Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ha demek albüm var bende bunu istiyordum işte..kontes benide arkadaşın olarak eklersen çok sevinicem.motive olmaya ihtiyacım var güzelim.delikafadulden

selam kızlar valla yerde araken gokte buldum desem yerıdır brnımde kullandıgım bazı kurler var ama sızınkı dıkkatımı cektı kontes arkadasım benı eklersen sevınırm tesekkrler

ilk sayfada her şey yazıyor canım
daha nasıl yardımcı olunabilir bilemiyorum

mrblar

ben su gliserinli karisima bi kapak gliserin + 1 kapakta badem yagi kattim bebeyag almadim bisey olmaz demi :)

benim anlamadığım birşey var sinamekiyi kaynattıktan sonra suyunun süzülmesi mi gerekiyor?süzülmüş suyun içinemi bemiksle badem yağı karıştırılıyor?

ilk sayfada her şey yazıyor canım
daha nasıl yardımcı olunabilir bilemiyorum

canım ilk sayfadakileri dikkatlice okudum aklıma bikaç şey takıldı birincisi 4 5 saat demişssin bu soğukta okadar saat yaş nasıl bekletcez ikincisi sinemaki saçta boya varsa rengi değişebilir demişssin benm saçlarım normalde siyah ama şuan boyayla kumral saçlarım tekrar koyumu olur üçüncüde mesela istediğimiz uzunluğa kavuştk hemen kesmemiz doğru olurmu

makine ile kurutabilir,sonrasında da sarabilirsin başını
saç rengin ne hale döner bilmiyorum ama %90 değişir
ben istediğim uzunluğa gelince kestim,bi zararını görmedim

makine ile kurutabilir,sonrasında da sarabilirsin başını
saç rengin ne hale döner bilmiyorum ama %90 değişir
ben istediğim uzunluğa gelince kestim,bi zararını görmedim

ya bu saç rengi olayı ben korkuttu koyulaşır die korktm bize gereken süzdükten sonra suyumu yani katıyı atıyormuyz kurutursam etkisi gitmezmi tamamenmi kurtcam bide bemiksin kokusu çok kötü deniyo doğrumu

ya bu saç rengi olayı ben korkuttu koyulaşır die korktm bize gereken süzdükten sonra suyumu yani katıyı atıyormuyz kurutursam etkisi gitmezmi tamamenmi kurtcam bide bemiksin kokusu çok kötü deniyo doğrumu

ilk sorunun cevabı 2-3 ileti geride.
diğer sorunun cevabı da senin bünyende,koku duyarlılığını ve zevkini bilemiyorum çünkü.

kurutursan etkisi gitmez.keramet suda değil

sinameki kürüne bimeks yerine bepantene koysak olur mu acaba???? bimeks çok kötü kokuyomuş..

olmaz, bepanthene ile yapan arkadaşlar tam olarak sonuç alamadılar..
ben de evigenle yapmıştım ilk kürümün yarısını,ikincide aldığım sonucu alamadım gibi hissediyorum....
kokuya saç spreyleri, bakım fısfıslarıyla, saç kremiyle çözüm bulabilirsiniz...

bu koku olayını ilk başlarda bende çok yaşadım ama o yanlış uygulamadan kaynaklanıyor, bütün saçına uygularsan koku gerçekden gitmiyor ama olay saç diplerine uygulamakda diplerdeki koku çabuk gidiyor ama saç uçlarınada uygularsan (ki bu gereksiz bizim için önemli olan saç diplerine sürmek) koku 2 gün gitmiyor. Sadece diplerine uygula kürü. o zaman kokmadığını anlıyacaksın

Buı sinemaki tarifini denemeden önce saçlarımızın kırıklarını aldırmamıza gerek var mı acaba ? :)
Ve sen ne kadar kullandın bunu ? Saçın ne kadar zamanda bukadar oldu yani ? :)

Son düzenleme:
arkadaslar ben 5 haftadır yapıyorum birkeresinde sacıma kına yakıyorum ayda bir onun içine karıstırıp yaptım en son yaptıgım kürde de içine yılan yagı koydum oda sacı uzatıyormus aktar öyle dedi badem yagı alırken faydası olur diye aldım ne diyorsnuz faydası olur mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…