Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ya ben bunu kafama çok takıyorum 3 hafta oldu kestireli şuan 1.turdayım 3.yü yapıcam bu hafta içinde 2 cmlik bir uzama var. Ama ben çok kötüyüm aklımda vardı kestirmek kuaförümde hep uzun saçlısın değişiklik olur diye gazlayınca kıydım saçlarıma, eşşek kafalı ben Neredeyse belimde olan saçlarım şimdi ensemde bitince nasıl sinirleniyorum anlatamam.
Saçlarıma asla yapmayacağım şeyler arasına kısa kestirmeyide ekledim, eşşek kafalı ben >___<

canım herkesin saç yapısı vucut yapısı genetik yapıuısı v.s ye göre değiştiğini düşünüyorum. ben 1 kutu bemix bitene kadar uyguladım inan haftada 1 cm kadar uzasdı yani 4-5 cm uzadı 1 ayda çok ta memnun kaldım. saçım zaten hızlı uzart iice hızlandı. şimdi yağ bakımı yapıyorum ama tekrar snemakiye başlayacağım gelişmeleri de yazarım.

vuuuuwww balım benn özledim simdiden sınamekı kokusunu uzama ne alemde bebişimm

aslında sankisinde baya uzadı gibi geliyo bana, ama o çizgili bluzu giyip futuraf çekmeye korkuyorum :18:
inş uzamıştır gerçekten
bu arada dün akşam protek sürdüm saçıma (ne kadar oldu alalı,daha ilk kez sürdüm )
sabah yıkadım, 8 saat beklettim ilk kez yapıyorum diye... sanki yağlı yağlı gibi geldi bana ama sevdimm
kokusu cidden pek gözelmiş....

iyi de herkes fotoğrafını paylaşıyor zaten, uzayan da var uzamayan da... yapıdan yapıya değişir bence...

iyi de herkes fotoğrafını paylaşıyor zaten, uzayan da var uzamayan da... yapıdan yapıya değişir bence...

Protekiinn kokusunaa kurbaaaaneeeyy ben krem gibi kullanıyorum onu paytagım 20 dk bekletıyorumm. hazır futuraf demişkeennnn ekllim bakalım en son sacımı kestıgımde dütyenin altındaydı az baya psıkolojım bozulmustuu cok sukur kestigiiim boya geldii

yuh ve maşallah! ikisini biraradaa diyebilir miyim samimiyetimize güvenerek minnağım
ne çabuk uzuyo senin saçlar beee,bi de kestiriyorsun yani nasıl oluyo o iş
ama bende de bi uzama var sankisinde, dur sen akşam belkim futuraf çekerim 3.tura başlamadan,göndertirim sana
bu arada proteki her yıkamadan sonra kullanıyo musun canım yoksa haftada 1 fln mi kullanmak gerekiyor?

istediini diyebilirsin paytağım koalam ya sanırsamki annemle alakalıı:44: aycangülümün kesim tarihlerinde ben kesince duruyo uzama sanki küsüyo saçım ama annem kesince atıyo kendiniii :44: futuraf cekınce at mailime bebişiimm uzama olmustur bence. Proteki her duştan sonra kullanıyorum ben duruladıktan sonra saçımı suruyorum protekimi 20 dk beklıyorum durluyorum bebooşşum

yeaawrum benim yaa süpersin,maşallah nazar değmesin saçlarına da
annene mi kestirsem naapsam
yada ecük daha uzasın yhaa,sonra kestirirm belki,belkim evlenene kdr kestirmem
(haha ayaklarıma kadar gelirmiş )

yeaawrum benim yaa süpersin,maşallah nazar değmesin saçlarına da
annene mi kestirsem naapsam
yada ecük daha uzasın yhaa,sonra kestirirm belki,belkim evlenene kdr kestirmem
(haha ayaklarıma kadar gelirmiş )

hehe bende dogal saclarım totoşa gelene kadar dokunmıcaam kendi kendime söz verdim bebik su kasımı atlatımde baslıcam gene sınamekıcımee gel annem minnakçık alsın uçlardan elinde var bi keramet

hehe bende dogal saclarım totoşa gelene kadar dokunmıcaam kendi kendime söz verdim bebik su kasımı atlatımde baslıcam gene sınamekıcımee gel annem minnakçık alsın uçlardan elinde var bi keramet

ne kaaa güzel ya keşkem imkan olsa cidden
ben bugün başlicam inş 3.tura... böylece aralık sonu bitmiş olur inş... futuraf çekemedim daha ama aklımda
bana ii uzadı gibi geliyor ya bakalım, aralık kürü bitince boyatmak da istiyorum
2 ay var

Son düzenleme:
3. haftayı dün yaptım, ölçmüyorum üstüne gitmicem saçlarımın aralık ayının ilk haftası 8. kürden sonra 2 hafta ara vereceğim sonra son hafta 2. tura başlayacağım. Saçımın çok uzayıp uzamadığını o zaman göreceğimm.

Vallahi saçıma bir şey yapmaya korkuyorum, yormayayım kırılmasın bir şey olmasın diye. Yıkıyorum kendi kendine kuruyor. Yazın sahip olacağım güzel saçların hayalini kurarak dolaşıyorum etrafta.

2-4 kasım aralığındaki bakımı kaçırdım
6-9 kasımı beklicem pff bu tur çok düzensiz gidiyorum havalarda soğuk geceden yapıp yatamıyorum:26:
Bu arada 6-9 kasımda kesim içinde uygunmuş uçlarından azıcık kestiricem sanırım tabi bayramda açık kuaför bulabilirsem
Kesince daha güzel uzar gibi bir his var içimde

bende aralık gibi baslarım dıye dusunuyorum ya artık boyada sürmüyorum ya diplerden anlamam baya zor oluyo bide düz kese kese en alt katta hiç boyalı kısım kalmadı bitek katlarda katlı boya garip bi tarz oldu sinamekicikte açtı baya uçlarımııın renginii sağolsun. kür bittikten sona boyat hem arada ne kadar uzadıgınıda ıyıce gorursun canım ne renk yapcan bakımmm bal'lım

kesince daha bi dolgunlasıyo saç Saç kesiminde 7 kasım için saatte vermişti Aycangül'üm yanlıs hatırlamıyosam sabah satleriydi onuda bi sor istersen

Son düzenleme:

ya işte bu 3.turum bitsin ondan sonra boyatmak istiyorum cancazım. aralık sonu ocak başı gibi...
aslında saçlarımın uçları koyu kızıl, kına filan da var :44:
ama benim istediğim renk şu:

karamel mi diyorlar ne diyorlar işte koooföre fotoğrafı göstersem bundan istiyorum desem
bu arada dün başladım 3.tur 1.kürümü yapmış bulunuyorum
fotoğraf çekmeye üşendim, gece sürüp sabah yıkayınca,sabah sabah gözümü açamadım ama uzamış baya sanki.
protekimi de sürdüm,20 dk ooooooh

kesince daha bi dolgunlasıyo saç Saç kesiminde 7 kasım için saatte vermişti Aycangül'üm yanlıs hatırlamıyosam sabah satleriydi onuda bi sor istersen

Teşekkür ederim tatlım Aycangül'e sorıyım ben onu hafif kestiriyim çünkü 3 ay oluyor kestirmeyeli belkide daha fazla

Teşekkür ederim tatlım Aycangül'e sorıyım ben onu hafif kestiriyim çünkü 3 ay oluyor kestirmeyeli belkide daha fazla

miniminnakk bişicik kestirr okadar uğraşıyoruz kız maksat makas değsinn

vuhuuuwwwluğa vuhuuwluk eklicen yanee bu saçlarlaa paytakım koalaam yenı bır yıl yenı bır saç yenı bi vuhuuwluk kınalar turuncumsuysa sıkıntı olmaz ama açma gerektırırse sorun yaşayabilirsin ballı malum kınadan kurtulmak zordur musaıt oldugun bı gun cek futuraff merakk içerisindeyiiimmmm bebiiişşkoow

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…