Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benim saçlarım zaten çabuk uzuyor birde bu bakıma başladım heralde rapunzel saçlarla dolaşırım artık yakında :86:

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle topiği açan arkadaşıma teşekkür ediyorum fotoğraflarına az bakıp ümitlenmedik
Bakımı 3 haftadır uyguluyorum. Sarımsak şampuan + haftalık bakım şeklinde..Gliserine de geçeceğim yakında.
2 aydır saçım çok dökülüyor sanırım stres kaynaklı ve maalesef bu bakımlarda durduramadı dökülmesini..Dün bakımı hazırlarken içine saça faydasını çok iyi bildiğim karanfil de koydum..Yani sinamekiyi kaynatırken tane karanfil de attım içine, bir de badem yağının yanında zeytinyağı da koydum bir çorba kaşığı..

Ve sonuç bence diğer haftalardan daha iyiydi..Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim, artık ben hep öyle yapacağım..

Bir de bu hafta farkettim saçımın uzamasında bir hızlanma var sanırım düzleştirdiğimde baya uzadığını farkettim..2 ay filan geçtikten sonra önce-sonra fotolarını koyarım..
Herkese bu yolda başarılar

kızlar ben 2.tur 4. kürdeyim ama sanki uzama durdu gibi bşladığımdan bu yana 5cmlk fark var belkide daha fazla ama sanki daha fazla uzaması gerekiyordu
Acaba birşeyleri yanlış mı yapıyorum diyorum ama sarımsaklı şampuan gliserin uçlara zeytinyağı hepsi.
Hatta geçenlerde saçlarım dökülüyordu doktora gittim hormonlara falan baktırdım ama herşey normal neden uzamıyor bu saçlar :2:

Bende şampuanıma sarımsak kattım ve bir kaç haftadır kullanıyorum. Saçlarım çok az ve ince. nerdeyse tepem açıldı. Çok moralim bozuluyor. Ve çok aşırı saçlarım dökülüyor inşallah faydası olur:2:

kızlar ya siz bemiks ampulu nasıl kırıyosunuz ben beceremedim elimde patladı parmaklarıma battı hep camları

kızlar ya siz bemiks ampulu nasıl kırıyosunuz ben beceremedim elimde patladı parmaklarıma battı hep camları

Bi ara benimde başıma geldi. Baya can yakıcı bi durumdu ondan beri kırmakta okadar çok korkuyorum ki, ampulü havlu peçeteyle sarıp öyle kırıyorum

o ampüllerin şişe başı kısmına bi kaç kez parmak tırnak kısmınızla vurursanız çabuk kırılıyor çıt diye kırılıveriyor

kızlar ne kadar bekletiyorsunuz siz? ve haftada kaç kere yapıyorsunuz?

Ben haftada 1 yapıyorum, 4-5 saat bekletiyorum..Çarşamba akşamlarım bu bakıma ait..

o ampüllerin şişe başı kısmına bi kaç kez parmak tırnak kısmınızla vurursanız çabuk kırılıyor çıt diye kırılıveriyor

Ben de aynı yöntemle kırıyorum hiç sorun yaşamadım.

ben 1 ay yaptım bıraktım 4 cm uzadı galiba haftada 1er cm uzuyor. inşallah bir yılda belime kadar uzar

Kızlar ben bu kürü 15 defa yaptım. Haftada bir kez olmak şartıyla her hafta aksatmadan 8. kürden sonra arayıda vererek 15 kez yaptım. mayıs sonları gibi baslamıstım. son bir aydırda yapmıyorum. 5 ay ayda saçım toplam 10 cm uzadı. Zaten benim saçım ayda 2 cm uzardı. Her ay dip yapardım çünkü. İşinin ehli çok ünlü bir kuaföre saçlarım ayda 2 cm uzuyor dedim oo hızlı uzuyor dedi. Normali nedir dedim 1-1,5 cm dir dedi. Şimdi o ayda 4 cm uzadı 3 ayda omzumdan belime geldi diyen arkadaşlara soruyorum nasıl oluyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…