konu sahibim,kontesimden özür dileyerek yazıyorum, bu konuda cevapları bulunan mavikus arkadaşımıza ulaşabileniniz var mı?
kendisi vandaydı, isim olarak bileniniz varsa benimle irtibata geçebilir mi lütfen, yada ismi paylaşmak istemezseniz google kişi bulma hizmeti başlattı. bundan yararlanarak kendisini arayıp bizi de bilgilendirir misiniz lütfen...
anlayışınız için teşekkür ederim...
ben de aradayım minnağım, kasım başı başlıyorum inş2.turu ben de 7 kürle bitirmiştim, üşengeçlikten
Allah şifa versin arım balım peteğim,havalar kötü aman dikkat et...
balım daha yenı farkettım yazdıgını , bizde vandaki arkadasımıza ulasmaya calısıyoduk o an farkedememişimOrkidede iyi oldugunu bıldırdı çok sukur sizde haber almışsınız. Allah korusun herkesi..
sadece elimde bemiksim kaldı son kürle sinamekimde badem yagımda bitti. artık ara zamanıı dıger küre nezman baslarım bilmiyorum su bas agrılarım hafıflesın hele bakammm
offff =( kızlar yaa ben 5.küre kadar gayet ii gitmiştim sonra bemiks bitti 10 gün snra yaptım6. kürü 3 gün geçmişti yanii.. sonra badem yagım bitti 6. kürü yapalı 10 gün oldu yarın alıp yapsam ne olur geçirdim 3 er gün etkisi kaçar mı ki :) bide uclarım çok kırık kestireyim mi sizce kıyamıorum:44:
orkideyi tanımıyorum canım, mavikus da iyiymiş.
inşallah Allah yardımcıları olsun... çok zor bir durum...
sinamekiyi de biraz ara ver canımcım,sonra başladığında da kontes gibi saçlarını kurutursun sürdükten sonra...
Kizlar su kuru tekrar yazarmisiniz cok ihtiyacim var?
Bu kürü ben de yapıyorum ama badem yagı yerine zeytinyagı kullanıyorum(gidip almaya üsendigim icin) bir de düzenli yapmıyorum bazen 5 günde bazen 10 günde bir yani aklıma estikce yinede faydası oldu düzenli yapınca daha mı etkili olur bir an önce uzasın istiyorum kısa sactan nefret ediyorum 3-4 saat tutuyorum daha cok dursa daha mı etkili olur?
İns alıcam cnm benim bu umursamazlıgım üsengecligim ne olacak bilmiyorum dısardayken unuturum aklıma gelince evden cıkmak istemem 1 ay gecti hala alıcam
hepimizde var tatlım malesef o üşengeçliikzeytınyagınıda ısıtıp saç uclarında eger yıpranma varsa uçlarına sürebilirsin cok faydasını gorursun canım
Uclarına gliserin-su yapmak istiyorum aslında o nasıl oluyor uyguladıktan sonra yıkıyor muyuz yoksa sac emiyor mu?
Tesekkurler kizlar okudum sarimsakli sampuani yapmadim ama digerini haftada 1 yapiorum baya etkisni gordum ama sasirdim saclarinin okadar uzamasina masallah. Bide sunu merakediorum kokar diye dusunuorum siz denedinizmi?kokuyormu?
Uclarına gliserin-su yapmak istiyorum aslında o nasıl oluyor uyguladıktan sonra yıkıyor muyuz yoksa sac emiyor mu?
yok yıkanmıyor canım, içine ben portakal yağı koymuştum 4-5 damla kadar, kokusu da güzel oluyor böylece. istersen sen saça faydalo başka bir yağ koyabilirsin...
bu arada ben bu kürde baya uzama hissediyorum, ama fotoğraf çekmedim. belki diğer tura başlamadan çekerim