- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
ay pardon kuş,bilmiyordumm
yaa kuşitooo resmen hayal kırıklıgına ugradım bugüün eve geldimm hazır yag bakımı günü diyee kaynattaım sinamekimii süzdüm bi güzel etrafa baktım baktıımm ne badem yagıı ne bemıkss yoooooooooooooooookkkhanii saçıma almnyum folyoyla sardığımda bana pirzola gibi olmuşun diyip dalga geçen ablikom varr yaaa hanii böle bakımlaraa inanmayaaannn sömürmüşş resmen herşeyiiimiiii
Ayh. Ama bu yağlar tek başına kullanınca zararlı değilmi Amonracım. :O
no problemoo beybimm... sana da yollarım istersenziraaa topiğimizin kontesisiniz efeemm
oiiii sömürücü abulaaa
canım yaaa nasıl hevesle kaynatmışsındır sinamekiyi, tüh boşa gitti bakım günü..
onlar öyle dalga geçseler de farkının farkındalar demek ki
e gönder gelsin,ne duruyorsun
Herkese bi şiy sormak istiyorum 1. Tur u yaPtım 2 ye geçtim filan deniliyo ya 1. Tur ne kadarlık bi yapım 7_8 kere yapınca bir tur mu bitmiş oluyo yani :44::44:
[/QUOTE]aynen öyle 8 haftadan sonra, yada 8 kez yaptıktan sonra diyelim ben aycangülün tarihleri takip ettiğimden tam tamına 8i bulmayabiliyor. sonra 2 hafta ara veriyoruz, sonra tekrar başlıyoruz
Badem yağını sek kullanmışsın ya. Diperine zarar vermez mi?
paytakcım mailini aldım
dediğin gibi evigenden kaynaklı bi 'az' artım söz konusu gibi, ama kesinlikle daha dolgun olmuşlar
saç miktarı çoğalmış ki bence bu da güzel bir faydaahan da kupann
yaaa bana da öyle geldi canımcım, bakalım 2.tur 3 kür bitti, bakım günleri geliyor
4.kürü de salı-çarş yaparım inş.
bu sefer bemiksle gidiyorum, bi dolgunlar var gibi ama bilemiyorum inş daha daha etkili bi tur olur bu sefer...
benim saçlarım kat kat olduğundan mıdır nedir sanki bana da kısaları uzadı da ondan da dolgunluk oldu gibi geliyor,
zaten minik cıkan saclarım bir-bir buçuk ay önce beni dışarı cıkmak için sinir etseler de simdi kaşımdalar nerdeyse
kupayı da kapmışım cebren ve hileylenn
inş daha güzel sonucları aldığım(ız) kupalara diyeyim
kizlar motive edici resim ekleyen yokmu yavv ben ramazan öncesi bi kerecik yaptim kürü ama caip basim agrimisti ve bemiksin kokusu cok uzun kaldi tenimde bu yüzden simdilik yapmicam kisin yaparim. durumlar nasil ?
çüş la yavaş uza derim
:90::90::90: süpersin yaaaa ceyarcım koptum yeminle
ama hiçbirimiz öyle demiyoruz,hadi biraz daha hızlan diye diretiyruz
saçlarımın dökülmesi hala geçmedi gürleşti diye seviniyordum gittikçe azalıyor saçlarım