Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. tura sonunda 3 hafta önce başlayabildim. Resim yükleyeyim dedim, çok fazla uzama olmadı bende. Bi de ilk tur bittikten sonra saçlarımı kestirmiştim. O yüzden çok fark yokmuş gibi gözüküyor.
İlk küre başladığımda - İlk turum bittiğinde
Eki Görüntüle 269053 Eki Görüntüle 269052
2.tura başladığımda - 2.tur 3.kür
Eki Görüntüle 269050 Eki Görüntüle 269051
maşallah cok güzel uzamış saçların canım. şu bakım günlerini takip ettin mi sen bebişş ??
Okadar yoğunum ki o günleri takip etme gibi bi şansım yok. Ben genellikle her hafta aynı gün denk gelicek şekilde yapmaya çalışıyorum, oda genellikle ya cumartesi yada pazar akşamları oluyor :)
tabi tabii kaçırmayalım bu günlerii... bence o bemiksler şu ablanın yürüttüğünü zannettiklerin
hehe her pazartesi ben de bu akşam yürüyüş yapıcam, bu sabah erken kalkıcam, bu hafta sabahları erken kalkıp spor yapıcam, spor yapmadan uyumucam.... vsss vsss hep böyleyim yaaa,sevdicekten az biraz kısayım,yanında öyle kocaman durmuyorum ama, bacaklarım sevgilininkinden kalın,sinir oluyorum haa,acayyip rahatsız oluyorum (madem çözüm arayışına girdik) var mı bacak inceltmek,selülit gidermek için çözümler
bende o deliklerin derinlerinden var
ne dertliymişim yaa... :2:
banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu kürü 3 ay kullandım haftada 1 cm uzamadı tmm uzadı kabul ediyorum ama bu ayda 4 cm 3 ayda 12 cm tekabul ederki o kadar uzunluk sağlamadı. ayrıca bemiks denilen o ampulun iğrenç saça işleyen bi kokusu var. ben kürü bırakalı 9 ay oldu. anca anca geçti saçlarımdan kokusu. aylarca onun kokusunu aldım durdum. saçlarımdan nefret ettim bi daha asla şaçıma bemiks sürmem...
aynen canım yaa. 11 de yaptım kürü hala kafamda simdi ben 2. tura basladım 2. tur bitince 2 hafta ara sora 2 tane bemiks kaldgı için 2 kür yapıcam bitcek mi yoksa 3 kür daha mı ekleyeyim üstüne
Saçının uzunluğu ne durumda ve ne kadar uzamasını istiyorsun bilmiyorum ama bence 2 hafta aradan sonra 2 kürlük bemiksin kalıyorsa, pir paket daha bemiks al (içinde 5 tane olduğundan dolayı) ve 3. turunu tamamla. En azından yaptığına değsin, yarım yamalak bitirme tamamla bence :)
gerçekten o bemiğkslermiş ballım biliyomusun ama kullanmış günahını almamışımm yarın başlıcam gene diyeteee bu sefer kararlıyım her zamanki gibiii halledicez kuşum tüm sorunlarımızı şu saçlarımız bi uzasa vuhuuw olsak hersey gırcek yolunaa
ya arkadaşlar bu turlar nasıl oluyo bilgi verebilirmisiniz bana?
bu arada ben 17.09.2011 eylül ayının 17 sınde basladım
1.uygulama-------->17 eylül cumartesı 45 dk saat bekletıldı
2.uygulama -------->24 eylül cumartesı 1 saat bekletıldı
3. uygulama-------->1 ekım cumartesı 2 saat bekletıldi
3.UYGULAMA SONU 1.5 SANTIM
4.uygulama--------->10 ekim pazartesi 1.5 saat bekletildi
4.UYGULAMA SONU 2 SANTİM
5. uygulama------- ->15 EKİM cumartesı............................
6.uygulama---------->22 ekim cumartesı............................
7 uygulama----------->29 ekim cumartesı...........................
8. uygulama---------->5 kasım cumartesı...........................
SAÇI DİNLENDİRME AŞAMASI
9. UYGULAMA 26 ARALIK CUMARTESI
10.UYGULAMA 3 ARALIK CUMARTESI
11.UYGULAMA 10 ARALIK CUMARTESI
12 UYGULAMA 17 ARALIK CUMARTESİ
BENIM PLANIM BU SEKILDE UYGULAMA SONUCLARIMI DAHA YAZARIM .. ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR....
canım bekleme suresını bıraz daha uzat ıstersen
bu arada ben 17.09.2011 eylül ayının 17 sınde basladım
1.uygulama-------->17 eylül cumartesı 45 dk saat bekletıldı
2.uygulama -------->24 eylül cumartesı 1 saat bekletıldı
3. uygulama-------->1 ekım cumartesı 2 saat bekletıldi
3.UYGULAMA SONU 1.5 SANTIM
4.uygulama--------->10 ekim pazartesi 1.5 saat bekletildi
4.UYGULAMA SONU 2 SANTİM
5. uygulama------- ->15 EKİM cumartesı............................
6.uygulama---------->22 ekim cumartesı............................
7 uygulama----------->29 ekim cumartesı...........................
8. uygulama---------->5 kasım cumartesı...........................
SAÇI DİNLENDİRME AŞAMASI
9. UYGULAMA 26 ARALIK CUMARTESI
10.UYGULAMA 3 ARALIK CUMARTESI
11.UYGULAMA 10 ARALIK CUMARTESI
12 UYGULAMA 17 ARALIK CUMARTESİ
BENIM PLANIM BU SEKILDE UYGULAMA SONUCLARIMI DAHA YAZARIM .. ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR....
canım bekleme suresını bıraz daha uzat ıstersen