- 4 Kasım 2011
- 1.236
- 9
ha demek albüm var bende bunu istiyordum işte..kontes benide arkadaşın olarak eklersen çok sevinicem.motive olmaya ihtiyacım var güzelim.delikafadulden
mrb canım ya bu yorumları okuyunca bende şiddetle bunu denemeye karar verdim ama çekincelerim var nasıl uyguluosun tam olarak bide nezman kesmeliyiz uygulamayı. bnmde saçlarımda kırık var zor uzuyo bunu denemek istiorum lütfen yardımcı oluuuuun cidden etkili olurmu bemiksin kokusu kötü die duymuştum öle bişey varmı
ilk sayfada her şey yazıyor canım
daha nasıl yardımcı olunabilir bilemiyorum
canım ilk sayfadakileri dikkatlice okudum aklıma bikaç şey takıldı birincisi 4 5 saat demişssin bu soğukta okadar saat yaş nasıl bekletcezikincisi sinemaki saçta boya varsa rengi değişebilir demişssin benm saçlarım normalde siyah ama şuan boyayla kumral saçlarım tekrar koyumu olur üçüncüde mesela istediğimiz uzunluğa kavuştk hemen kesmemiz doğru olurmu
benim anlamadığım birşey var sinamekiyi kaynattıktan sonra suyunun süzülmesi mi gerekiyor?süzülmüş suyun içinemi bemiksle badem yağı karıştırılıyor?
makine ile kurutabilir,sonrasında da sarabilirsin başını
saç rengin ne hale döner bilmiyorum ama %90 değişir
ben istediğim uzunluğa gelince kestim,bi zararını görmedim
ya bu saç rengi olayı ben korkuttu koyulaşır die korktmbize gereken süzdükten sonra suyumu yani katıyı atıyormuyz kurutursam etkisi gitmezmi tamamenmi kurtcam bide bemiksin kokusu çok kötü deniyo doğrumu
sinameki kürüne bimeks yerine bepantene koysak olur mu acaba???? bimeks çok kötü kokuyomuş..
olmaz, bepanthene ile yapan arkadaşlar tam olarak sonuç alamadılar..
ben de evigenle yapmıştım ilk kürümün yarısını,ikincide aldığım sonucu alamadım gibi hissediyorum....
kokuya saç spreyleri, bakım fısfıslarıyla, saç kremiyle çözüm bulabilirsiniz...
ya bu saç rengi olayı ben korkuttu koyulaşır die korktmbize gereken süzdükten sonra suyumu yani katıyı atıyormuyz kurutursam etkisi gitmezmi tamamenmi kurtcam bide bemiksin kokusu çok kötü deniyo doğrumu
maşallahh kontesiiiimmmmm
uff maşallah kontescan nazar değmesinn