boyandık , fönlendik...
son halimiz
Kontes' cim senin ilk mesajına baktım , sanırım gecen sene Aralıkta başlamışsın di mi bu küre?
Neredeyse bir senede bu kadar uzamış valla maşallah diorum,
ben sarımsaklı sampuanı yaptım ama 5 gün kokusu gecmedi sacımdan, neredeyse her gün yıkamak zorunda kaldım temiz bir sampuanla ama yine de geliodu rüzgarla falan böyle o yüzden sacıma parfüm ya da hos kokulu spreyler sıkmadan cıkamadım evden yaa.. sarımsaklı sampuanı yapmıcam ben bemixi yapıcam sadece, bu arada gecen mayısta ben de yapmıstım bu kürden hem de 8 hafta değil, 4 hafta kadar yapmıstım yani bemix zaten 5 tane cıkıodu , 4 tanesini kırdım ondan sonra yapmaya üsendim uzamıolar diye son bemixi de sampuanımın icine kırdım, sonra bıraktım ya bakımı anam iki hafta icinde bir serce parmağı kadar dip cıktı
ama sonra hep aklımda olmasna rağmen yapamadım :18:
bir daha gecenlerde malzemeyi aldım bir kez yaptım badem yağım azdı zaten bitti, dün boya aldım sacımı boyucam bu aksam, bir gün dinlenmeye bırakıp persembe aksamı yine yapıcam bu kürü bu sefer düzgün yapıcam en az iki ay boyunca, ilk ölctüğüm cm 38 , cm hesabı da tutuorum resim de cekiorum, Ocak 10 ' da kürü bitirmiş olucam, 2 hafta dinlenme arası bittikten sonra yaaaniii..
Ocak 24 te buraya resim koyucam ilk ve son diye, hep beraber inceler bakarız nasıl olmus bende ise yaramıs mı, cünkü benim saclar cok yoğun kıvırcık, kıvırcıklar bilir, 5 cm uzayan bir sac bukleye kıvrıldığı icin 1 cm kadar duruyor
baslarken de bitişte de düzleştircem uclarını hep beraber görücez, öptüm hatunlarr..