaten kırıkların var diye, kırıklar kopmalara neden olur en fazla uzamasıyla bir alaka yok cünkü sac kökten uzuyor bilindiği gibi, uçlarına sıcak zeytinyağı ve gliserin sürer hallederim ben bir şekilde o kırıkları, kaşıntılara bakılırsa gayet iyi gidiyor şimdilik kürüm..
hatlar karıstı,
ben de bir üst yorumumda kırık falan demiştim sen de editleyip kırıkları eklediğinden acaba dedim yeni gördü de mi yazdı ..
sevgili arkadaslar
ben sadece sarmisakli sampuani kullaniyorum ve sac diplerim kasinmaya basladi anlami nedir :) iyi biseymi kotu biseymi :) ama ben iyi oldugunu dusunuyorum
normal bir şey
güzel bir şey
endişelenme