bu biraz cinsel reklam gibi olmuş:
haftada 1 cm uzatmak ister misiniz?
Siz öyle algılamış olabilirsiniz ama biz nedense bu başlıktan hiç öyle bir mana çıkarmadık bugüne kadar
minnaksultan canım, bide silikonlu şampuanlar daha çabuk yağlanma yapıyormuş duydun mu hiç. Ve ben test ettim gercektende öyle :)
Siz öyle algılamış olabilirsiniz ama biz nedense bu başlıktan hiç öyle bir mana çıkarmadık bugüne kadar
demi ama, aklımın uçuna gelmezdi :))
cidden biz bunu nasıl düşünemedik, size büyük bir teprik koyuyorum, haftanın değil topiğin kupasını kontesimin de izniyle size takdim ediyorum
ayrıca da nedense size erotika ismini takmak istedimayyyyy gülcem gülemiyorum ii mi,patron çaprazımda
anca benim aklıma gelirdi zaten bu, biliyorum
değerli üyeler..İnsanın kendisini bilmesi ne kadar güzel birşey
İnsanın içi nasılsa düşüncelerinde ortaya öyle yansıyor işte
Ben de bugün sinemakili bakım yaptım.
Fakat içineek olarak zeytinyağıda koydum öyle yaptım..
Ve 1 tanede bemix ampül dışında, bepanthane ampül..
5 hafta yapıcam.
Bakalım sonuçlar nasıl olucak :)
Geçen günde anneme saçlarımın uçlarından aldırmıştım fakat baya kısalttı.
Uzaması lazım saçlarımın hemen :)
Kontesscim ne dersin?
Zeytinyağı ve bepanthanein artı bir faydası olur mu?
Etkisini arttırır mı tarifin?
uzama değil de besleme açısından faydası olur diye düşünüyorum canım
gülçendirme,kırık/yıpranıklık onarımı vs tarzında
Ben de belimde ve gayet saglıklı olan saclarımı kestırmek zorunda kaldım(3 aylık bi minişim var da)doğumdan bır ay sonra gıttım bop kestırdım,bakamam dıye dusunmustu,,, hem de kısa bop,yakıstı gerçi ama resımlerde uzun saclarımı gordukce azıcık pısman oluyorum...bakım degıl de sadece uzaması ıcın yapmamız gereken nedır kontess hanım ? bılgılendırırsenız sevınırım...
sinameki kürü
''Sinameki,bemiks,tatlı badem yağı'' sadece oyle değıl mı?Sarmısaklı şampuan kullanmaya gerek yok mu yani?Bu arada saçlarınızın uzun hali gerçekten çok hoş ve rengi de öyle:)
aslında başlık gayet açıktı.
haftada 1 cm uzayan 'saçlara' ne dersiniz
mrb kızlar.3 aydır kullandığım sarımsaklı şampuan ve sinameki+bemiks+TATLI badem yağı 3lü kürü ile elde ettiğim sonucu sizlerle paylaşmak istedim.sinamekili kür için de japongülü nickli arkadaşımıza çoookkk teşekkür ederim.senelerdir istediğim saçlara kavuşmama ramak kaldı , sayesinde....hihoyyyt
mrb canım ya bu yorumları okuyunca bende şiddetle bunu denemeye karar verdim ama çekincelerim var nasıl uyguluosun tam olarak bide nezman kesmeliyiz uygulamayı. bnmde saçlarımda kırık var zor uzuyo bunu denemek istiorum lütfen yardımcı oluuuuun cidden etkili olurmu bemiksin kokusu kötü die duymuştum öle bişey varmı