Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

CanLarrr ben geLdim :KK61: Bugün yine yaptım kürümü. Gayet mutLuyum, çok ta azimLiyim uzayacakLar inşaLLah :KK66: Bugün 4. uyguLamam oluyor. 4 gün ara vermiştim. Dün akşam bayağı bi inceLedim saçLarımı. Uzama var gibi. Çok sevindirik oLdum yine.:KK64: SağoLsun kontes ' e borçLuyum bu mutLuLuğumu tabii :KK71: SizLer de yıLmayın devam edin. Umarım hepimiz başarıLı oLuruz, hayaLimizde ki saçLara kavuşuruz. :KK16:

e haydin gözün aydın madem kuş :KK1:

Saçlarım belime kadar uzundu fakat çok kırıldıkları için kestirdim.. süpürgee uçu gbydii saçlarımın ucu kıp kırıktı hiç yumusak degildi ve günese çıkınca hiç hos durmuyodu tek güzelliği uzun olmasıydı
Annem tutturdu kestir kestir birazda onun gazıyla kestirdim :)) yaklasık bi 13 cm gitti saçımdan
Ne kadar üzülsemde iyi oldu aslnda kırık deil artık uçları ( saçlarımn uçları çok inceydi ve azdı kuaför kestgnde 1 avuc saç yoktu yere düşen saçlarda ama işte boydan
gitmişti) şmdi yeni çıkacak saçlarıımın gür vee parlak kırık olmasını istiyorumm :)
ve bu arada saçlarımın kırık olmasının nedeni düzzelticiydii. aralıksız hergün saçımı 180 dereceyle düzleştiriyordum eee buna saçmı dayanırr
:2: saçımı kestirdiğimden beri hiç düzleştrmedim ama yaklasık 2 hafta oldu kestirelii :)) gece yatmadan önce örüyordum sabah uyandıgımda dalgalı dalgalı oluyor
1-2 yıl en azndan düzleştirmemeye karar verdm...
Yarında bu sinemekiye baslıcam ve benm saçlarım normalde çok çabuk uzuyoo :) hiç bise yapmadan 1 yılda omzumdan belime kadr uzadı ( hiç kestrmedim ama
hep düzleştiriyodum) bu yaklasık 20 cm fln sanırımm çok cbk uzar normalde saçlarımm ins bu kürle dahada cabuk uzarr
ve demin sarımsaklı sampuanıda uyguladımm :KK16: saçlarım braz sarımsak kokuyo ama kuruyunca gecer sanırım arkdşlar öyle yazmşlarr :))
ve birde yasemin yağı aldım bugun içine biraz badem yağı ve su ilave ettim bi fısfısın içine koydum ve saçım nemliyken sıktım gzel koksun die birşey olmaz umarmm :))

Son düzenleme:
Bakım günleri başlar başlamaz sinamekimin 2. turuna başlıcam çokkk özledim:KK16:
bu arada ilk tur sonunda aldığım sonuçları paylaşmak istedim sizinle, ben çok memnun kaldım.
$a.jpg $a1.jpg
$dfg-000.jpg $a00000.jpg

Bence 10cm olmasada baya bi uzadı:KK12:

Birde saçlarıma fön çekemedim bu arada kurutup çektim fotoğrafları fön çektirsem birazcık daha uzun ve düzgün durur böyle biraz şekilsiz kusura bakmayın
6. hafta demiştim orayada 7de olabilir emin değilim. 2 haftalık aradaki uzama miktarımı görmeniz için ekledim onuda, genelde aynı tişörtlerle koydum hatta uzama kolay anlaşılsın diye.

Son düzenleme:
Bakım günleri başlar başlamaz sinamekimin 2. turuna başlıcam çokkk özledim:KK16:
bu arada ilk tur sonunda aldığım sonuçları paylaşmak istedim sizinle, ben çok memnun kaldım.
Eki Görüntüle 265726 Eki Görüntüle 265724
Eki Görüntüle 265725 Eki Görüntüle 265727

Bence 10cm olmasada baya bi uzadı:KK12:

Birde saçlarıma fön çekemedim bu arada kurutup çektim fotoğrafları fön çektirsem birazcık daha uzun ve düzgün durur böyle biraz şekilsiz kusura bakmayın

maşallah maşallah maşalllaaahhhh canımmmm:nazar:

ruhpastasi bidenem nasilsin ?
ben gecen yil bütün sayfalari incelemistim ama cogu seyi unuttum ..
eminim yüzbindefa sorulmustur ama bana kiyamazsin dimi yine cevap verirsin :)

tatlim ben 7nci kürümü yaptim ama uzama göremiyorum .. normal mi?

ruhpastasi bidenem nasilsin ?
ben gecen yil bütün sayfalari incelemistim ama cogu seyi unuttum ..
eminim yüzbindefa sorulmustur ama bana kiyamazsin dimi yine cevap verirsin :)

tatlim ben 7nci kürümü yaptim ama uzama göremiyorum .. normal mi?

Buna ben cevap vereyim, izin verirseniz.
Ben eminim ki 8. kürünüzü yapıp 2 hafta ara verdikten sonra saçınızda uzama görürsünüz.
Hemen öyle saçım uzamadı, ben bırakayım gitsin diye pes etmeyin.
Yaptıgınız süreç içerisinde uzama görmeseniz bile 2 haftalık arada mutlaka görürsünüz.

Son düzenleme:
kıs nasıl olacaksın bakayım bana da ol ama o kadar kişiyle msnden konuşup teker anlatmaktansa burada paylaş derim daha kolay olmaz mı senin için

Canlarım burdan anlatmakla olmazzzz :)
Bir bildigim var ki böyle söylüyorum.
Olmazsa ben pm'yle teker teker hepinize anlatırım artık.
Ama hepinizin saç tipini, şeklini bilmem lazım ki öyle yardımcı olayım.
Yardım isteyenler pm'yle msnini atsınlar ya da bana saç şeklini, saç tipini söylesinler.
Yardım edeyim sizlere.
:KK70:

fark baya bir sasırtıcı , hemde 3 ayda...

Benim saçlarım göğsümün altındaydı sacımı ensemde kestirdim!

çok cansızdı ve yıpranmıstı, daha sonra kaynaklarla uzun haline döndüm ama, insanın kendi sacı gibi yok.. bu uygulamayı kaynaklı sacta uygulasam nasıl olur acaba*

sinameki, bemiks ve

tesekkür ederim cevap icin..
yok birakmayacagim zaten .. uzama olmasa bile badem yagiyla bakim oluyordur diye düsünmekteyim , ayrica zaten malzemelerimi 5 aylik kür icin getirttim türkiyeden pes edip cöpe atmak olmaz , ziyan olmasinlar :KK60:

tesekkür ederim cevap icin..
yok birakmayacagim zaten .. uzama olmasa bile badem yagiyla bakim oluyordur diye düsünmekteyim , ayrica zaten malzemelerimi 5 aylik kür icin getirttim türkiyeden pes edip cöpe atmak olmaz , ziyan olmasinlar :KK60:

Ne demek.
Ben teşekkür ederim.
Uzama mutlaka olur merak etmeyin :)
Maşallah bayada getirtmişsiniz:KK52:

evet evet sagolsun babam getirdi :)) hatta gecen yil almistimda .. hamile kalinca yapmadim ..
1 kutu bemiksin tarihi gecmis yerine getirttim yine :))

Kızlar saçlarınız ne güzel uzamış öyle :KK3: Bende 1 ay önce kuaförün yüzünden belime doğru uzanan saçımı kestirdim omuzun azcık aşağısında :2: 2.kürümü yapacam.Daha değişiklik olmaz tabi :KK1: İnşallah hepimizin saçları çabuk uzar

Son düzenleme:
X