- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
bilmem ki kuzum
ben hiç bilmem boya işini
kuaföre resim götürüyorum,yap diyorum,yapıyor
1kere yapamadı sadece:97:
İlk kürüm bitmişti yaklaşık 1 ay önce. Ne zamandır foruma giremiyorum. 2 haftalık aram ha başladım demeye oldu size 1 ay :) O dönemde saçlarımı da kestirdim ama küre başlamadan önce ve 7. haftamda çekilmiş resmim var onu yükleyeyim dedim. Saçlarım dalgalı olduğu için çok belli olmamış ama dip boyama göre 1 kür boyunca 4 5 cm uzamış. Bakalım siz neler düşünüyorsunuz :) Eki Görüntüle 256562 Eki Görüntüle 256563
başlasınlar tabisi, sağlıklı saçlarımız olsun hepimizin,uzun uzun gür mü gür
bu arada bu işin öncüsü olmandan dolayı da kontesin affına sığınarak sana bir kupa veriyorum
:90:
amanneeyyynnn utanırımm ben amaaballı lokma tatlım beniiimmmm
İlk kürüm bitmişti yaklaşık 1 ay önce. Ne zamandır foruma giremiyorum. 2 haftalık aram ha başladım demeye oldu size 1 ay :) O dönemde saçlarımı da kestirdim ama küre başlamadan önce ve 7. haftamda çekilmiş resmim var onu yükleyeyim dedim. Saçlarım dalgalı olduğu için çok belli olmamış ama dip boyama göre 1 kür boyunca 4 5 cm uzamış. Bakalım siz neler düşünüyorsunuz :) Eki Görüntüle 256562 Eki Görüntüle 256563
sen istanbulda mıydın bidenem, nerdesin ankaradaysan nereye gidiyosun deyiver hele :90::90:
(konuşmaya bak yaaa)
ben anlamadım şimdi öncesi ve sonrası arasında kaç hafta fark war ve kaç hafta snra ara verdin...birde saçların gürleşmiş özel bişe yaptın mı ?? :) birdee saç rengin aktı mı boya mı yaptın cnm ?
ikisi de değil kuş
2 hafta geçmek bilmiyor sanki geçse gitsede sinamekili kürüme tekrar başlasam sırım sırım uzasa saçlarım
tüüeeahhh kaçırdık
araştırmalara gireyim, okul bitip de ülkeye döndüm döneli adam gibi korkmadan boya yaptırcak birini arar oldum haa..
ankaradaki yoldaşlarım, varsa bildiğiniz bayan el atıverin
şimdi kontesi burası sinameki topiği luuutfen konu dışında konuşmayalım derse nanayı yedim :90::90:
bende özledim sinamekiimiiiiii18inde başlıomuş yağ günleriiii bitiyomu aran o zamana tatlım? bide uzaman ne alemde bakimm
Ben de bugün kestirdim saçLarımıçok kırıktı uçLarı ayrıca ütüyLe de yakmıştım. Biraz kendine geLsin dedim 2. kez kestirdim ama bu sefer çok pişman oldum Omuz hizasında oLan saçLarım enseme çıktı neredeyse Hint yağının çok faydaLı oLduğunu duydum aLdım ama henüz eLime geçmedi. Yarın geLecek inşaLLah hemen kuLLanmaya başLayacağım. Şu sinameki kürünü de deneyeceğim, inşaLLah sonuçLar İyi oLur. SevgiLi RuhPastasi çok güzeL açıkLamışsın konuyu, çook teşekkür ederim. Umarım işe yarar. GözLe görüLür bir sonuç aLırım inşaLLah. MoraLim çok bozuLdu, sinirden ağLıyorum eve geLdiğimden beri. İnşaLLah işe yarar sizi haberdar ederim