Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

2. tura sonunda 3 hafta önce başlayabildim. Resim yükleyeyim dedim, çok fazla uzama olmadı bende. Bi de ilk tur bittikten sonra saçlarımı kestirmiştim. O yüzden çok fark yokmuş gibi gözüküyor.

İlk küre başladığımda - İlk turum bittiğinde
Eki Görüntüle 269053 Eki Görüntüle 269052

2.tura başladığımda - 2.tur 3.kür
Eki Görüntüle 269050 Eki Görüntüle 269051

maşallah cok güzel uzamış saçların canım. :nazar: şu bakım günlerini takip ettin mi sen bebişş ?? :KK55:

maşallah cok güzel uzamış saçların canım. :nazar: şu bakım günlerini takip ettin mi sen bebişş ?? :KK55:

Okadar yoğunum ki o günleri takip etme gibi bi şansım yok. Ben genellikle her hafta aynı gün denk gelicek şekilde yapmaya çalışıyorum, oda genellikle ya cumartesi yada pazar akşamları oluyor :)

Okadar yoğunum ki o günleri takip etme gibi bi şansım yok. Ben genellikle her hafta aynı gün denk gelicek şekilde yapmaya çalışıyorum, oda genellikle ya cumartesi yada pazar akşamları oluyor :)

aynen canım yaa. 11 de yaptım kürü hala kafamda :KK1: simdi ben 2. tura basladım 2. tur bitince 2 hafta ara sora 2 tane bemiks kaldgı için 2 kür yapıcam bitcek mi yoksa 3 kür daha mı ekleyeyim üstüne

tabi tabii kaçırmayalım bu günlerii... bence o bemiksler şu ablanın yürüttüğünü zannettiklerin :KK9:
hehe her pazartesi ben de bu akşam yürüyüş yapıcam, bu sabah erken kalkıcam, bu hafta sabahları erken kalkıp spor yapıcam, spor yapmadan uyumucam.... vsss vsss :KK53::KK53: hep böyleyim yaaa,sevdicekten az biraz kısayım,yanında öyle kocaman durmuyorum ama, bacaklarım sevgilininkinden kalın,sinir oluyorum haa,acayyip rahatsız oluyorum :KK43: (madem çözüm arayışına girdik) var mı bacak inceltmek,selülit gidermek için çözümler :KK43::KK43:

bende o deliklerin derinlerinden var :KK43:
ne dertliymişim yaa... :2:

gerçekten o bemiğkslermiş ballım biliyomusun ama kullanmış günahını almamışımm:KK1: yarın başlıcam gene diyeteee bu sefer kararlıyım her zamanki gibiii:KK1: halledicez kuşum tüm sorunlarımızı şu saçlarımız bi uzasa vuhuuw olsak hersey gırcek yolunaa :KK1:

banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu kürü 3 ay kullandım haftada 1 cm uzamadı tmm uzadı kabul ediyorum ama bu ayda 4 cm 3 ayda 12 cm tekabul ederki o kadar uzunluk sağlamadı. ayrıca bemiks denilen o ampulun iğrenç saça işleyen bi kokusu var. ben kürü bırakalı 9 ay oldu. anca anca geçti saçlarımdan kokusu. aylarca onun kokusunu aldım durdum. saçlarımdan nefret ettim bi daha asla şaçıma bemiks sürmem...

banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bu kürü 3 ay kullandım haftada 1 cm uzamadı tmm uzadı kabul ediyorum ama bu ayda 4 cm 3 ayda 12 cm tekabul ederki o kadar uzunluk sağlamadı. ayrıca bemiks denilen o ampulun iğrenç saça işleyen bi kokusu var. ben kürü bırakalı 9 ay oldu. anca anca geçti saçlarımdan kokusu. aylarca onun kokusunu aldım durdum. saçlarımdan nefret ettim bi daha asla şaçıma bemiks sürmem...

yaklasık 10 aydan berı kullanıyorum bu kürü ve inan sölediğin gibi bi durumla karşılaşmadım yıkıyorum ve koku gidiyor kullanan çoğu insanda bu kadar şikayetçi değil açıkcası:44: inşallah sana yarayan başka bi kür bulabilirsin.

Son düzenleme:
aynen canım yaa. 11 de yaptım kürü hala kafamda :KK1: simdi ben 2. tura basladım 2. tur bitince 2 hafta ara sora 2 tane bemiks kaldgı için 2 kür yapıcam bitcek mi yoksa 3 kür daha mı ekleyeyim üstüne

Saçının uzunluğu ne durumda ve ne kadar uzamasını istiyorsun bilmiyorum ama bence 2 hafta aradan sonra 2 kürlük bemiksin kalıyorsa, pir paket daha bemiks al (içinde 5 tane olduğundan dolayı) ve 3. turunu tamamla. En azından yaptığına değsin, yarım yamalak bitirme tamamla bence :)

Saçının uzunluğu ne durumda ve ne kadar uzamasını istiyorsun bilmiyorum ama bence 2 hafta aradan sonra 2 kürlük bemiksin kalıyorsa, pir paket daha bemiks al (içinde 5 tane olduğundan dolayı) ve 3. turunu tamamla. En azından yaptığına değsin, yarım yamalak bitirme tamamla bence :)

tamam canım öle yapim o zamn :))

gerçekten o bemiğkslermiş ballım biliyomusun ama kullanmış günahını almamışımm:KK1: yarın başlıcam gene diyeteee bu sefer kararlıyım her zamanki gibiii:KK1: halledicez kuşum tüm sorunlarımızı şu saçlarımız bi uzasa vuhuuw olsak hersey gırcek yolunaa :KK1:

herşeyi saçımıza bağladık rapunzel gibi :KK9:
inş yoluna girer ya.. ben de öğlen accıcık yedim, çorba salata.. pırasa yemeği... diyet hep :KK51:
ama bunları konusmaya dvm edersem kontes topa tutçak beni:KK1:

bende deniycem bu formulü hatta yarın başlıycammm,çok özeniyorum ama uzamıyo saçlarımm artıkk buda uzatmazsa gidip postiş alıcam sanırımmm :2::2::2::2:

ya arkadaşlar bu turlar nasıl oluyo bilgi verebilirmisiniz bana?

8 hafta kontesin (yeni ismiyle ruh pastamızın) verdiği bakımı yapıyorsun, 2 hafta saçlarını dinlendiriyorsun. böylece 8 kür + 2 dinlenme'den oluşan turu tamamlıyorsun :KK6:
bir de bu turdan önce, tur arasında ve dinlenmenin sonunda fotoğraflarını çekiyorsun, istersen tabii...

Heyyyooooo uzunca bir aradan sonra sinamekine yenidenn başladımmmmm:KK19::KK19:
4. turun 1. kürünü yaptım şuanda kafamdaa :KK70:
Dünde kırıklarımı aldım biraz hayırlısıyla saçlarım uzıycak ve eski sağlıklı haline geri dönücek :82:

kontescim ben hep senın yazılarını okudum baska bir topikten sen bende eklı olmadıgın ıcın de göremıyordum butun yazıları okudum ve en son orda bır tanesınde artık burda yazmıyorum dedıgınde kendı topıgının yerını o sekılde oldum. saclarım çok süper uzamıs maşallah dıyorum içten gelerek. sen cok sabırlı bırısısın. bende saclarımın 4. kurunu pazartesı uyguladım 5. uygulamamı cumartesı yapacagım haftada bır uyguluyorum sacımda 2 cm lık bır uzama var suan senın sacının ılk halı gıbı ınsallah 3 hafta snra allahın ıznıyle senın sacının uzunluguna gelır bilgilerin icin cok tesekkürler bebişş...

bu arada ben 17.09.2011 eylül ayının 17 sınde basladım

1.uygulama-------->17 eylül cumartesı 45 dk saat bekletıldı
2.uygulama -------->24 eylül cumartesı 1 saat bekletıldı
3. uygulama-------->1 ekım cumartesı 2 saat bekletıldi

3.UYGULAMA SONU 1.5 SANTIM

4.uygulama--------->10 ekim pazartesi 1.5 saat bekletildi

4.UYGULAMA SONU 2 SANTİM
5. uygulama------- ->15 EKİM cumartesı............................
6.uygulama---------->22 ekim cumartesı............................
7 uygulama----------->29 ekim cumartesı...........................
8. uygulama---------->5 kasım cumartesı...........................

SAÇI DİNLENDİRME AŞAMASI

9. UYGULAMA 26 ARALIK CUMARTESI
10.UYGULAMA 3 ARALIK CUMARTESI
11.UYGULAMA 10 ARALIK CUMARTESI
12 UYGULAMA 17 ARALIK CUMARTESİ

BENIM PLANIM BU SEKILDE UYGULAMA SONUCLARIMI DAHA YAZARIM .. ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR....

4.UYGULAMA SONU 2 SANTİM

SAÇI DİNLENDİRME AŞAMASI

BENIM PLANIM BU SEKILDE UYGULAMA SONUCLARIMI DAHA YAZARIM .. ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR....

canım bekleme suresını bıraz daha uzat ıstersen

TAMAM kuzum bu defa 3 saat bekletecegım ben aksam eve 8 gıbı gıdıyorum ısten cıkınca sabah zaten erken cıkıyorum 6 bucukta oyuzden aksam gıdınce yemek yıyıp saat 9 gıbı uyguluyorum en fazla ıkı saat dayanabılıyorum cok uykum gelıyor hem işe gidiyorum hem kursa gidiyorum kafa olarak cok yoruluyorum uykum erken geldııg ıcın erken yıkamak zorundayım ama bunada şükür diyorum inşallah olumlu etkiisni görecegim. saclarımın rengı cıkolata kahveydı cok acıldı bal kopugu oldu ama guzel bir renk oldu herseyde bır hayır vardır bu rengı daha cok yakıstırdılar saçlarım gercekten canlandı benım sacım hem dalgalı hemde ınce tellıydı uzadıgı bıle bellı olmazdı ınsallah bu kür ile canlılıgı korunur ve uzama saglayabılırm uzun saça cok özenıyorum .uzun sacları olanlara maşllah dıyorum ..

4.UYGULAMA SONU 2 SANTİM

SAÇI DİNLENDİRME AŞAMASI

canım bence de beklemeleri biraz uzatsan ii olur, okurken düşünmüştüm ama minnağım söylemiş.
bir de aycangülün tarihleri takip edebilirsin, ille de herhafta aynı gün olmak zorunda değil...

X