Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben o arada 3 kere filan kesim yaptırdım canım.
bunun 2 katı kadar uzamış olurdu hiç elletmeseydim

kontescim maşallah saçlarına süper görünüyor
sarımsak saçlarında gürleşme yaptımı canım kokusuna katlanmaya değermi acaba?

ben o arada 3 kere filan kesim yaptırdım canım.
bunun 2 katı kadar uzamış olurdu hiç elletmeseydim

Canım yaa olsun buna da şükür maşallah bakar mısın beline kadar iniyo saclar,

benim hala koyduğun ilk resim gibi omuzdan az aşağıda.. :44: umarım bir sene sonra benim de bööyle belime kadar gelen saclarımın resmini cekip de buraya kostururum

ama yapan kızlar hic resim koymuyo sanırım, bence hep beraber paylasalım ki resimler moral olsun, göz gördükce daha çok gaza gelio insan, hadi bakalım en azından yaza kadar söyle savurarak gezeceğimiz saclarımız olsun insallaahhh ..

Kontescim öncelikle bende bayıldım şaçlarına :) bende bi 4-5 ay sinemaki yaptım sonra bıraktım nednse. şimdi ben saç tipimin ne olduğunu bile anlamıyorum :) bu gliss'in en son çıkan cok yıpranmış saçlar olan seriyi kullandım. ilk 2 sefer iyi geldi ama sonra daha duştan çıkınca yağlı durmaya başladı ki o kadar arındırdım. :s şimdi gliss'in pembe olan serisine geçtim mat ve cansız saçlar için olanına. oda çok kurutuyo anlamadım ben bu işi. kaç tane şampuan denedim bu güne kadar. elma sirkesi falan dediler ama ne işe yaradığını anlamadım. bal katayım şampuana dedim yağlandırır dediler. kullanıpta etkisini görenler varsa bilgi verirse sevinirim, neyin neye yaradığını karıştırdım :s

canım benımde cok garip bi şekilde saçım yağlanmaya başladı head shoulders yuzunden, önlerım degıl kafamın tam tepesı yaglanıyo ve dustan cıkar cıkmaz oyleee en iyi şampuan su ana kadar kullandıgım elseve bidaha değiştirmem artık

Canım her foto cektıgımde yukledım ben, oncekı sayfalarda var

off minnaksultan çıldırçam valla peki bu bal ve elma sirkesi hakkında bilgin var mı?

valla canım sirkeyi sinamekinin kokusunu arındırsın dıye kullananlar vardı durulama suyuna katıyolardı hiç denemedim, balda yumuşatıyo diyolar, elseve'in arısütlü şampuanı çok güzeldi yaa ona dönücem ben tekrardan hem saçlarım yumuşacık oluyodu hemde boyle yaglanma derdım hiç olmuyodu hiç yıkanmamıs gıbıyım

aynen bide bnm önceden böyle sorunum yoktu yeni yeni ortaya çıktı bal bizim şaçımızı yağlandırabilir o zmn. hele düzleştirici değdiği zaman anında ağırlaşıyor

Kaynak olsa bile en kisa saci omuzunun altinda bitiyor yinede uzun bence ...

Benimde saclar kisacik kaldi bi türlü uzamiyor ne ampül bulabiliyorum ne keratin

bal peteğim bu kullandığın hangisi diye soracaktım ama sen yazmışsın zaten arısütlü diye.. ya benim yeni bi şampuana ihtiyacım var,1-2 haftaya biter şampuu, garnier kullanıyodum ama bulamadım burda. depoladıklarım da bitti, hatta ablama denesin diye aldığım ama onun şampuanını değiştirmek istemediğinden kullanmadığını kullanıyorum şu an ve bitmek üzere... şu arısütlüyü denesem mi ki :26: bi de elseve pembeyi tavsiye etmişti biri ama kimdi unuttumm:26:

inanır mısın hiç anlamam kaynak mı postiş mi
ama sanmıyorum ki kendi saçı olsun,ünlüler genelde bu yöntemlere başvuruyorlar malum...

uçları fazla dolgun bide dalgalı düz hali çok daha uzundurki gerçek saç olsa yani kendi doğal saçı uçlar ince olurdu üstlere göre keratin kaynak bu..dediğin gibi zaten kaynaksız ünlü bulmak zor haklılarda hep bakımlı durmak mecburiyetndeler..bnmde saçm yıllardır hep kısa bi uzamadı gtti çk param olsaydı keratin kaynak yaptrrdm kesin :)))

ben uzun süre elidorun pembe şampuanını kullandım balım arısütünün kremini kullanıyodum, sona bı ara dedım ya tükürük gibi kokuyo sanki diye o sırada arısütünün şampuanını kullandım cok memnun kaldım ondan. Bulamayınca bide çok övdüler bu head'i ya ınanılmaz bı yaglanma seklı tepem yağlanıyo sadecee ablamında aynı sekılde. Bayramda hergun yıkayıp sekıl vermek zorunda kaldım bıde o sekılde guzelce bı yıpratttımmm

kızlar bu gliserin bakımını her gece yapan var mı? aralıksız 1-2 ay boyunca falan. Bide sıkıp yatınca saçta yağlanma yapmaz mı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…