Saçlarım belime kadar uzundu fakat çok kırıldıkları için kestirdim.. süpürgee uçu gbydii saçlarımın ucu kıp kırıktı hiç yumusak degildi ve günese çıkınca hiç hos durmuyodu tek güzelliği uzun olmasıydı
Annem tutturdu kestir kestir birazda onun gazıyla kestirdim :)) yaklasık bi 13 cm gitti saçımdan
Ne kadar üzülsemde iyi oldu aslnda kırık deil artık uçları ( saçlarımn uçları çok inceydi ve azdı kuaför kestgnde 1 avuc saç yoktu yere düşen saçlarda ama işte boydan
gitmişti) şmdi yeni çıkacak saçlarıımın gür vee parlak kırık olmasını istiyorumm :)
ve bu arada saçlarımın kırık olmasının nedeni düzzelticiydii. aralıksız hergün saçımı 180 dereceyle düzleştiriyordum eee buna saçmı dayanırr
:2: saçımı kestirdiğimden beri hiç düzleştrmedim ama yaklasık 2 hafta oldu kestirelii :)) gece yatmadan önce örüyordum sabah uyandıgımda dalgalı dalgalı oluyor
1-2 yıl en azndan düzleştirmemeye karar verdm...
Yarında bu sinemekiye baslıcam ve benm saçlarım normalde çok çabuk uzuyoo :) hiç bise yapmadan 1 yılda omzumdan belime kadr uzadı ( hiç kestrmedim ama
hep düzleştiriyodum) bu yaklasık 20 cm fln sanırımm çok cbk uzar normalde saçlarımm ins bu kürle dahada cabuk uzarr
ve demin sarımsaklı sampuanıda uyguladımm
saçlarım braz sarımsak kokuyo ama kuruyunca gecer sanırım arkdşlar öyle yazmşlarr :))
ve birde yasemin yağı aldım bugun içine biraz badem yağı ve su ilave ettim bi fısfısın içine koydum ve saçım nemliyken sıktım gzel koksun die birşey olmaz umarmm :))