- 16 Ağustos 2011
- 94
- 0
merhaba kızlar bu saç bakım günlerini nerden bulabilirim.
buyur tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bu saç bakım günlerini nerden bulabilirim.
ohh be kestirme çünki sen en büyük moral kaynagımızsın bizimmm
selam kızlar, bugün kuaföre gittim. kuaförün saçları çok gür ve uzundu. benim saçlarım kısa ve seyrek. saçları için özel bişey kullanıp kullanmadığını sordum normalde kimseye söylemediğini ama zor durumda olduğum için benimle paylaşacağını söyledi ve gerçekten ilk defa duydum ve size de söyliyeyim dedim. şampuanın içine doğum kontrol hapını ezip koyuyormuş. normalde o hapı içince kıllanma oluyo ya acaba faydası olur mu ?
bozulmaazzz mı hiiiiçç ben 3 parmak kısaldı diye deprsyona giriyorum bu kadar kısalsa kafamda huniyle sokaklarda koşmaya başlarım heralde
minnnak huni deyince ben de bu tipleri düşünmüştüm :86:
saçlarını kestirme yauw ruhpasstam kontesimm
bu arada bu ay yağ bakım ayı imiş, o yüzden 8 değil de 9-10 küre tamamlıcam herhalde bu turu kaçırmak istemedim. sonra ara veririm inşallah, sorun olmaz değil mi kontesim
minnağım sultanım sen nasılsın, iyisin inş, saçların ne alemde, aralığa hazırlanıyosun demi :82:
hehe vuuuhuuuuvv olmak için gün sayıyorum turtamm ay diyette oldugum ne kadar belli hep tatlı isimleri cıkıo benden senii özlediiiimmmmmmmm nerdesiin senn hııı ?? bak minnaklıgıma bakma sevdıklerımı özlemeye dayanamammmm dun yaptım bende sinamekimii kuşitoom nası yağ ayıymış kızz bilmedim ben onuu benim kürlerim aralığın 2. haftası biticek aramda yılbasında biticek bu yıl saç yılı olucak
2. tura sonunda 3 hafta önce başlayabildim. Resim yükleyeyim dedim, çok fazla uzama olmadı bende. Bi de ilk tur bittikten sonra saçlarımı kestirmiştim. O yüzden çok fark yokmuş gibi gözüküyor.
İlk küre başladığımda - İlk turum bittiğinde
Eki Görüntüle 269053 Eki Görüntüle 269052
2.tura başladığımda - 2.tur 3.kür
Eki Görüntüle 269050 Eki Görüntüle 269051
ah bebişim diyet deme bana, ben neden başlayamıyorum ki acaba! çok iradesizim ve sürekli oturarak çalışıyorum... ne sinir bi durum ne diyetiymiş bu bakiim söyle de biz de irademize hakim olursak yapalım :82:
needen yoktuuu, çünküü iş yerim değişti, yani biridnen istifa ettim diğerine başladım o geçiş sürecinde bilgisayar sıkıntısı ve artıııı çekingenlikten giremedim.. şimdi ara ara bakıyorum kk'cığıma
aycangülün tarihleri var yaa, orda yazıyor bu ay yağ bakımları için çok faydalıymış. hani geçen ay saç kökleri içindi ya, bu ay da yağ bakımları daha etkiliymiş
normalde son 2 kaldı, biri bugün biri haftaya yapıp kasımda yeni tura başlayacaktım. ama böyle olunca yağ bakımlarını kaçırmak istemiyorum açıkçası. aralıkta kürüm bitmemiş olsa da futurafları göndereceğumdur inşallah yeni yılla beraber
bakalım ne kaddaranak wuhuu olcezz
ay bu dalgalar doğal halin mi canımm?
çok beğendimm:97:
ya kuşumm başladımda nolduu sevgilicik ellerinde ıslak hamburgerler kapımda sırılsıklam gelince diyetten eser kalmadı 5 dene götürdüümm artık bidaaki pazartesiye ozaman bende hiç kaçırmiim bu ay günlerii bide benim zuladada bemiks buldum nerden kalmış anlamadım ama 4 tane fazladan var sabırsızlıklaa beklıyooorummm futuraflarınıııı :101: ya benim cildim çoook bozullduu heryerimden bişiler pörtlüyoo saçlarla suratımı kapatır oldum Kontes'im bi ara seninde cildin kötülemiştii önerebilicen bişiler var mı moralim çok bozukk
Evet canım kendi dalgası. Normalde daha dalgalı ve kıvırcıktı ama İstanbul'a geldiğimden beri havası ve sert suyundan dolayı böyle hafif dalgalı oluyor.
eczaneden 1 şişe alkol alıyorsun (%70 alkol ötesi su olan şeklinden)
içine 6 aspirin ezip ekliyorsun
3 gün o şekilde bekletiyorsun
sonra her gece yüzüne pamukla sürüyorsun kendisini.
oda sıcaklığında bekletiyorsun karışımı.
her derde bi çözüm bulunur vatandaş geelll
Ben bu gerekli malzemelei nerden bulabilirim......
bitanesin sen yaaaa :101: peki bebe aspirini değil dimii beyaz olan aspirinden ? bide çok olmimde kontesim belki fikrin vardır bu eski sivilceciklerden kalan minik deliklerede bi çözüm varmı acepp
yok o kadarını bilmiyorum
normal insan aspirini kuzum,kendisi beyaz kutusu yeşil
ya kuşumm başladımda nolduu sevgilicik ellerinde ıslak hamburgerler kapımda sırılsıklam gelince diyetten eser kalmadı 5 dene götürdüümm artık bidaaki pazartesiye ozaman bende hiç kaçırmiim bu ay günlerii bide benim zuladada bemiks buldum nerden kalmış anlamadım ama 4 tane fazladan var sabırsızlıklaa beklıyooorummm futuraflarınıııı :101: ya benim cildim çoook bozullduu heryerimden bişiler pörtlüyoo saçlarla suratımı kapatır oldum Kontes'im bi ara seninde cildin kötülemiştii önerebilicen bişiler var mı moralim çok bozukk
bitanesin sen yaaaa :101: peki bebe aspirini değil dimii beyaz olan aspirinden ? bide çok olmimde kontesim belki fikrin vardır bu eski sivilceciklerden kalan minik deliklerede bi çözüm varmı acepp