- 20 Haziran 2011
- 2.393
- 3
yanlis biliyosam gulme tamammi?ama bildiyim kadariyla msn ve mail adresi ayni seyler diil ben mail adresiyle uye oldum
Mail adresiyle msnede girebiliyorsun tatlım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlis biliyosam gulme tamammi?ama bildiyim kadariyla msn ve mail adresi ayni seyler diil ben mail adresiyle uye oldum
Mail adresiyle msnede girebiliyorsun tatlım..
napiim canim cahilim iste boyle internetle ilgili konularda cok az bilgim var bide tatlim bana burdan yazamazmisin nasil bi sekile salmam gerektigini bu saclarimi?
Canım burdan olmaz ki.
canim niye olmuyoki burdan?
Canım olmuyor işte.
Olmayanı zorla olduramayız değil mi?
olmuyosa olmuyo canin sag olsun tatlim
Kızlar bu gece bir konu açıcam.
Ne yapmanız gerektiğiyle ilgili.
Yalnız hepinizin saç tipini, şeklini bilmeliyim..
Konuyu açtığımda hepiniz oraya yazarsanız çok iyi olur.
sinemekiyi yaptm 2 saat önce fln ve suan hala saçımda ama bu yarım çay bardağı sinameki yetmedii saçıma yaa
uçları neredeyse kup kuru kaldı üstelik fıs fıslaa sıktım saçlarıma sadece diplerine sürebildim :44:
sonradan sinemeki yapıp bidaha ayriyetten yapcktm saçıma ama sonra vazgeçtm fazla olursa dökülme olur fln die :18: :18: sizdede çok azmı oluyor ??
çnkü uçlarına neredeyse süremedim..
Zaten sinemakiyi saç diplerine uygulaman yeterli canım.
saol cnm ozaman tmm sende de öylemi olyr
Bana tam yetiyor canım yarım çay bardagı.. :)
Merhaba ben bişey sorucam, bakımı ikinci kez yapıcam saçıma ısı veren ; fön, maşa gibi şeyler kullanmıyorum. Birşey sorucam ben bu sürede saçımı boyatabilir miyim? Kimyasal birşey sonuçta, bakımın faydasını etkiler sanırım, ayrıca boyasam bile saçımın rengini bozar mı sinameki?
yoo bi sorun olduğundan deil, yani gerek yok o yüzden:)neden bi yan etki mi yaptı ?
yoo bi sorun olduğundan deil, yani gerek yok o yüzden:)