Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

vuhuuuwwwluğa vuhuuwluk eklicen yanee bu saçlarlaa paytakım koalaam :KK1: yenı bır yıl yenı bır saç yenı bi vuhuuwluk:KK23: :KK9: kınalar turuncumsuysa sıkıntı olmaz ama açma gerektırırse sorun yaşayabilirsin ballı malum kınadan kurtulmak zordur :KK61: musaıt oldugun bı gun cek futuraff merakk içerisindeyiiimmmm bebiiişşkoow

yaa bu renk kızıl mı oluyo yoksa karamel mi bebişim ya?
ama benim çok hoşuma gitti, karamel renk bi saç ararken rastladımdı, bayıldım...
canım sen gördün ya saçlarımı, oldukça koyu kızıl ancak ışıkta belli oluyor...
koaför ne diyecek bakalım yaa saçlarımın rengini açtırmak istiorum böyle açık bir renk istiyorum inş çok zarar vermez :26:
datlum tamam sağaa süüz,çeker çekmez yollicam inş :KK34: (çakar çakmaz çakan çakmak gibi oldu :KK9::KK9:)
demek vuhuuwwluğa vuhuuwwluuk katmak diyosun :87::KK66::KK66:

miniminnakk bişicik kestirr okadar uğraşıyoruz kız maksat makas değsinn:KK1:

vuhuuuwwwluğa vuhuuwluk eklicen yanee bu saçlarlaa paytakım koalaam :KK1: yenı bır yıl yenı bır saç yenı bi vuhuuwluk:KK23: :KK9: kınalar turuncumsuysa sıkıntı olmaz ama açma gerektırırse sorun yaşayabilirsin ballı malum kınadan kurtulmak zordur :KK61: musaıt oldugun bı gun cek futuraff merakk içerisindeyiiimmmm bebiiişşkoow

Kuaför çok kesiverirse diye korkuyorum ama :2: Bakalım bayramda bulursam açık bi kuaför gidicem ama

Ahh ahh benmde saçım ince telli ve seyrek ama belimde ve dalgalıydı.Sonra bi an bi delilik geldi rihanna gibi kestirdm kısacık oldu allahım 1 sene geçti üstünden şuan saçlarım göğsümün azcık altında diyebilirim.Ve hergün düzleştirdiğim içinde hem yanık kokuyor hemde çok kırık doldu ve 2 günde bir yağlanıyor :KK43: Şimdi senin yardımın gerekiyor canım sorularımı cevaplarsan sevinirim.
1) Bu kürü uygularken hergün veya haftada 2-3 kez saçını düzleştiriyor muydun?
2)Bemiks ampulü kullanmasak ne olur?
3) 1 kutu şampuanın içine sarımsak atıcaz ya vakit geçtikse o şampuanın içindeki sarımsaklar güçlerini kaybetmez mi?
4) Sarımsakta azda olsa koku yapıyor mu?(Gerçi ben zaten saç kremide kullanıyorum şampuandan sonra)
5) Birde bunları uyguladıktan sonra saçlarının gürleşmesi farkedilecek derecede oluyor mu?
ESKİ SAÇLARIMI GERİ İSTİYORUM BEN YA HERKES HAYRANDI :KK43:

Kuaför çok kesiverirse diye korkuyorum ama :2: Bakalım bayramda bulursam açık bi kuaför gidicem ama

kendin kes kuş maksat makas değsin saçaa minik bişi uçtan al

yaa bu renk kızıl mı oluyo yoksa karamel mi bebişim ya?
ama benim çok hoşuma gitti, karamel renk bi saç ararken rastladımdı, bayıldım...
canım sen gördün ya saçlarımı, oldukça koyu kızıl ancak ışıkta belli oluyor...
koaför ne diyecek bakalım yaa saçlarımın rengini açtırmak istiorum böyle açık bir renk istiyorum inş çok zarar vermez :26:
datlum tamam sağaa süüz,çeker çekmez yollicam inş :KK34: (çakar çakmaz çakan çakmak gibi oldu :KK9::KK9:)
demek vuhuuwwluğa vuhuuwwluuk katmak diyosun :87::KK66::KK66:

karamel, bal kumral yada kumral akajuyla çıkar bu renk paytaam :KK61: azda olsa zarar görür kuşumm ama renk tuttuktan sona sıkıntı yaşamassın artık iş sinamekiye kalır uzattıkca uzatır :KK1: tekelermede süper olmuş :KK1: seni görüünce vuuhuuuuuwww diye bağrıııcam :KK9:

karamel, bal kumral yada kumral akajuyla çıkar bu renk paytaam :KK61: azda olsa zarar görür kuşumm ama renk tuttuktan sona sıkıntı yaşamassın artık iş sinamekiye kalır uzattıkca uzatır :KK1: tekelermede süper olmuş :KK1: seni görüünce vuuhuuuuuwww diye bağrıııcam :KK9:

inşallah vuhuuuwww diye bağırabileceğin gibi olur saçlarımmm güleemm :KK71: :KK55:

kontescan resimdeki sen misin
saçlar çok güzel maşallah yaaa:nazar:
ayrıca sensen güzel hatunmuşsun baya :nazar:

yok kız
kendimi koyar mıyım öyle alelade :KK1:

hatun ben değilim ama saçların kumral versiyonu bende mevcut :nazar:

şaşırdım ben de ya :)
yüzün kapalı şekilde görmüştüm seninkiler de çok güzel yaa:nazar::nazar::nazar:
kestirmeseydim ben de benimkiler de böyle olmuştu ühüüü:KK5::KK5:

şaşırdım ben de ya :)
yüzün kapalı şekilde görmüştüm seninkiler de çok güzel yaa:nazar::nazar::nazar:
kestirmeseydim ben de benimkiler de böyle olmuştu ühüüü:KK5::KK5:
yine uzar kuzum,üzülmeee
:KK9:

sabahtan beriii sölediğim tek seyy "ya ne guzeldii saçlarrı benimde bu kadar uzicak dimi abla" oldu :KK1: kalbimiz birmiş kontesiim :KK61:

Herkese iyi bayramlar rapunzellerrr :KK54:

uzayacakkkk tabiii:KK52:

boyandık , fönlendik...
son halimiz:nazar::nazar::nazar:

:nazar:

Kontes' cim senin ilk mesajına baktım , sanırım gecen sene Aralıkta başlamışsın di mi bu küre?
Neredeyse bir senede bu kadar uzamış valla maşallah diorum, :nazar::nazar::nazar:

ben sarımsaklı sampuanı yaptım ama 5 gün kokusu gecmedi sacımdan, neredeyse her gün yıkamak zorunda kaldım temiz bir sampuanla ama yine de geliodu rüzgarla falan böyle o yüzden sacıma parfüm ya da hos kokulu spreyler sıkmadan cıkamadım evden yaa.. sarımsaklı sampuanı yapmıcam ben bemixi yapıcam sadece, bu arada gecen mayısta ben de yapmıstım bu kürden hem de 8 hafta değil, 4 hafta kadar yapmıstım yani bemix zaten 5 tane cıkıodu , 4 tanesini kırdım ondan sonra yapmaya üsendim uzamıolar diye son bemixi de sampuanımın icine kırdım, sonra bıraktım ya bakımı anam iki hafta icinde bir serce parmağı kadar dip cıktı :nazar: :KK53:

ama sonra hep aklımda olmasna rağmen yapamadım :18:

bir daha gecenlerde malzemeyi aldım bir kez yaptım badem yağım azdı zaten bitti, dün boya aldım sacımı boyucam bu aksam, bir gün dinlenmeye bırakıp persembe aksamı yine yapıcam bu kürü bu sefer düzgün yapıcam en az iki ay boyunca, ilk ölctüğüm cm 38 , cm hesabı da tutuorum resim de cekiorum, Ocak 10 ' da kürü bitirmiş olucam, 2 hafta dinlenme arası bittikten sonra yaaaniii..
Ocak 24 te buraya resim koyucam ilk ve son diye, hep beraber inceler bakarız nasıl olmus bende ise yaramıs mı, cünkü benim saclar cok yoğun kıvırcık, kıvırcıklar bilir, 5 cm uzayan bir sac bukleye kıvrıldığı icin 1 cm kadar duruyor :KK43:

baslarken de bitişte de düzleştircem uclarını hep beraber görücez, öptüm hatunlarr.. :KK39:

X