Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bana da yarımçay bardağı yetmiyo bende bir çay bardağı su içinde kaynatıyorum :) uzar mı uzamaz mı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yaptığı kesin.. benim 3. uygulamam ama saçlarım sürekli yumuşacık... saçlarım çikolata kahve-kızıl ama saç rengimi çok açmadı, normal yıkamayla nasıl olucaksa o kadar bi akma var.. saç uçlarımdaki kırıkları yeni aldırdım.. bakalım bi ay sonunda ne kadar uzayacak, saç diplerimden anlıcam :)

kürü en az iki aydır uygulayıp saçları uzayan arkadaşlar varsa önceki- sonraki şeklinde saçlarının fotoğraflarını ekleyebilirler mi? moral olsun bize de :KK70:

bu mesajı bugün yazdım ama dalgınlıkla sanırım önceki sayfaları okurken yazmışım , kusura bakmayın :KK70:

bana da yarımçay bardağı yetmiyo bende bir çay bardağı su içinde kaynatıyorum :) uzar mı uzamaz mı bilmiyorum ama saçları yumuşacık yaptığı kesin.. benim 3. uygulamam ama saçlarım sürekli yumuşacık... saçlarım çikolata kahve-kızıl ama saç rengimi çok açmadı, normal yıkamayla nasıl olucaksa o kadar bi akma var.. saç uçlarımdaki kırıkları yeni aldırdım.. bakalım bi ay sonunda ne kadar uzayacak, saç diplerimden anlıcam :)

kürü en az iki aydır uygulayıp saçları uzayan arkadaşlar varsa önceki- sonraki şeklinde saçlarının fotoğraflarını ekleyebilirler mi? moral olsun bize de :KK70:

bu mesajı bugün yazdım ama dalgınlıkla sanırım önceki sayfaları okurken yazmışım , kusura bakmayın :KK70:

canım sadece diplere uyguluyoruz komple sürmüyoruz o yuzden yetiyo, bikaç sayfa önce paylasılan saclar var, çoğu kişiye yarıyo bu kür.

sinemakimmmm kafamda 1. tur sonundayımm :KK52: uzamam var alahıma şükürr :KK1::nazar: 5 haftadır yapıyorum 5 cm uzamam yok cünki saclarımın uclarında 2 3 cm aladrmıştım 2. kür sonunda. ama suan eski uzunluguna geldi bilee :KK35: 2. turun bitimini sabırsızlıklaaa bekliyorumm rapunzel bende olicam inş.. kontes cok saol valla sayendee tatlımm :KK64:

canım dediğim gibi ben sampuanıma bemiks ve bepanten yaptım saclarımı düzeltio gibime geldi. daa bi yumusak oldu sanki.arkadslarımada sordum evet dediler
ben şampuanıma herangi bişey katmadım sadece sinameki yaparken bepanthen ve bemiksi beraber koyuyodum ama bu defa sadece bemiks alıcam, saç rengini açtığı için erteliyorum sürekli sinamekiyi, çünkü mavi-siyah boyadım akması pek işime gelmez:)

eveeet bugün üçüncü kürümü uyguluyorum ben 7 günde bir değil de 6 günde bir uyguladım şimdiye kadar yani banyo tarihlerim hep öyle denk geldi malum yarın pazartesi bugün mecburen yıkayacağım bugün yıkadığım için yarın değil yarından sonra yıkayacağım o nedenle bekleyemedim ve bugün uygulamaya karar verdim...8. kürüme ulaşmayı dört gözle bekliyorum umarım işe yarar...

arkadaşlar ben 3ü bi arada bemix+sinameki+badem yağını yaptım saat 4,5 gibi sürdüm kafama ilk uygulamam 2 saat sonra yıkayacağım bakalı 10. uygulamaya kadar yapacağım sonrası durum a göre saçımın resmini çektim etkileri görüldüğünde uzarsa yine çeker paylaşırım sizlerle saçlarım tam çenem de sırtıma kadar gelsin yeter

maşa ve fön ile saçımın tadını çıkarıp kendilerini iyice yaktıktan sonra da kısacık kestirmek istiyorum:KK53:

ahan da böyle:KK53:

maşa ve fön ile saçımın tadını çıkarıp kendilerini iyice yaktıktan sonra da kısacık kestirmek istiyorum:KK53:

çooooookkk güzelll saaaçççççç dediğin gibi saçı saç olduğuna pişman edip kestirilebilir, deeee kıyabilcenmi o saççıklaraaa kontesiimmmm

ah bundan bi emin olabilsem,hemen kestircem :KK1:
ama psikolojim bozulur diye korkuyorum

bozulmaazzz mı hiiiiçç ben 3 parmak kısaldı diye deprsyona giriyorum bu kadar kısalsa kafamda huniyle sokaklarda koşmaya başlarım heralde:KK53::KK53:

Son düzenleme:

model süpermiş kontescim aklıma soktun iyimi hazır saçlarım yanmışken bu şekile mi soksam ama ama daha 3 gün oldu kestireli azcık beklesemmi yoksa koşsammı kuaföre :))))))))

Kizlar size bir sey soracagim..
Ben kullandigim sinameki yapraklarini (kuru) bir seneden fazla bir süredir kavanozda kapali olarak sakliyorum. Arada acip icinden bir tutam aliyorum. Aktara sordum bir sey olur mu diye, olur dedi. Ama aktar bu, ürün satmak icin de demis olabilir. Sizce kuru sinameki bir seneden fazla beklerse bozulur mu?

hhhhhhhhhhaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyıııııııııııırrrrrrrrrrrrr yapma bunu o uzun saçlara :KK53: kıyma bence ben kıyamazdım. baksana uzatmak için neler yapyoz senınki uzamısken kestirme baakk aglarımmm :KK50:

Kontess'im :)
Günaydın canım.
Nasılsın?
merhaba canımm,iyiyim sen nasılsınnn:KK61::KK61:
Kizlar size bir sey soracagim..
Ben kullandigim sinameki yapraklarini (kuru) bir seneden fazla bir süredir kavanozda kapali olarak sakliyorum. Arada acip icinden bir tutam aliyorum. Aktara sordum bir sey olur mu diye, olur dedi. Ama aktar bu, ürün satmak icin de demis olabilir. Sizce kuru sinameki bir seneden fazla beklerse bozulur mu?
içerek kullananlar da var,belki aktar onun için demiştir?
ilk aldığım paket beni 1 sene idare etmişti.
zararını görmedim.

hhhhhhhhhhaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyıııııııııııırrrrrrrrrrrrr yapma bunu o uzun saçlara :KK53: kıyma bence ben kıyamazdım. baksana uzatmak için neler yapyoz senınki uzamısken kestirme baakk aglarımmm :KK50:
bugün uçları hafif maşalayıp saldım,çok hoş oldu.
herkes ne güzel saçların var dedi :nazar::KK17:
sanırım hep örmekten ve topuzdan sıkılmışım ben,ondan fenalık gelmiş :KK1:

merhaba canımm,iyiyim sen nasılsınnn:KK61::KK61:

içerek kullananlar da var,belki aktar onun için demiştir?
ilk aldığım paket beni 1 sene idare etmişti.
zararını görmedim.

bugün uçları hafif maşalayıp saldım,çok hoş oldu.
herkes ne güzel saçların var dedi :nazar::KK17:
sanırım hep örmekten ve topuzdan sıkılmışım ben,ondan fenalık gelmiş :KK1:

:nazar::KK1: ohh be kestirme çünki sen en büyük moral kaynagımızsın bizimmm :KK66:

X